Forum
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Europa » Spaans voetbal
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Spaans voetbal
Maker: LucasBekeken: 38872
Status: InactiefBerichten: 709
+ Nieuw bericht <<<   <   2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 8 dec 2008 10:27
De vraag is of Real dan nog met de huidige trainer op de bank begint. Lijkt me typisch iets voor Real om ter wille van het schok effect de trainer voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar de laan uit te sturen.

Citaat:
Nieuwe zeperd Real Madrid in eigen Bernabeu
07/12/2008 23:16

In een spektakelstuk liep Real Madrid tegen een nieuwe zeperd aan. Arjen Robben was bij zijn rentree tegen Sevilla op dreef maar bracht zijn ploeg ook onnodig in de problemen.

De slechte resultaten van de laatste weken hadden de positie van trainer Bernd Schuster al geen goed gedaan. Sevilla voerde met een uitstekende wedstrijd in Santiago Bernabéu de druk op de Duitser verder op. Vijf minuten voor het einde dompelde Renato De Koninklijke in rouw; 3-4.

De thuisnederlaag kwam ook op een slecht moment, omdat Real Madrid volgende week zaterdag de klassieker tegen Barcelona wacht. Gezien de schotkracht van de Catalaanse rivaal baart vooral de kwetsbaarheid van de Madrileense defensie zorgen. Inmiddels incasseerde Real Madrid al 24 tegentreffer.

In het meeslepende duel met Sevilla liet de verdediging van De Koninklijke de nodige steken vallen. Bij de openingstreffer van Adriano Correia tastte keeper Iker Casillas mis, terwijl de organisatie bij de 1-2 van N'Dri Romaric te wensen overliet. Robben was de aangewezen persoon geweest de Ivoriaan in de lucht af te stoppen. Frédéric Kanouté was attenter dan de Madrileense opponenten en kon zo zes minuten voor rust de 1-3 aantekenen.

Aanvallend maakte Real Madrid meer indruk, met Robben in een opvallende rol. De Oranje-international dartelde bij zijn rentree als nooit tevoren over het veld. Na vijftien seconden had hij al zijn eerste schot afgeleverd. Een kwartier voor tijd raakte hij bij een 3-3 stand de paal. Het had het perfecte sluitstuk kunnen zijn van een geslaagde inhaalrace, met goals van Gonzalo Higuaín en Fernando Gago.

Het was ook een van zijn laatste acties van de wedstrijd. Robben maakte zich een paar minuten later te druk over een niet toegekende strafschop en moest zijn te openlijke kritiek aan het adres van de arbiter bekopen met zijn tweede gele kaart van de wedstrijd. Met een man meer deelde Sevilla het moegestreden Real Madrid de genadeklap via Renato toe. Robben mist door zijn domme actie ook de klassieker tegen Barcelona.


VI.nl
Maurice


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 2062
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Hoofddorp/Apeldoorn
Geplaatst: Di 9 dec 2008 13:28
Citaat:
'Schuster wordt vervangen door Juande Ramos'
09/12/2008 13:15

Bernd Schuster lijkt bezig aan zijn laatste uren als trainer van Real Madrid. Spaanse media melden dat Juande Ramos de Duitser dinsdag nog zal opvolgen als coach in Madrid.

Dinsdagmiddag volgt er een persconferentie, waar men naar verwachting de trainerswissel bekend zal maken. Ramos zou dan in het thuisduel met Zenit Sint-Petersburg al zijn debuut maken.

Juande Ramos was tot oktober trainer van Tottenham Hotspur. De voormalig succestrainer van Sevilla werd in Londen ontslagen na de tegenvallende seizoensstart.

Real Madrid verloor zijn laatste twee wedstrijden in de Primera División en de achterstand op koploper Barcelona bedraagt na veertien wedstrijden negen punten. Komende zaterdag staat de wedstrijd Barcelona-Real Madrid op het programma.


vi.nl

Ben benieuwd hoeveel invloed dit gaat hebben op de Nederlanders!
Leonel


Geregistreerd: 18-12-2007
Forum berichten: 2494
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 9 dec 2008 14:51
Ik denk weinig. De Nederlanders die daar spelen zijn echt wel topspelers. Alleen bij Drenthe kan je het afvragen en Huntelaar moet zich natuurlijk ook nog bewijzen. Maar een Sneijder en een Robben zijn verzekerd van hun plaats. V.D.V staat achter Sneijder in pikorde.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 11 dec 2008 11:11
Citaat:
Ramos wil Henry afstoppen met Metzelder als rechtsback
11/12/2008 10:24

Christoph Metzelder keek woensdagmiddag even raar op toen coach Juande Ramos tijdens de training van Real Madrid op hem afstapte en hem vertelde dat hij de lange centrale verdediger als rechtsback wilde laten spelen in het Champions League-duel met Zenit Sint-Petersburg.

De 1 meter 90 lange Duitser is niet de meest wendbare speler. Maar Ramos heeft plannen, legt Metzelder uit in El País. 'El míster vertelde me dat hij het noodzakelijk vond mij als back te testen, omdat hij me wil laten spelen tegen Barcelona. Thierry Henry is groot en sterk en hij stelde voor dat ik hem zou kunnen verdedigen.' En dus kwam Metzelder woensdag na rust in het veld als rechtsback.

'Juande wilde weten of ik op die positie kan spelen en ik vertelde hem dat ik bij Borussia Dortmund zowel op de rechter- als linkerflank heb gespeeld. Maar het mag duidelijk zijn dat ik in Camp Nou in principe alleen verdedig. Ik zal niet veel ten aanval gaan. Ik ben geen vleugelspeler.' Dat laatste vond ook Ramos' voorganger Bernd Schuster, die zijn landgenoot alleen als centrale verdediger gebruikte.

'Zoals bekend is hebben we een probleem op de linkerflank', begon Ramos na de 3-0 zege op Zenit zijn uitleg. 'Gabriel Heinze is geblesseerd en Marcelo is geschorst. Daarvoor moest ik een oplossing vinden. Ik heb Michel Salgado op links gezet en Metzelder op rechts. Ik heb nu een idee hoe het functioneert tegen een echte tegenstander', aldus de coach die sinds dinsdag werkzaam is bij Real en zaterdag met zijn club op bezoek moet bij koploper Barcelona.


VI.nl

Lijkt me een bijzonder slecht idee, eerlijk gezegd. Ramos tegenover Messi en Metzelder tegenover Henry? <img src='smilies/icon_rolleyes.gif' /> Drenthe is blijkbaar geen optie op links.

Voor Real is het balen dat Robben geschorst is. Toch dé man in vorm daar.
Scio


Geregistreerd: 02-01-2008
Forum berichten: 1939
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 13 dec 2008 23:37
Sneijder er na een half uur af zo te zien. Maar wat een wedstrijd is dit! Heerlijk! Eto'o die een penal mist!
D_skilled


Geregistreerd: 15-11-2007
Forum berichten: 5208
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 14 dec 2008 00:02
Henry was degene die de penalty miste.
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 14 dec 2008 00:03
Volgens mijn echt Eto'o die dat was.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 14 dec 2008 00:43
Het was inderdaad Eto'o die de penalty miste.

Verder een blunder van Ramos om met Sneijder te beginnen in plaats van Van der Vaart. Sneijder die twee weken lang niet heeft getraind en alleen wat rondjes heeft gelopen. Wat een onzin om zo'n jongen dan op te stellen.

Messi was slecht en met name ergerlijk egoïstisch. Real werd op de counter af en toe zo gevaarlijk (of kreeg de mogelijkheid om gevaarlijk te worden) dat ik ze op een gegeven moment nog best een kans gaf op een doelpunt. Raar dat Ramos op een gegeven moment met de trage(re) Van der Vaart en Raul ging spelen. Het opstellen van Drenthe om het gevaar Dani Alves in te dammen vond ik dan wel weer een vrij goede zet.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 18 dec 2008 11:53
Citaat:
Real Madrid wil van Drenthe en Van der Vaart af

VOETBAL - Rafael van der Vaart en Royston Drenthe mogen komende zomer vertrekken bij hun club Real Madrid.

De twee spelers voldoen niet aan de sportieve eisen van de club. De Spaanse kampioen verkeert in een diepe crisis met 12 punten achterstand in de nationale competitie op koploper Barcelona.

Rafael van der Vaart was beduusd over de berichtgeving in de media. Na de training gisteren zei hij nog van niets te weten.

"Als de club het vertrouwen in mij heeft opgezegd ben ik toch wel de eerste aan wie dit zou worden verteld. Ik speel pas vijf maanden voor Real Madrid en ik geloof dat het te vroeg is om al over mijn vertrek te praten."

Van der Vaart erkent dat hij de laatste maanden niet goed heeft gepresteerd.

"Ik ben goed begonnen, maar de laatste twee maanden gaat het minder. In principe is het mijn eigen schuld, maar het heeft verschillende oorzaken. Ik moet de werkelijkheid onder ogen zien. Ik ga hard trainen om weer beter te worden."

De Madrileense sportkrant AS meldde gisteren als eerste dat Van der Vaart na dit seizoen op de transferlijst komt te staan. De directie van Real zal dit een dezer dagen bekend maken. Volgens het blad lijdt de Nederlandse middenvelder aan overgewicht en mist hij de juiste motivatie.

Van der Vaart kwam afgelopen zomer voor 15 miljoen euro van Hamburger SV naar Madrid. Hij maakte een goede start, maar de laatste tijd zette de net vertrokken trainer Bernd Schuster hem met grote regelmaat op de bank. De opvolger van de Duitser, Juande Ramos lijkt Van der Vaart evenmin nodig te hebben. Die trok deze week met Lassana Diarra nog een extra middenvelder aan.

Sinds de blessure van Ruud van Nistelrooij lijkt het alsof de club van Ramon Calderon in een neerwaartse spiraal is geraakt.

De kritiek op de president en de technische staf nemen toe en steeds vaker is de kritiek te horen dat de Koninklijke 'lijdt aan Hollanditis'. Die term werd ook gebruikt bij Barcelona toen Louis van Gaal negen Nederlanders op het veld had rondlopen.

Ook wordt in Madrid druk gespeculeerd over het vertrek komende zomer van Royston Drenthe. Volgens de sportkrant Marca zou Juventus belangstelling hebben en zijn prijs hebben opgevraagd bij technisch directeur Mijatovic. Volgens de krant past de ex-Feijenoorder niet in het spelsysteem van Real Madrid en haalt hij het niveau van de Madrilenen niet.


BN De Stem
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 29 dec 2008 12:17
Citaat:
Real Madrid schakelt hulp van Platini in

Bron: ELF

Real Madrid wil de hulp van Michel Platini, voorzitter van de UEFA inroepen, om de grootste blunder uit de historie van de club goed te maken. De Koninklijke contracteerden afgelopen maand Klaas-Jan Huntelaar (foto) en Lassana Diarra voor in totaal 40 miljoen euro, maar zag daarbij de regel over het hoofd dat de club maar één speler mag toevoegen aan de selectie voor de Champions League die eerder dit seizoen uitkwam in het UEFA Cup-toernooi. Huntelaar speelde daarin met Ajax, Diarra met Portsmouth.

Dat staat vermeld in artikel 17.18 van de Champions League. Real Madrid schreef echter een officieel communique uit dat de club niet op de hoogte was van de regel en dat de UEFA in gebreken is gebleven dit te melden. President Ramon Calderon wil een persoonlijk gesprek met Platini om de regel per direct te schrappen.

In Spanje wordt dat verzoek als tevergeefs gezien. "Het is schandalig dat bij een club, waarbij alles om de Champions League draait, men de regels niet kent," meldde AS gisteren al. Ook sportjurist Juan de Dios crespo geeft Real Madrid weinig kans tijdens haar offensief richting UEFA. "Ik kan niet geloven dat de UEFA vanwege één club het hele reglement in de prullenbak gooit."

Elke club in de Champions League mag in de winterstop drie nieuwe spelers aanmelden bij de Europese voetbalbond, maar uitdrukkelijk staat vermeld dat er slechts één reeds in de UEFA Cup mag zijn uitgekomen. De krant Marca meldt al dat Predrag Mijatovic, technisch directeur, als verantwoordelijke wordt gezien en misschien ontslagen wordt.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 29 dec 2008 14:08
Als Platini hier aan toegeeft zou het echt een grove schande zijn. Echt om te kotsen dat Real het überhaupt wil proberen.
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 30 dec 2008 09:21
Citaat:
UEFA maakt geen uitzondering voor Real Madrid
29/12/2008 15:32

Real Madrid moet Klaas-Jan Huntelaar of Lassana Diarra (foto) teleurstellen. De UEFA heeft bevestigd dat slechts een van de twee dit seizoen mag uitkomen in de Champions League.

Real Madrid was van mening dat artikel 17.18 van toepassing is voor spelers die in hetzelfde seizoen al voor een andere club in de Champions League zijn uitgekomen, niet in het toernooi om de UEFA Cup.

'De regel staat op zich', verklaarde woordvoerder William Galliard namens de Europese voetbalbond UEFA. 'Real Madrid mag maar maximaal één speler inschrijven.'

'We kunnen geen uitzondering maken', vervolgt hij. 'Omdat de UEFA in dat geval voor elke club een uitzondering zou moeten maken. Dat kan de competitie beïnvloeden. Het is een geschreven regel en regels kunnen niet midden in het seizoen worden veranderd.'


Vi.nl

Gelukkig blijft de UEFA bij zijn stadpunt.Anders was dit weer een grote kans geweest om spelers in de winterstop te halen.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 30 dec 2008 15:31
Real Madrid geeft het nog niet op, Bart. Gaan naar het CAS. Tsjonge, jonge.... <img src='smilies/icon_confused.gif' />
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 4 jan 2009 01:00
Citaat:
geeft het nog niet op, Bart. Gaan naar het CAS. Tsjonge, jonge.... <img src='smilies/icon_confused.gif' />
Trieste club dat Real.Hopelijk steunt het CAS de UEFA.

Citaat:
Maduro te sterk voor Heitinga
VALENCIA - Bij Valencia - Atletico Madrid stonden de voormalig Ajacieden Hedwiges Maduro en John Heitinga tegenover elkaar. Het duel eindigde in het voordeel van Maduro. Zijn ploeg won het duel met 3-1.
Silva maakte twee van de drie doelpunten. Villa opende de score via een strafschop. De enige treffer van Atletico was ook een penalty, die werd benut door Forlan.

Valencia steeg naar de tweede plaats met elf punten achterstand op Barcelona. Sevilla kan zondag met winst tegen Osasuna de tweede plek weer overnemen. Real Madrid, dat al vijftien punten minder heeft dan de aartsrivaal uit Catalonië, ontvangt zondagmiddag Villarreal.

Klaas-Jan Huntelaar kan in dat duel zijn debuut maken bij de Madrilenen. De oud-Ajacied, weer hersteld van een enkelblessure, is door trainer Juande Ramos opgenomen in de selectie voor dat duel.


Sportwereld.nl

Mooi voor Maduro dat die zijn minuten gaat pakken bij Valencia.Nadat Koeman daar weg is laat Maduro toch zien dat die het ook zonder hem kan.Heel erg netjes van Maduro dat die zich zo heeft terug geknokt heeft.Ook al speelde die door een schorsing van een ander.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 14 jan 2009 13:22
Luis Antonio Valencia dus waarschijnlijk van Wigan naar Real Madrid.

Is wel een goede speler en net als L. Diarra weer een gerichte aankoop. Wordt denk ik wel een prima fringe player voor de club. Heb altijd het idee gehad dat de Engelse competitie ook niet helemaal z'n stijl was. Teveel ballen die over hem heen vliegen. Real heeft natuurlijk een probleem, omdat het sinds het vertrek van Robinho weinig alternatieven op de vleugels heeft. Van der Vaart is te traag, Sneijder trekt altijd naar binnen richting goal, Higuain hoort op dit moment in de punt en Robben is uiteindelijk toch minimaal 40 procent van de wedstrijden niet beschikbaar. Valencia gaat ook als asspeler regelmatig buitenom, dus je kan meerdere kanten met hem op.
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 18 jan 2009 00:43
Citaat:
Ontketend Barcelona walst ook over Deportivo heen
17/01/2009 22:15

Barcelona wervelde en gaf Deportivo La Coruña geen enkele kans in Camp Nou. Voor de vijfde keer dit seizoen maakten de azulgranas minstens vijf goals in één competitieduel: 5-0.

Het was een demonstratie, die de ploeg van coach Josep Guardiola verzorgde. De Catalanen speelden vol op de aanval en áls zij de bal verspeelden, verdedigden ze direct vooruit. Nummer zeven Deportivo kwam nimmer in het spel voor en zelden van de eigen helft af.

Vanaf de eerste minuut had doelman Aranzubia het druk. Hij moest al direct ingrijpen om een treffer van Thierry Henry te voorkomen. Na 21 minuten was het dan toch raak. Lionel Messi dribbelde zich vanaf de rechtervleugel het doelgebied in en haalde na enkele passeeracties uit: 1-0.


Vijf minuten later kopte Henry raak op aangeven van Daniel Alves en vlak voor rust tikte Samuel Eto'o de rebound binnen nadat Aranzubia een kopbal van Keita had gekeerd: 3-0. De vierde goal liet lang op zich wachten, want Barça miste enkele grote kansen. Henry scoorde uiteindelijk in de 82ste minuut op aangeven van Andrés Iniesta.

En in de 86ste minuut benutte Eto'o een strafschop nadat Aranzubia de doorgebroken Carles Puyol had gevloerd en rood had gekregen. Middenvelder Juan Rodriguez was bij de penalty kansloos als Deportivo's noodkeeper.

Barcelona heeft vijftig punten uit negentien duels, wat een competitierecord is. De voorsprong op nummers twee Sevilla en Real Madrid bedraagt vijftien punten, al speelt Sevilla zaterdag en Real zondag.


Vi.nl

Wat een heerlijk team is dat Barcelona.Het ziet er allemaal gemakkelijk uit hoe ze spelen.Messi zou wel wat meer ballen mogen afgeven.Ook bij dat doelpunt van hem had die de bal aan Eto'o moeten geven die helemaal vrij stond.Hij maakt dan wel de goal, maar Messi zou toch meer in het teambelang moeten denken.
El_Millonario


Geregistreerd: 07-02-2008
Forum berichten: 988
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 19 jan 2009 16:54
Ach kom op, Messi weet wel wanneer hij de bal kan en moet afgeven. Dat hoef je zo'n wonderkind niet uit te leggen <img src='smilies/icon_wink.gif' />
Ché


Geregistreerd: 26-01-2009
Forum berichten: 250
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 2 maa 2009 02:32
Dat was vanavond genieten tijdens Atletico Madrid - Barcelona.
Er lopen bij de Colchoneros wel een paar handige voetballers, jammer dat het achterin vaker open huis is, en dat hun al anderhalf jaar lang een hoop punten kost. Bij de 0-2 achterstand had je zoiets van daar gaan ze weer, nog voor rust de aansluitingstreffer en een heerlijke 2e helft met dito scoreverloop.

Na de overwinning van Real afgelopen zaterdag op Espanyol nog maar 4 punten verschil tussen Barcelona en Real Madrid.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 4 maa 2009 02:06
Hoe was Heitinga deze keer, Ché? Naar eigen zeggen hoort hij in de basis, maar ik moet het nog zien. Perea of Heitinga, ik zou het wel weten.

Het zou wat zijn als Real alsnog kampioen wordt.
Ché


Geregistreerd: 26-01-2009
Forum berichten: 250
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 4 maa 2009 02:20
Citaat:
Hoe was Heitinga deze keer, Ché? Naar eigen zeggen hoort hij in de basis, maar ik moet het nog zien. Perea of Heitinga, ik zou het wel weten.

Het zou wat zijn als Real alsnog kampioen wordt.


In de 1e helft nogal warrig. Slordige soort van poging tot aannemen die tot balverlies leidde dicht bij het doel. Verder nog een paar onrustige momenten en werd er in de beginfase een doelpunt van hem onterecht afgekeurd wegens buitenspel.

Na rust hertelde hij wel iets, al blijft de defensie daar sowieso een grote chaos. Mooie aanvallend ingestelde spelers maar die zullen niet iedere wedstrijd 3-4 of soms zelfs 5 doelpunten scoren om punten te pakken he.

Wel mooi dat de competitie weer helemaal open is.
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 7 maa 2009 21:54
Huntelaar was vandaag weer belangrijk voor Real Madrid.Hij scoorde weliswaar in buitenspel positie maar hoe die de bal aannam en daarna de bal erin trapte, pure klasse.
Ché


Geregistreerd: 26-01-2009
Forum berichten: 250
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 7 maa 2009 22:43
Die zat er goed in ja.
Overigens had Agüero vandaag alleen er al 3 moeten maken. Speelde zich een paar keer briljant vrij maar miste net dat beetje extra vandaag om het af te maken.

Leuke wedstrijd waarin Heitinga - tot aan zijn wissel waar hij zelf om vroeg vanwege een blessure- een stuk beter voor de dag kwam dan vorige week tegen Barça. Laatsgenoemde is nu al winnaar van het weekend door de voorsprong op Real weer naar zes punten te tillen.


Copa del Rey finale is ook een apart affiche.
24 om 23 wat betreft het aantal gewonnen bekers.
En niet te vergeten de finale van een jaar of 20-25 terug toen Maradona door het lint ging tegen de slagers uit Baskenland.
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 8 maa 2009 20:16
Mooie pot, waar Real Madrid goed wegkomt. Hoe Huntelaar scoort is geniaal. Wat mis ik Klaas-Jan toch. Ik zou onze complete voorhoede inruilen voor hem.... <img src='smilies/icon_sad.gif' />
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 9 maa 2009 00:25
Hadden we mooi met Leonardo-Huntelaar-Martina kunnen spelen. Weet je meteen dat je nooit tot fatsoenlijk aanvalsspel komt en misschien iets van 15 goals van Huntelaar kan verwachten.
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 9 maa 2009 15:17
Of met jongens met een goede voorzet die Huntelaar op maat kunnen bedienen. Dan weet je dat je erg, erg, erg veel goals maakt. Dan krijg je dus zoiets:

Kennedy - Huntelaar - Urby

Ach, zoiets zal ongeveer gelijkwaardig zijn met de voorhoede die we nu hebben op dit moment. Een Sulejmani die geen knikker raakt en totaal niet de Sulejmani van vorig jaar is. Een Cvitanich die erg graag wil, maar ziet dat het geen goaltjesdief is. Een Suarez die mij wel kan bekoren, maargoed hij scoort nog te weinig. Huntelaar verkopen is gewoon een doodssteek geweest Thomas. Huntelaar was erg onderschat.
+ Nieuw bericht <<<   <   2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 18.002.483 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Europa » Spaans voetbal
Ga
Zoeken: