Forum
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Europa » Italiaans voetbal
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Italiaans voetbal
Maker: Eto'oBekeken: 23584
Status: InactiefBerichten: 284
+ Nieuw bericht <<<   <   4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  12   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
AFCAKatwijk


Geregistreerd: 01-04-2009
Forum berichten: 1903
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Gestopt
Geplaatst: Ma 17 jan 2011 19:08
echt prachtig dit
Gestopt
DIMC85


Geregistreerd: 27-03-2009
Forum berichten: 1585
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Ma 17 jan 2011 19:58
Schitterende actie inderdaad, had wel een penalty verdiend.
YoranAjax


Geregistreerd: 22-07-2010
Forum berichten: 1354
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 17 jan 2011 20:13
Geniale assist. Hoe verzin je het, maar inderdaad Pastore had een penalty moeten krijgen.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 23 jan 2011 16:14
Internazionale verliest van Udinese

AMSTERDAM - Internazionale heeft zondag met 3-1 verloren van Udinese. Het is de eerste nederlaag in zes wedstrijden voor de nieuwe trainer Leonardo.

De landskampioen, nog steeds zonder de geblesseerde Wesley Sneijder, begon nochtans goed in het Stadio Communale Friuli. Na voorbereidend werk van Thiago Motta rondde Dejan Stankovic na een kwartier af.

Lang kon Internazionale niet genieten van de voorsprong: de volledig vrijstaande Cristian Zapata zorgde in de 21e minuut voor de gelijkmaker. Vier minuten later was de situatie volledig omgekeerd door een treffer van Antonio Di Natale.

Einde van reeks
Inter probeerde in het restant wel druk te zetten, maar het was vooral Udinese dat gevaar stichtte, via Alexis Sanchez en Di Natale. Twintig minuten voor tijd gooide Maurizio Domizzi het duel op slot: 3-1.

De verliesbeurt betekent het einde van de ongeslagen reeks van Leonardo. De Inter-trainer, die eind december de ontslagen Rafael Benitez opvolgde, zette z’n eerste vijf officiële duels in winst om.

Later op zondag komt koploper AC Milan in actie tegen Cesena. Nummer twee Napoli treedt aan tegen Bari en het als derde geklasseerde Lazio Roma treft Bologna.

Bron: Nusport.nl
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 24 jan 2011 15:24
Emanuelson, Van Bommel. Zijn aardig bezig.

'Van Bommel op weg naar Milan'

AMSTERDAM - Mark van Bommel vertrekt naar AC Milan. De middenvelder van Bayern München maakt per direct de overstap naar de koploper van de Italiaanse Serie A.

Dat berichten Italiaanse media maandag

Van Bommel komt sinds 2006 uit voor Bayern, waar zijn contract op 30 juni afliep. De leiding van de Duitse topclub twijfelde of de verbintenis met de aanvoerder verlengd moest worden.

De middenvelder is de tweede Nederlander die binnen een week tijd de overstap maakt naar de 'Rossoneri'. Eerder koos Ajacied Urby Emanuelson al voor een driejarig contract in de Italiaanse modestad.

Prijzen
In de periode bij Bayern won hij twee landstitels (2008 en 2010), twee nationale bekers (2008 en 2010) en de Super Cup (2007). Vorig jaar stond hij bovendien ook in de finale van de Champions League, waarin Internazionale met 2-0 te sterk bleek.

De Limburger wordt de dertiende Nederlander in dienst van AC Milan. Zondag kwam Urby Emanuelson reeds een contract overeen met de ‘Rossoneri’, waar Clarence Seedorf al sinds 2002 onder contract staat.

Marco van Basten en Ruud Gullit waren in het seizoen 1987/1988 de eerste landgenoten die uitkwamen voor Milan.

33e Nederlander
Gemeten vanaf de Tweede Wereldoorlog wordt Van Bommel de 33e Nederlander die uit zal komen in de Serie A. Faas Wilkes was in de jaargang 1949/1950 de pionier met zijn transfer naar Internazionale.

Bron: Nusport.nl

UPDATE:

Bayern ligt dwars bij transfer Van Bommel naar Milan

Bayern München lijkt vooralsnog niet van plan middenvelder Mark van Bommel te verkopen aan AC Milan. Bij de onderhandelingen die vertegenwoordigers van beide clubs maandag in München voeren, hebben de Duitsers laten weten de Oranje-aanvoerder het liefst te willen behouden.

Namens de Italianen zijn directeuren Adriano Galliani en Ariedo Braida aanwezig op het kantoor van Der Rekordmeister. Daar wordt gesproken over een contract voor anderhalf seizoen voor de middenvelder. Van Bommels zaakwaarnemer Mino Riaola voerde eerder deze maand al onderhandelingen met AC Milan over Van Bommel.

Van Bommel kan de dertiende Nederlander in de historie van de Rossoneri worden. Afgelopen zondag verzekerden de Italianen zich met Ajacied Urby Emanuelson al van hun twaalfde Nederlandse prof.

Van Bommel staat al weken in de belangstelling van diverse topclubs in Europa, waaronder clubs uit de Premier League. Hij dankt die interesse mede aan zijn huidige contract bij Bayern, dat deze zomer afloopt.

Bron: Vi.nl
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 25 jan 2011 15:49
Toch is het nog rond gekomen:

Bayern gunt Van Bommel zijn droomtransfer

Mark van Bommel maakt per direct de overstap naar AC Milan. Dat meldt de Duitse club dinsdag. De transfer van de middenvelder en aanvoerder van de club werd dinsdag alsnog afgerond.

Van Bommel, in het bezit van een aflopend contract bij Bayern München, leek enkele weken terug hard op weg in januari te vertrekken bij de Duitse club. Bayern leek op het laatste moment echter roet in het eten te gooien, door een transfer van Van Bommel tegen te houden. Dinsdag werd alsnog een akkoord bereikt met AC Milan. Van Bommel komt in elk geval de resterende maanden van het huidige seizoen uit voor de Rossoneri.

Beide clubs vergaderden maandag voor het eerst over een directe overname van Van Bommel door de Italiaanse lijstaanvoerder, maar kwamen nog niet tot een akkoord. Dinsdag vonden de clubs elkaar wel en werden de handen geschud. Van Bommel wordt in Milaan de dertiende Nederlandse speler. Eerder kwam de international uit voor Fortuna Sittard, PSV en FC Barcelona.

"Het was Marks nadrukkelijke wens om naar Milaan te vertrekken. Mark is altijd een voorbeeldprof geweest en bovendien een succesvol speler van deze club. Op basis van zijn verdiensten voor deze vereniging hebben we besloten hem zijn zin te geven", vertelt voorzitter Karl-Heinz Rummenigge. "Bayern wenst Van Bommel en zijn familie veel succes in de toekomst."

"Ik vertrek met een zwaar hart bij Bayern. Ik heb hier vierenhalf jaar met veel plezier en succes gespeeld. Ik wil de club en de fans bedanken. Bayern München zal altijd een grote plek in mijn hart innemen", aldus Van Bommel.

Bron: VoetbalPrimeur.nl
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 26-02-2008
Forum berichten: 2874
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 26 jan 2011 19:54
Marek Hamšík, één van de meest getalenteerde middenvelder op de Europese velden, dat laat hij hier ook weer zien, want dat doet hij érg knap. <img src='smilies/icon_wink.gif' />

Doet me denken aan Machlas die het voor elkaar kreeg om praktisch op de doellijn in het (toen nog) Arke-stadion de bal voor een leeg doel over te krijgen. Helaas kon ik nergens beelden vinden van die actie.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 29 jan 2011 23:59
Haha, ik had echt een akka-panna o.i.d. verwacht, krijg je dit. :mrgreen: Is inderdaad ongelooflijk hoe hij hem mis krijgt. Wel jammer voor hem dat deze scheidsrechter niet floot, dan had hij misschien nog geteld. :mrgreen:

Van Bommel begint zijn competitiedebuut ook weer in stijl, alleen hoe Mark dat kan.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 3 feb 2011 22:54
Sneijder bekroont rentree met goal

AMSTERDAM - Wesley Sneijder heeft donderdag na bijna twee maanden blessureleed met een doelpunt zijn rentree gemaakt bij Internazionale. De middenvelder viel in tijdens het geflatteerd gewonnen uitduel van zijn ploeg in de Serie A tegen degredatiekandidaat Bari.

Sneijder kwam na een uur spelen in het veld voor spits Diego Milito. Tien minuten later was de Utrechter betrokken bij de openingsgoal, die kwam van de voet van de Marokkaan Houssine Kharja. Die nieuwkomer maakte zijn eerste treffer in dienst van de regerend landskampioen.

De wedstrijd in Bari stond bol van opstootjes en felle discussies, wat het spel niet bepaald ten goede kwam. Christian Chivu spande de kroon. De Oud-Ajacied trakteerde Bari-verdediger Marco Rossi op een vuistslag in diens gezicht.

Scheidsrechter Andrea Romeo ontging de doldrieste actie van de Roemeen en greep niet in. Een forse overtreding van Inter-verdediger Marco Materazzi bestrafte de leidsman kort daarna met geel, waar rood meer op zijn plaats was geweest.

Meer voetbal
Sneijder bracht met zijn invalbeurt iets meer voetbal in de ploeg, waardoor de counter van Inter beter ging lopen. Hij stond dan ook aan de basis van de 2-0.

Ter hoogte van de middenlijn veroverde de WK-finalist de bal, om Giampaolo Pazzini vervolgens op Bari doelman Jean-François Gillet af te sturen. Die rondde beheerst af.

In de slotseconden was het Sneijder zelf die zijn rentree met doelpunt bekroonde. Hij kreeg de bal op vijf meter van het doel voor zijn voeten, waarna inschieten een koud kunstje was. De eindstand werd daarmee bepaald op 3-0.

Bron: Nusport.nl
abruzzi


Geregistreerd: 19-10-2008
Forum berichten: 1144
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 3 feb 2011 23:03
http://www.youtube.com/watch?v=u7pzyySmBJw
Chivu :Fishfight:!
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 3 feb 2011 23:15
Die staat aardig snel op YouTube zeg. Wel netjes hoor, pats hoppa midden in zijn face. :mrgreen: Is het de scheidsrechter ontgaan of kreeg hij de rooie prent?
AFCAKatwijk


Geregistreerd: 01-04-2009
Forum berichten: 1903
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Gestopt
Geplaatst: Vr 4 feb 2011 17:46
Citaat:
Die staat aardig snel op YouTube zeg. Wel netjes hoor, pats hoppa midden in zijn face. :mrgreen: Is het de scheidsrechter ontgaan of kreeg hij de rooie prent?

4 wedstrijden. Zie Chivu's eigen topic.
Gestopt
AFCA_Seaman


Geregistreerd: 08-05-2008
Forum berichten: 1221
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Drachten
Geplaatst: Za 12 feb 2011 20:15
AC Milan wint met 4-0, Emanuelson uit de selectie gehouden door Allergri, weet iemand waarom ?
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 22-01-2009
Forum berichten: 2348
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 12 feb 2011 20:59
Zijn we nu verbaast dat Emanuelson op de bank zit bij A.C. Milan? Het zou me eerder verbazen als hij een basisplaats zou hebben daar.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 12 feb 2011 21:10
Haha, inderdaad. Laten we nu maar heel blij zijn dat die weg is.
Die zien we ook nog wel eens eindigen bij Hoffenheim als hij geluk heeft.
AFCA_Seaman


Geregistreerd: 08-05-2008
Forum berichten: 1221
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Drachten
Geplaatst: Za 12 feb 2011 21:13
Waar staat dat ik verbaasd ben? Het valt me op en vraag doodnormaal of iemand weet waarom hij er niet bijzit.

Edit:

Heb dus inmiddels al gelezen dat het gaat om de positie van Emanuelson in het veld. Emanuelson kaartte aan graag meer naar voren te willen spelen, en niet in de verdediging. Moest wel even lachen toen ik het las, typisch.
YoranAjax


Geregistreerd: 22-07-2010
Forum berichten: 1354
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 13 feb 2011 12:03
Hij was toch niet uit de selectie gehouden? Zat volgens mij gewoon op de bank.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 06-06-2009
Forum berichten: 756
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 13 feb 2011 12:35
Hij heeft idd 90 min. op de bank gezeten.
V. Bommel stond wel in de basis.
AFCA_Seaman


Geregistreerd: 08-05-2008
Forum berichten: 1221
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Drachten
Geplaatst: Zo 13 feb 2011 13:17
Ah oke, dus wel op de bank. Bij de bron waar ik het meekreeg stond dat die uit de selectie werd gehouden. Maargoed.

Hij kan het nu dus al shaken.
AFCAKatwijk


Geregistreerd: 01-04-2009
Forum berichten: 1903
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Gestopt
Geplaatst: Zo 13 feb 2011 20:57
Nu Juventus-Inter , iemand die dit volgt?
Gestopt
AFCA_Seaman


Geregistreerd: 08-05-2008
Forum berichten: 1221
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Drachten
Geplaatst: Ma 14 feb 2011 20:34
Sjesus, dit gaat toch echt nergens over. Wat een belachelijke iets..

Ibrahimovic sloeg half miljoen per week bij City af


MILAAN/MANCHESTER - Zlatan Ibrahimovic had afgelopen zomer ook de overstap naar Manchester City kunnen maken. De Zweed kon daar meer verdienen dan hij momenteel bij AC Milan doet. De club van de steenrijke Dubaise sjeik Sulaiman Al Fahim bood Ibrahimovic een contract met 550.000 euro per week.


Ibrahimovic zag echter meer heil in een overstap naar Italië, waar hij voor één seizoen door AC Milan gehuurd wordt van FC Barcelona ,,City is bezig aan een fantastisch project, maar ik ben niet zo'n speler die zich laat beïnvloeden door geld", zegt de Zweeds international in de aanloop naar de Champions League-confrontatie met Tottenham Hotspur van morgen.

De oud-Ajacied kijkt zag op korte termijn een betere toekomst op sportief gebied bij de zevenvoudig Champions League-winnaar. ,,De nabije toekomst is voor mij belangrijk. Ik denk dat City over drie jaar zeker een absolute topclub is, maar nu was nog niet het moment voor mij."

Ook Ibrahimovic' leeftijd speelde mee in zijn keuze. ,,Ik ben nu 29 jaar oud en wil nu bij de absolute top zitten. En wanneer je een goede voetballer bent, dan kan je overal veel geld verdienen."


Ad.nl
Ping


Geregistreerd: 16-06-2009
Forum berichten: 3011
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Madliena, Malta.
Geplaatst: Ma 14 feb 2011 20:45
Gewoon belachelijk natuurlijk!
Spoon


Geregistreerd: 21-02-2008
Forum berichten: 152
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Nuenen
Geplaatst: Ma 14 feb 2011 20:48
Wel goed dat hij het niet deed, ik hoop dat Manchester City nooit kampioen gaat worden! bij een gekochte zooi !
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 06-06-2009
Forum berichten: 756
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 14 feb 2011 21:46
Citaat:
Sjesus, dit gaat toch echt nergens over. Wat een belachelijke iets..

Ibrahimovic sloeg half miljoen per week bij City af


MILAAN/MANCHESTER - Zlatan Ibrahimovic had afgelopen zomer ook de overstap naar Manchester City kunnen maken. De Zweed kon daar meer verdienen dan hij momenteel bij AC Milan doet. De club van de steenrijke Dubaise sjeik Sulaiman Al Fahim bood Ibrahimovic een contract met 550.000 euro per week.


Ibrahimovic zag echter meer heil in een overstap naar Italië, waar hij voor één seizoen door AC Milan gehuurd wordt van FC Barcelona ,,City is bezig aan een fantastisch project, maar ik ben niet zo'n speler die zich laat beïnvloeden door geld", zegt de Zweeds international in de aanloop naar de Champions League-confrontatie met Tottenham Hotspur van morgen.

De oud-Ajacied kijkt zag op korte termijn een betere toekomst op sportief gebied bij de zevenvoudig Champions League-winnaar. ,,De nabije toekomst is voor mij belangrijk. Ik denk dat City over drie jaar zeker een absolute topclub is, maar nu was nog niet het moment voor mij."

Ook Ibrahimovic' leeftijd speelde mee in zijn keuze. ,,Ik ben nu 29 jaar oud en wil nu bij de absolute top zitten. En wanneer je een goede voetballer bent, dan kan je overal veel geld verdienen."


Ad.nl


De sport is ziek, er lijkt geen einde aan te komen.
AFCAKatwijk


Geregistreerd: 01-04-2009
Forum berichten: 1903
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Gestopt
Geplaatst: Wo 16 feb 2011 15:13
Iemand die dit losgeslagen AC Milan niet echt tolereerd, wat een debielen.
Citaat:
Mark van Bommel maakt in de nadagen van zijn carrière nog een transfer naar AC Milan. Waarschijnlijk had hij nooit kunnen bedenken bij wat voor tuig hij terecht zou komen. Binnen gehaald als een voetballer, maar zelf zal hij nooit gedacht hebben dat hij in de bajes van Milaan terecht zou komen.

Na zijn presentatie werd hij door de kerkers van San Siro geleid. Terwijl hij zware kettingen om zijn armen kreeg gehangen zag hij een roodzwarte figuur langskomen. Het was Abate, een snelle rechtsback. Hij is niet alleen snel met zijn benen, maar weet ook met zijn handen een tegenstander snel te raken. Hier kreeg hij vorig jaar Cristiano Ronaldo nog mee te pakken.

Daarna kwam hij ook langs het Braziliaanse blok. Robinho zat er een partijtje te kaarten met de inmiddels gevluchte Ronaldinho. Zo erg was het allemaal nog niet, twee vervelende Braso's die zich nooit hebben kunnen gedragen. Ronaldinho die het nog nodig vond een keer vol door te halen naar Cristiano Ronaldo. En Robinho is ook altijd wel in voor een knokpartijtje, maakt niet uit waar of tegen wie, zolang er maar wat te vechten valt.

Een stukje verder zat Zlatan Ibrahimovic alleen. Eerst had hij nog gezelschap gehad van Rodney Strasser. Alleen op een gegeven moment was het nodig om hem een trap in het gezicht te verkopen. Dus nu zitten Zlatan en zijn ego in isolatie.

Ondertussen waren ze aanbeland in het donkerste gedeelte van de kerkers. Van veraf hoorde hij al kettingen rammelen. IJzeren noppen die zo hard mogelijk het metaal van de celdeuren proberen te raken. Gehijg van een stel bloeddorstige honden zo leek het. Hier zaten twee wilde honden van het ergste soort opgesloten.

Op hun half verscheurde rood-zwarte shirts waren nog net de namen Gatusso en Flamini te lezen. Twee namen die een echte voetballiefhebber al doen huiveren bij het horen ervan. Twee ongeleide projectielen die nog niet weten waar die metalen rechthoeken voor dienen.

Het enige waar zij zich in hun arena mee bezig houden is het verminken van tegenstanders. Zojuist nog zag ik Flamini als een volslagen idioot Corluka torpederen. Waarna Gatusso het nodig vond om de assistent-trainer van de Spurs een kopstoot te geven. Wat bezielt deze twee debielen? Niemand die het weet, niemand die het durft te vragen.

Maar na deze tocht langs al deze criminelen heeft Mark zijn bestemming bereikt. Hij staat voor een deur, daarop geschreven staat de naam van de grootste crimineel van allemaal. Silvio Berlusconi, gevangenisbewaarder van San Siro. Onbegrijpelijk waar hij allemaal mee weg komt. Vrouwen van nog geen 20 voor een vent van 70, corruptie en wie weet wat voor misdaden hij nog allemaal heeft begaan om zo’n machtspositie te verkrijgen. De laatste dictator van Europa.

Mark, o Mark. Waar ben je aan begonnen? Is dit waar je thuis wilt horen, wil je daar wonen, tussen het uitschot van de voetbalwereld, in de bajes van Milaan? Laten we hopen dat Van Marwijk zijn schoonzoon in bedwang kan houden, want laat hem alsjeblieft op het rechte pad blijven. Ik bid voor je Mark, want je begeeft je tussen tuig eerste klas.

Koen Renders
Meijel

Lezerscollum VI.nl
Gestopt
+ Nieuw bericht <<<   <   4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  12   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.982.896 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Europa » Italiaans voetbal
Ga
Zoeken: