Forum
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Europa » Italiaans voetbal
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Italiaans voetbal
Maker: Eto'oBekeken: 23585
Status: InactiefBerichten: 284
+ Nieuw bericht <<<   <   4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  12   > + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 14 maa 2011 15:53
Wie die van Bargas erg vond, die kan beter maar niet naar dit filmpje kijken want ik vind het een Bargasje in het kwadraat.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 21 maa 2011 13:46
Citaat:
Gattuso vreest dat Milan koppositie verspeelt aan Inter

Bron: Vi.nl

Met slechts twee punten voorsprong op Internazionale vreest AC Milan-speler Gennaro Gattuso de koppositie te verspelen aan de aartsrivaal, die in de volgende speelronde de tegenstander is.

'Er is natuurlijk angst in de ploeg geslopen omdat we de laatste twee wedstrijden maar één punt pakten', reageerde Gattuso tegen Sky Sport 24. 'We incasseerden op naïeve wijze doelpunten en creëerden zelf veel kansen, maar scoorden maar één keer. We moeten meedogenlozer worden en ook kunnen we wel wat meer geluk gebruiken. We moeten meer brengen dan we nu doen, want dit is niet genoeg.'

Half december had Inter een achterstand van dertien punten op Milan, maar toch denkt Gattuso niet dat de Nerazzurri - die nu op twee punten staan - niet de favoriet zijn om op 2 april de stadsderby te winnen. 'Inter had in eigen huis ook veel moeite met Lecce. Blijkbaar zijn er geen makkelijke wedstrijden meer. We hebben veel respect voor Inter en zullen ons dus goed moeten voorbereiden.'

'Overwinningen zorgen voor overtuiging en Inter zal daarom met een beter gevoel aan de aftrap verschijnen. De laatste vijf jaar domineerden zij en dat geeft kracht. Maar in de periode dat wij vaak wonnen, lukte het ons ook altijd om er te staan in de belangrijke wedstrijden. We moeten er nu voor zorgen dat wij onze koppositie met succes zullen verdedigen in de derby.'
AFCAKatwijk


Geregistreerd: 01-04-2009
Forum berichten: 1903
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Gestopt
Geplaatst: Za 16 apr 2011 14:57
Vreemd van Leo : http://www.elfvoetbal.nl/nieuws/126635_leonardo-zet-maicon-en-motta-om-technische-redenen-uit-selectie
Gestopt
AFCAKatwijk


Geregistreerd: 01-04-2009
Forum berichten: 1903
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Gestopt
Geplaatst: Ma 9 mei 2011 21:40
Citaat:
AC Milan legt naast Taiwo Mexès transfervrij vast

Koud bekomen van het kampioensfeest is AC Milan al bezig met het nieuwe seizoen. Naast Taye Taiwo komt Philippe Mexès naar de kersverse Italiaanse kampioen.

AC Milan bereidt zich voor op de tweede halve finale tegen Palermo van dinsdag. De eerste ontmoeting op Sicilië eindigde in 2-2. Trainer Massimiliano Allegri gebruikte de persconferentie om de komst van defensieve versterkingen aan te kondigen.

'We zullen defensief de zaken op orde hebben aangezien we Mexès en Taiwo hebben vastgelegd', zei de trainer van AC Milan. Mexès en Taiwo hebben een aflopend contract bij respectievelijk AS Roma en Olympique Marseille, hetgeen ze aantrekkelijk maakte voor clubs. AC Milan slaagde erin het tweetal binnen te halen.

De 29-jarige Mexès moet langer wachten op zijn debuut als Rossonero dan Taiwo. De Franse international werkt nog aan het herstel van een knieblessure, die hem sinds begin april parten speelt.
http://www.vi.nl

Leuke toevoegingen wel hoor! Urby kan naar een andere club uitzien.
Gestopt
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 06-06-2009
Forum berichten: 756
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 9 mei 2011 21:42
Hopen dat we vij een doorverkoop nog wat extra vangen :mrgreen:
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Ma 9 mei 2011 21:52
Urby kan heel erg goed gehaald zijn als handels materiaal, kost milan max 4 miljoen. Dat halen ze er echt nog wel uit hoor.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 6 jun 2011 16:07
Citaat:
Westerveld: Degradatie heel onwezenlijk

Bron: Nu.nl

Zondag 5 juni zal de boeken in gaan als een zwarte dag voor Sander Westerveld. Voor het eerst in z’n lange carrière maakte hij een degradatie van dichtbij mee.

Met de 36-jarige goalie op doel verloor AC Monza het beslissende degradatieduel met Pergocrema met 1-0.

Door dit resultaat zakte de club van eigenaar Clarence Seedorf naar het vierde profniveau van Italië.

''Ik kan het nog steeds niet bevatten,'' was Westerveld ook een dag later nog niet over de schok heen.

''Deze degradatie is heel onwezenlijk. Ook heel onnodig. Deze wedstrijd verliep als zoveel andere, we krijgen zat kansen, maar gaan daar heel slordig mee om. En nu ben ik op m’n oude dag nog gedegradeerd ook, wat een ellende!''

Triest

Veel zin om op een nog lager niveau te keepen, heeft de zesvoudig Oranje-international niet. ''We gaan eerst maar eens kijken wat de mogelijkheden zijn. Het project van Clarence zag er goed uit, maar met deze degradatie was geen rekening gehouden.''

''Je hebt nu kans dat er potentiële sponsors wegvallen. De club is nog wel gezond, in tegenstelling tot veel andere clubs in Italië. Daar ligt misschien onze redding. Maar het is triest dat je afhankelijk moet zijn van een eventueel faillissement of puntenaftrek van anderen. We hadden het op eigen kracht makkelijk kunnen redden.''
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 27 jun 2011 16:20
Citaat:
Moratti: 'Gasperini was zeker geen tweede keus'

Bron: Vi.nl

Internazionale presenteerde onlangs Gian Piero Gasperini als nieuwe trainer. Hoewel de club aanvankelijk lonkte naar tal van prominenten, ontkent preses Massimo Moratti dat de Italiaanse oefenmeester tweede keus was.

Niet Marcelo Bielsa of Sinisa Mihajlovic, maar Gasperini is de opvolger geworden van Leonardo. De voormalig trainer van Genoa is niet de grote naam waar vooraf op ingezet werd. 'Gasperini is een goede coach en weet precies waar-ie mee bezig is. Hij is zeker geen tweede keus', aldus Moratti tegen Il Corriere dello Sport.

'Afgelopen week hebben we uitgebreid gesproken en daarin maakte Gian Piero een uitstekende indruk. Hij heeft me in alle kalmte verteld wat hij voor plannen heeft met Inter en het was goed om te zien dat hij veel verstand heeft van voetbal. Ik ben ervan overtuigd dat hij goed bij Inter past en dat hij de club weer naar successen gaat leiden.'
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 2 aug 2011 22:34
Preses Lazio mag twee maanden stadion niet in

SS Lazio zal de eerste thuiswedstrijden van het nieuwe seizoen moeten afwerken zonder de aanwezigheid van Claudio Lotito. De voorzitter heeft een stadionverbod voor twee maanden.

Lotito kreeg die straf omdat hij Gianni Petrucci, voorzitter van het Italiaanse Olympisch Comité (CONI), beschuldigde van afpersing. Lotito was die mening toegedaan omdat het CONI Lazio jaarlijks twee miljoen euro rekent voor de huur van het Stadio Olimpico. Behalve het stadionverbod kreeg Lotito ook een boete van 30.000 euro. Lazio moet nog eens 50.000 euro ophoesten.

Overigens heeft Lazio de twee miljoen aan stadionhuur over het afgelopen jaar nog altijd niet betaald. Omdat de club daarmee niet aan de financiële fair-play-regels van de UEFA voldoet overweegt het zijn Europese thuiswedstrijden in Florence af te werken. Daarmee zou Lazio de regels van de UEFA omzeilen.

Bron: VoetbalPrimeur.nl
AFCA Niels


Geregistreerd: 31-03-2009
Forum berichten: 2138
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 11 aug 2011 19:06
http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=144688
:kots:
+ Nieuw bericht <<<   <   4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  12   > + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.982.916 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Europa » Italiaans voetbal
Ga
Zoeken: