Forum
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Europa » Italiaans voetbal
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Italiaans voetbal
Maker: Eto'oBekeken: 23612
Status: InactiefBerichten: 284
+ Nieuw bericht <<<   <   4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  12   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Ping


Geregistreerd: 16-06-2009
Forum berichten: 3011
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Madliena, Malta.
Geplaatst: Zo 24 jan 2010 23:06
Ben wel blij dat Inter heeft gewonnen! <img src='smilies/icon_cool.gif' />
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 25 jan 2010 00:36
Dat Sneijder compleet maf is weten we inmiddels al een tijdje. En dat moet dan de hoop van het Nederlands elftal voorstellen. Speciaal voor de mensen die het nog niet gezien hebben. Klik.

Milan is zo enorm statisch. Beckham op de rechter kant, Pirlo die op de vierkante meter speelt, stationsvoetballer Seedorf, Ambrosini die in aanvallend opzicht niets toevoegt. Ze laten alles afhangen van Ronaldinho of pompen de bal de zestien in waar consequent alleen Borriello te vinden was. Die backs kunnen ook echt niet op dit niveau. Zet dat eens af tegen de dynamiek van Inter en de spelers die Mourinho vanaf de bank kan inbrengen.

Thiago Silva was bij Milan overigens wel weer geweldig.
Scio


Geregistreerd: 02-01-2008
Forum berichten: 1939
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 25 jan 2010 00:38
Wat is die Abate voor een figuur? Beetje vlees noch vis-speler
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 25 jan 2010 14:44
Ja, Milan moet nodig verjongen Thomas. Een middenveld met Ambrosini, Gattuso, Beckham en Pirlo waarmee je begint is gedoemd voor mislukking. Pirlo liet Sneijder zijn gang gaan en dat zag je duidelijk in de beginsfase. Sneijder kon lekker zijn spel spelen en daardoor werd Inter gevaarlijk. Pandev speelde overigens een prima pot, idem Milito. Wat een wereld van verschil met Boriello en Ronaldinho. Nee, Milan zie ik niet ver komen. Inter word weer met gemak kampioen. Maargoed, die hebben ook backs als Maicon en Santon. Dat is andere koek dan Antonelli en Abata.
sincere1983


Geregistreerd: 17-05-2009
Forum berichten: 3150
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 28 jan 2010 16:12
Spits Mutu positief getest
Uitgegeven: 28 januari 2010 15:41
Laatst gewijzigd: 28 januari 2010 15:54

FLORENCE - Adrian Mutu is op 10 januari na afloop van de voetbalwedstrijd tussen zijn club Fiorentina en Bari positief getest op het gebruik van het verboden middel sibutramine.
© ANPDat heeft het olympisch comité van Italië (CONI) donderdag bekendgemaakt.

De aanvaller van Fiorentina werd in oktober 2004 bij Chelsea al eens betrapt op het gebruik van cocaïne. De Roemeen werd toen voor zeven maanden geschorst.

Chelsea eist nog steeds een bedrag van 17 miljoen euro van Mutu. Mensen gebruiken sibutramine vaak als ze gewicht willen verliezen.

Gebruikers van de stof krijgen een vol gevoel en hebben daardoor minder trek in voedsel.

nu.nl

Wat een eikel. Iemand in het rijtje Reis. Geweldige voetballer met hele verkeerde bezigheden.
D_skilled


Geregistreerd: 15-11-2007
Forum berichten: 5208
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 28 jan 2010 16:16
Goede voetballer. Jammer dat hij niet van de doping kan afblijven en z'n carrière op deze manier naar de knoppen helpt.
tasdfm


Geregistreerd: 18-11-2009
Forum berichten: 350
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 28 jan 2010 16:16
<img src='smilies/icon_rolleyes.gif' />, jongens toch. Is toch jammer van 'n voetballer met zo'n kwaliteiten...
Geraldo


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 643
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 22 feb 2010 18:22
Citaat:

Italiaanse bond schorst Mourinho voor 'handboeien-gebaar'

De coach van Internazionale is door de Lega Calcio voor drie wedstrijden geschorst.

Door Robin van Gelder
22 feb. 2010 17:21:00

José Mourinho is flink aangepakt voor zijn gedrag tijdens het gelijkspel tegen Sampdoria van afgelopen zaterdag. Mourinho zag twee man van het veld gestuurd worden in de eerste helft (Walter Samuel en Ivan Cordoba).

Het zorgde evoor dat de Portugese oefenmeester een gebaar maakte alsof hij geboeid was in handboeien (foto). Hij begon ook hysterisch te lachen nadat Samuel Eto'o geel kreeg na een duik in het strafschogebied.

De Italiaanse arbitrage commissie legt een straf vanwege het 'herhaaldelijk' aanvallen van de arbitrage met 'onbezonnen gedrag' en voor zijn 'beledigende gebaren' richting de scheidsrechters.

De straf van de Italiaanse voetbalbond bedraagt voor drie wedstrijden schorsing voor Mourinho. Daarnaast kan de trainer rekenen op een boete van 40.000 euro.

Onlangs kreeg Mourinho nog een boete van achttienduizend euro voor zijn uitspraken over de twee rode kaarten in de topper tegen AC Milan. Toen zei hij: "Er is alles aan gedaan om ons niet te laten winnen. Ik realiseerde me al te goed dat ze niet van plan waren ons al heel vroeg in het seizoen kampioen te laten worden."

Bron: Goal.com


Lekker bezig daar in Italie..
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 13 maa 2010 05:07
Inter 3-1 op de klote in Catania waar de Argentijnen een hoofdrol vertolkten. Wat een feest daar in stromende regen. De 2-1 voor Catania wel een heerlijke mega arrogante Panenka pingel.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 15 maa 2010 13:46
Citaat:
Aangeslagen Beckham krijgt steun van Capello en Galliani

Bron: Voetbal International

De ernstige blessure van David Beckham was een enorme klap. Bondscoach Fabio Capello houdt een sprankje hoop op een bijtijds herstel van de middenvelder.

Zonder dat er een tegenstander in de buurt was, sloeg het noodlot zondag toe in de slotfase van het duel van AC Milan met Chievo. Drie minuten voor het einde voelde Beckham aan zijn linkerbeen. Het bleek de voorbode van slecht nieuws: een afgescheurde achillespees.

'We moeten wachten op de resultaten van de scan, maar het heeft er de schijn van dat hij uitgeschakeld is voor het WK', hield bondscoach Fabio Capello toch een sprankje hoop. 'Ik sprak hem zondagavond na de wedstrijd om mijn steun te geven. David is een echte professional en heeft keihard gewerkt om klaar te zijn voor het WK. Als hij het mist, dan is dat een enorme klap.'

De kans is groot dat Beckham het toernooi aan zich voorbij moet laten gaan. Hij vertrekt maandag naar Finland voor een bezoek aan de specialist Sakari Orava, die de 115-voudige international aan een operatie onderwerpt. De Finse arts gaf de 34-jarige middenvelder weinig hoop op het WK. 'Het kost drie maanden om weer tegen een bal te kunnen trappen, en misschien zelfs een maandje meer.'

'De achillespees is helemaal afgescheurd', gaf Orava een eerste diagnose. 'Als er een zwak punt is, dan kan er een stuk pees uit de kuit worden gehaald om het gebied rondom dat geblesseerde punt te verstevigen. Deze procedure staat op de planning.'

Waar Orava op minimaal vier maanden inzet, daar denkt AC Milan-directeur Adriano Galliani aan een absentie van een half jaar. 'Ik zag hem pijn lijden. In de kleedkamer nam ik David in mijn armen en vertelde hem dat als hij wil, hij ook volgend jaar voor ons kan spelen.'

Bij AC Milan was de stemming ondanks de 1-0 zege bedrukt. 'We voelen ons door de blessure van Beckham verschrikkelijk. Ik kan niet genieten van de avond gezien zijn serieuze blessure', aldus trainer Leonardo.

Door de gescheurde achillespees moet Beckham ook een streep zetten door de hoop een unieke Engelse prestatie neer te zetten. De international had de eerste Engelse speler willen zijn die op vier achtereenvolgende WK-eindronden actief was.
Geraldo


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 643
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 22 maa 2010 22:05
Citaat:

Arnautovic leent Bentley van Eto'o

MILAAN - Marko Arnautovic zit met zijn handen in het haar. De huurling van FC Twente mocht vorige week de 150.000 euro dure Bentley GT van zijn Kameroenese ploeggenoot Samuel Eto'o lenen. Maar dat zal de Oostenrijkse spits van Inter nog wel even heugen. De bij het Sheraton Hotel in Milaan geparkeerde limousine werd gestolen. Dat meldde de Italiaanse krant La Repubblica.

Arnautovic stelde de diefstal zelf vast en lichtte hoogstpersoonlijk de Milanese politie in. De Bentley is voorlopig nog steeds niet terecht. Samuel Eto'o zal de volgende keer vast twee keer nadenken voor hij nog een vriendendienst aan de Oostenrijker wil bewijzen.

Bron: AD.nl


Doet hij toch nog iets in Milaan waardoor hij het nieuws haalt.
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 31 maa 2010 16:51
Mutu mogelijk een jaartje geschorst..
Geraldo


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 643
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 8 apr 2010 23:39
Citaat:

"Wij hebben Messi als 15-jarige afgekeurd"

Een pijnlijke misser voor Genoa-voorzitter Enrico Preziosi. De Italiaan had in zijn tijd bij Como de mogelijkheid de huidige superster Lionel Messi vast te kunnen leggen. Preziosi keurde de destijds 15-jarige Messi af.

Het bleek een misser van de voorzitter van Genoa gezien de ontwikkeling van Messi tot superster. De Argentijn wordt door velen gezien als de beste voetballer van dit moment en schoot Barça dinsdagavond met vier treffers naar de halve finale van de Champions League (4-1 winst op Arsenal, red.).

Preziosi had de zeven jaar geleden de kans om het Argentijnse wonderkind naar Como te halen. "Toen ik voorzitter van Como was hadden we Messi op proef. Hij was toen vijftien jaar", verklaart de Italiaan tegenover Sky Sport Italia.

"We volgden hem al sinds hij veertien jaar was. Toen was hij al een fenomeen. Maar we contracteerde hem niet omdat er een aantal zaken speelden destijds bij Como. Nu blijkt dat je soms foute keuzes maakt. Dat is in dit geval gebeurd", blikt Preziosi terug op zijn keuze om Messi niet naar Como te halen.

Bron: Goal
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 19 apr 2010 15:16
Citaat:
Totti vindt na provocerend gebaar dat sarcasme bij Romeinse derby hoort

Bron: Voetbalzone.nl



De supporters van Lazio mochten Francesco Totti al niet, maar na zondag is de haat alleen maar groter geworden. Het clubicoon van AS Roma vierde de zege van zijn ploeg in de derby door met twee duimen omlaag te zwaaien: doelend op het feit dat Lazio mogelijk degradeert naar de Serie B. Edy Reja opteerde een schorsing van tien wedstrijden, maar Totti vindt dat het allemaal wel meevalt wat hij deed.

Op de officiële website biedt de aanvaller zijn excuses aan bij de supporters van Lazio die het gebaar persoonlijk opnamen. “Het was niet mijn bedoeling om mensen te beledigen, ik liet me gewoon meevoeren in de euforie”, zei Totti. “De rivaliteit tussen Roma en Lazio hoort bij deze derby, de mensen die uit Rome komen weten dat. Ik werd ook niet boos toen mijn foto werd gebruikt door een fan van Lazio om de spelers te motiveren.”

Reja was desondanks niet te spreken over het gebaar van Totti en stelde voor om de aanvoerder van Roma voor tien wedstrijden te schorsen. “Maar sarcasme en feesten na een overwinning horen nu eenmaal bij het spelletje en zeker bij de derby”, zei Totti, die zelf evenals Daniele de Rossi vroegtijdig van het veld werd gehaald. Roma blijft bovenaan staan in de Serie A, terwijl Lazio zestiende staat.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 15:03
Citaat:
Toni: 'Het is mijn droom om bij AS Roma te blijven'

Bron: VI

De huurperiode van Luca Toni bij AS Roma is bijna ten einde, maar de Italiaanse spits heeft al wel de hoop uitgesproken bij Roma te kunnen blijven.

'In het restant van het seizoen ga ik mijn uiterste best doen', vertelt Toni aan Football Italia. 'Het is mijn droom om in Rome te blijven. Hier krijg ik de kans te laten zien wat ik kan en speel ik in een sterke ploeg.'

'Maar ik ben niet de enige die deze beslissing moet nemen. Anderen hebben daar eveneens een stem in. Eigenlijk kan ik niet veel anders dan afwachten wat de club (Bayern München) met me van plan is.'

Toni lag al voor aanvang van het seizoen in de clinch met Bayern-trainer Louis van Gaal, waarop de Duitse club besloot haar doelpuntenmaker te verhuren aan AS Roma.
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 6 mei 2010 15:47
[list">Totti over wraakactie: 'Balotelli beledigde heel Rome'

Internazionale won woensdag de Coppa Italia door met 1-0 de finale te winnen van AS Roma. Aanvoerder van de Romeinen, Francesco Totti, haalde het einde niet. De aanvaller vergreep zich aan Mario Balotelli en kreeg de rode kaart.

'Je kan niet altijd zeer zware beledigingen negeren op het veld. Direct of indirect', legde Totti na de wedstrijd zijn harde tackle op het weerbarstige Inter-talent uit. 'Zeker niet als ze gericht zijn tegen een stad of de complete bevolking van die stad.'

'En al helemaal niet als die beledigingen telkens van dezelfde persoon komen', wijst El Grande Balotelli als boosdoener aan. 'Ik raakte hem omdat hij me twee keer zwaar beledigde. En dat deed hij al eerder in vorige ontmoetingen. Dat ben ik niet vergeten.'

# bron: VI.nl[/list">



Lomp. <img src='smilies/icon_biggrin.gif' />
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Do 6 mei 2010 16:04
Sow, daar zal hij wel een goede reden voor gehad hebben. Die Ballotelli is ook gewoon een grote vrotzak..
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 6 mei 2010 16:34
Hier bestaat geen goede reden voor. Dit soort aanslagen moeten ze véél harder bestraffen.
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Do 6 mei 2010 16:38
Citaat:
Hier bestaat geen goede reden voor. Dit soort aanslagen moeten ze véél harder bestraffen.


Wedstrijdje of 10 schorsing voor Totti zou ook terecht zijn, maar je doet zoiets niet zomaar..
Lexafca


Geregistreerd: 21-12-2008
Forum berichten: 1627
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 6 mei 2010 17:11
Ik vond die overtreding van Sneijder tegen Japan(?) al 3 maanden waard, dus maak hier maar een half jaar van ( dus tot Januari). Zeer zonde dat Totti zoiets moet doen was altijd wel fan van hem, dat is nu heel wat minder.
Leonel


Geregistreerd: 18-12-2007
Forum berichten: 2494
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 6 mei 2010 17:57
Hij ging voor de bal..
Ping


Geregistreerd: 16-06-2009
Forum berichten: 3011
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Madliena, Malta.
Geplaatst: Zo 9 mei 2010 16:40
Pff, spannend in Italië, Inter 4-3 Chievo en AS Rome 0-1 Cagliari, als de stand zo blijft is Inter kampioen voor de 18e keer..

Heel het stadion ging net uit zijn dak toen Cagliari scoorde, daarna scoorde Chievo de 4-3 tegen Inter, al met al het is nog niet gedaan!

Edit: Het staat weer gelijk tussen AS Roma en Cagliari!

Edit: 5 minuten later staat AS Roma weer 2-1 voor en doet het nog volop mee in de race om het Kampioenschap!
Geraldo


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 643
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 16 mei 2010 17:23
Citaat:

Inter pakt achttiende scudetto met krappe zege in Siena

Internazionale is kampioen van Italië geworden. De ploeg van José Mourinho en Wesley Sneijder begon met twee punten voorsprong aan de laatste wedstrijd van het seizoen, op bezoek bij Siena. De Milanezen wonnen met 0-1 door een goal van Diego Milito.

De strijd om de landstitel ging tussen Inter en AS Roma. De Romeinen stonden op bezoek bij Chievo Verona al na drie kwartier op een comfortabel 0-2 voorsprong. In de tweede helft gaf de ploeg van Claudio Ranieri dat niet meer weg.

Omdat AS Roma een beter onderling resultaat had tegen Inter, had de ploeg van Mourinho aan een gelijkspel niet genoeg voor het kampioenschap. Tegen Siena ontsnapte Inter een aantal keer, want de thuisclub kreeg met name voor de pauze een paar goede scoringskansen.

Na bijna een uur voetballen was het eindelijk raak. Diego Milito krulde de bal fraai langs Siena-doelman Curci. De Milanezen gaven de voorsprong niet meer weg en Inter is dus kampioen. AS Roma staat met lege handen.

Ook in Genoa werd feestgevierd, want door een 1-0 zege op Napoli is Sampdoria vierde geworden. De club is daarmee geplaatst voor de voorronde van de Champions League.

Bron: Goal
DIMC85


Geregistreerd: 27-03-2009
Forum berichten: 1585
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Zo 16 mei 2010 20:50
Heb echt niks met Inter, maar dat komt waarschijnlijk weer doordat ik veel heb met AC, had het AS Roma echt gegund. De clubkleuren vind ik mooi, Totti is natuurlijk een prima voetballer en ik had het Bogdan Lobont ook wel gegund ook al is hij tweede keuze achter Julio Sergio.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 17 mei 2010 16:24
Citaat:
'Toen ik Mourinho leerde kennen was hij zeer bescheiden'

Bron: Voetbal International

Zaterdag wordt in Santiago Bernabéu de finale van de Champions League gespeeld. Bayern München en Internazionale strijden om de meest prestigieuze titel die een club kan veroveren. Bij Barcelona werkten eind jaren negentig de coaches Louis van Gaal en José Mourinho nog samen.

'Toen Bobby Robson (in het seizoen 1996/97 coach van Barcelona, red.) opgevolgd werd door Louis van Gaal, sprak ik met Van Gaal. Ik vertelde hem dat ik assistent-coach kon worden bij Benfica', haalt Mourinho zijn eerste ervaringen met de Nederlandse oefenmeester terug op UEFA.com. 'Hij zei: "Niet gaan! Vertel ze maar dat je alleen komt als ze je als hoofdcoach willen. Als ze een assistent willen, dan blijf je hier.'

'Van Gaal is een coach met veel vertrouwen', vervolgt The Special One die bij Robson nog voornamelijk tolk was, maar onder Van Gaal assistent werd. 'In oefenwedstrijden of wedstrijden om de Copa Cataluña gaf hij me de verantwoordelijkheid om coach te zijn. Dan zei hij: "Ik zit op de tribune, jij bent de coach van de ploeg". Dat was zeer belangrijk voor mijn ontwikkeling.'

'Toen ik Mourinho leerde kennen was hij heel erg bescheiden. Het was mooi om hem zichzelf zien te ontwikkelen', reageert Van Gaal op die periode. 'Ik denk dat ik hem een beetje heb opgeleid. Ik kon meteen zien dat hij veel verstand van voetbal had. Hij traint nu om te winnen. Ik train om mooi voetbal te spelen én te winnen. Mijn manier is moeilijker.'

Voor beide coaches geldt dat ze bij een zege in de Champions League-finale met twee verschillende clubs de belangrijkste trofee in het Europese voetbal winnen. Alleen Ottmar Hitzfeld en Ernst Happel slaagden daar eerder in.

'Vroeg of laat voeg ik me bij dat rijtje', meent de 47-jarige Mourinho. 'Ik heb nog twintig jaar als coach voor me. Maar ik sta liever binnen een week in dat rijtje dan in een paar jaar.'
+ Nieuw bericht <<<   <   4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  12   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 18.002.469 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Europa » Italiaans voetbal
Ga
Zoeken: