Forum
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Europa » Belgisch voetbal
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Belgisch voetbal
Maker: D_skilledBekeken: 21173
Status: InactiefBerichten: 201
+ Nieuw bericht <<<   <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Di 30 maa 2010 10:46
Citaat:

En ik maar denken dat het niet gekker kon bij onze zuiderburen... <img src='smilies/icon_rolleyes.gif' />


O ja hoor, de belgen vieren nog steeds carnaval.. Ofja, de optochten dan. Die gaan door tot en met pasen..
Peter79


Geregistreerd: 16-05-2008
Forum berichten: 1624
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 6 apr 2010 16:51
Schandalige tackle van Ryan Donk afgelopen weekend, aanklager eist minimaal 5 wedstrijden...........
Geraldo


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 643
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 6 apr 2010 17:06
Inderdaad schandalige vliegende tackle..
http://www.youtube.com/watch?v=Gmb2TUjkV-A

Het was overigens wel de wedstrijd van Ryan Donk, na eerst de bal in eigen doel te werken maakt hij ook een prachtige gelijkmaker..
http://www.youtube.com/watch?v=aHuXvHYKMrE
(3:45)

Jammer dus van de domme rode kaart aan het eind.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 11 apr 2010 12:13
Citaat:
G. Beerschot staat op barsten

Bron: nieuwsblad.be

Een zwaar dispuut op bestuursniveau verlamt Germinal Beerschot. Belangrijk aandeelhouder Patrick Vanoppen dreigt met een proces tegen een kamp rond erevoorzitter Jos Verhaegen. ‘De laatste tijd zijn er niets dan wrijvingen. Zo erg heb ik het in 35 jaar niet meegemaakt', geeft Verhaegen toe. ‘Dit is schadelijk voor de club.'
Terwijl nog onduidelijk is wie komende seizoen trainer wordt op Het Kiel, wordt de werking van Germinal Beerschot ernstig verstoord door ruzie op bestuursniveau. Er zijn twee kampen die lijnrecht tegenover elkaar staan. Aan de ene kant Patrick Vanoppen, het bestuurslid dat zich ontfermt onder andere over het stadiondossier van de club. Hij wil binnenkort meerderheidsaandeelhouder worden. De Leuvense bedrijfsleider in vastgoed vindt dat Germinal Beerschot een eigen stadion moet bouwen zonder Antwerp FC en dus zonder overheidssteun.

Aan de andere kant staat het kamp rond erevoorzitter Jos Verhaegen, diens broer Albert Verhaegen en René Snelders, die al bijna 35 jaar een bestuurtandem vormen, eerst bij Germinal Ekeren en daarna bij Germinal Beerschot. Zij vinden de (stadion)plannen van Vanoppen onrealistisch en pleiten voor samenwerking met de overheid en Antwerp FC. Bovendien zien ze hun club liever niet in de handen van Vanoppen.

Het gaat er hard aan toe. Vanoppen gooit een bom door te dreigen met een proces tegen het kamp-Verhaegen. ‘Ze hebben een contract getekend over de overdracht van aandelen, maar ze willen dat niet nakomen. Als dat niet gebeurt voor 1 mei dan stap ik naar de rechter', zegt hij.

De inzet is de absolute macht bij Germinal Beerschot. Vanoppen kan komende zomer 45 procent van de aandelen verwerven door de resterende 800.000 euro van 1,8 miljoen te betalen aan Roderick Duchâtelet, zoon van STVV-voorzitter Roland Duchâtelet, voor diens aandelenpakket. Het contract zou bepalen dat Verhaegen en co dan verplicht zijn om meer aandelen te leveren aan Vanoppen, waardoor hij de macht grijpt.

Over het beleid van zijn voorgangers is Vanoppen duidelijk. ‘Ik zeg niet dat ze in het verleden hun verdiensten niet hadden. Maar de aankoopzucht van Verhaegen is dramatisch voor de club. En ze begrijpen niet dat de trainersstaf en omkadering erg belangrijk zijn. Kwaliteit interesseert hen niet, als ze maar iemand kunnen manipuleren. Ik heb een beleidsnota geschreven, want die was er niet. Dit beleid is puur amateuristisch. Ik heb al meer dan drie miljoen euro in de club gestoken. Ik zou wel eens willen weten wat de inbreng van Verhaegen is.'

Ook technisch directeur Gunther Hofmans krijgt ervan langs. ‘Hij luistert naar zijn schoonvader Jos Verhaegen. De enige in de club die zogezegd iets van voetbal kent', aldus Vanoppen, die het wel opneemt voor voorzitter Herman Kesters.

Messi kopen

Door de repliek van erevoorzitter Jos Verhaegen prikken onverzoenbare tegenstellingen heen die aangeven hoe diep de impasse is. ‘De laatste tijd zijn er niets dan wrijvingen. Zo erg heb ik het in 35 jaar niet meegemaakt', zegt Verhaegen. Afgelopen dinsdag vond er een directiecomité plaats. ‘Ja, er is ruzie gemaakt', zegt hij. ‘Al verschillende keren trouwens. Dit is schadelijk voor de club.'

Waarna Verhaegen op zijn beurt de visie van Patrick Vanoppen aanvalt. ‘Natuurlijk wil ik ook een eigen stadion, maar ik ben er 500 procent zeker van dat zijn plannen niet realistisch zijn. Misschien kunnen we ook Lionel Messi kopen? Ik wil niet dat deze club voor de derde keer in moeilijkheden komt (na het faillissement van Beerschot in 1999 en de mislukte samenwerking met Ajax, red.). Iemand die nog geen twee jaar in het voetbal zit, moet niet denken dat hij het voetbal heeft uitgevonden. Heeft hij drie miljoen euro in de club gestopt? Ik wil dan wel eens weten waar dat geld zit.'

Dat Verhaegen de macht niet uit handen wil geven, betwist hij. ‘Ik heb twee jaar geleden zelf voorgesteld om te verjongen. Daarom ben ik ook afgetreden als voorzitter. Maar verjongen moet wel met mensen die handelen in het belang van de club.' Doet Vanoppen dat volgens Verhaegen dan niet? ‘Neen.' Bij wie ligt de toekomst van de club volgens Verhaegen dan? ‘Bij andere jonge mensen.'

Beide kampen beweren open te staan voor verzoening, maar die lijkt momenteel veraf.
DIMC85


Geregistreerd: 27-03-2009
Forum berichten: 1585
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Zo 9 mei 2010 23:17
Citaat:
Boussoufa voetballer van het jaar in België
Uitgegeven: 9 mei 2010 22:17

BRUSSEL - Mbark Boussoufa is voor de derde keer in zijn carrière uitgeroepen tot voetballer van het jaar in België. De Marokkaanse middenvelder van Anderlecht, die zijn opleiding genoot bij Ajax, viel die eer ook in 2006 en 2009 ten deel.


De 25-jarige Amsterdammer had met veertien doelpunten en twintig assists een fors aandeel in de landstitel van Anderlecht.
Boussoufa kreeg bij de verkiezing 608 punten, beduidend meer dan ploeggenoot Romelu Lukaku (345) en oud-Ajacied Thomas Vermaelen (120), die dit seizoen furore maakte bij Arsenal.

Lukaku
Bij de verkiezing mogen alle spelers uit de Belgische eerste klasse hun stem uitbrengen, net als de Belgen die in de buitenlandse competities op het hoogste niveau spelen.
Ariël Jacobs van Anderlecht werd verkozen tot trainer van het jaar, Lukaku kreeg de trofee voor topscorer van de eerste klasse.

Frankrijk
In Frankrijk werd Lisandro Lopez van Olympique Lyon uitgeroepen tot speler van het jaar. De 27-jarige spits kwam vorig jaar voor 24 miljoen euro over van FC Porto en maakte in zijn eerste jaar veertien treffers voor Lyon.
Jean Fernandez van het verrassende Auxerre mag zich coach van het jaar noemen.


Bron: nusport.nl
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Do 20 mei 2010 00:01
Belgie wint eerste wedstrijd onder Leekens..

Zowel Toby als Jan had een basisplaats bij de Rode duivels.. Vreemd aangezien vd week op Ajax.nl stond dat Toby meeging naar Curacao zou dit dan een fout geweest zijn?
Toby speelde overigens rechtsback en Jan op het middenveld
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 20 mei 2010 23:19
Ik heb de pot gezien. De uitblinker was natuurlijk Eden Hazard van Belgie. Wat een geweldig talent. Verder moeten de Belgen niet raar doen als ze na 4 wedstrijden er weer kansloos uit liggen. Met een Buffel, Van Damme en Bernd Thijs kom je natuurlijk nergens. De debutant, Cristophe Lepoint, viel wel leuk in. Speelde bij AA Gent dit seizoen ook al aardig, bedoel ik verder niets mee.
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 20 mei 2010 23:27
Tsja, op het moment dat Boussafa meerdere malen wordt uitgeroepen tot beste speler van je competitie moet je daar natuurlijk ook niet vreemd van opkijken.

En dat terwijl er ook een topspeler als Defour in dat land rondloopt...
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 21 mei 2010 10:36
Die is dit seizoen bijna hele tijd geblesseerd geweest. Zal er ook mee te maken hebbebn.
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 21 mei 2010 12:13
Ik zou Defour op basis van één wedstrijd meer punten geven dan Boussafa na een heel seizoen. <img src='smilies/icon_wink.gif' />
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 25 mei 2010 15:03
Hahaha tsja Bertje, daar kan ik het verdomd moeilijk mee oneens zijn.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 21 jun 2010 14:39
Citaat:
Anderlecht blijft kopen en legt twee talentvolle spelers vast

Bron: Voetbalzone.nl

Anderlecht blijft actief op de transfermarkt. De Belgische landskampioen legde al verschillende nieuwe spelers vast en voegde er daar weer twee aan toe: de Braziliaan Fernando Canesin Matos en Junior Kabananga Kalonji uit Congo spelen volgend seizoen in het paars-wit. Dit maakt de club maandag bekend op haar officiële website.

De twee middenvelders liepen het afgelopen half jaar stage bij de beloften van Anderlecht en kregen na afloop hiervan een contract voorgelegd. De negentienjarige Canesin Matos is afkomstig van FC Olé Brasil en speelt de komende vier seizoenen voor Anderlecht. Kabananga Kalonji is een centrumaanvaller die voorheen voor FC MK Etancheité speelde en een contract voor drie seizoenen ondertekende.

“Fernando is een technische speler die opvalt door een uitstekende mentaliteit”, laat algemeen directeur Herman Van Holsbeeck weten. “Zo nam hij de moeite om de voorbije maanden Frans te leren. Junior Kabananga is een sterke, krachtige midvoor die gemakkelijk een doelpunt scoort. Beiden hebben het in zich om de eerste ploeg van RSCA in de toekomst te versterken.” Eerder trok de club al Sacha Kljestan, Jan Lecjaks, Pablo Chavarria en Pier Barrios vast, terwijl Arnold Kruiswijk Anderlecht verliet.
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 19 aug 2010 17:30
Paulo Henrique naar Westerlo.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 13 sep 2010 15:11
Citaat:
Boussoufa is racistische opmerkingen helemaal zat

Bron: Voetbal International

Anderlecht won vrijdag met 2-0 van Sint-Truiden en liep twee punten in op koploper RC Genk. Mbark Boussoufa klaagde na de wedstrijd over racistische opmerkingen.

'Ik heb me geërgerd aan zaken die niets met voetbal te maken hebben', liet de begaafde Marokkaanse middenvelder na afloop van het duel weten. 'Er werd het een en ander naar me geroepen, zowel op als naast het veld. Ik noem geen namen, maar er waren ook spelers bij. Ik probeer me er zo weinig mogelijk van aan te trekken, maar ik ben ook maar een mens. Die racistische opmerkingen raken me. Zo is het voetbalplezier snel verdwenen.'

'Ik heb vaak in de clinch gelegen met Boussoufa tijdens de match, maar racistische opmerkingen maak ik niet', reageert Sint-Truiden-speler Wim Mennes in Het Belang van Limburg op de beschuldigingen van Boussoufa. 'Ik heb hem gezegd dat hij niet zo moet mekkeren. Na de match hebben we elkaar nog een hand gegeven. Dat zou hij niet doen als ik iets racistisch gezegd had.'

'Ik denk niet dat iemand van onze groep zo laf zou zijn om racistische praat te verkopen. Al kan ik zoiets niet met zekerheid zeggen', vervolgt Mennes die zich uiteindelijk toch niet kan voorstellen dat zijn ploeggenoten zich wél racistisch geuit zouden hebben tegen de vormgever van Anderlecht.

'Wij hebben ook Afrikanen in onze groep en het respect naar hen toe is groot. Mijn ploegmaats wisten zaterdag op training ook niet waarover Boussoufa het had. Hij is een fantastische speler en hij weet dat wij hem met onze middelen moeten afstoppen. Dat zal wellicht frustrerend zijn voor hem.'
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 3 okt 2010 20:20
Citaat:
Club Brugge is Gent de baas en is terug in subtop

Club Brugge heeft in de Belgische Jupiler League een belangrijke zege geboekt. In eigen stadion won de ploeg van trainer Adrie Koster van AA Gent: 3-2. Standard Luik maakte gehakt van Anderlecht.

Club Brugge dankte de zege aan een uitstekende beginfase. Binnen een half uur keek de thuisploeg al tegen een 3-0 voorsprong aan. Dorge Kouemaha, Karel Geraerts en Ronald Vargas troffen doel namens Club Brugge. Vlak voor de pauze bracht Yassine El Ghanassy de spanning nog enigszins terug.

In de tweede helft was het AA Gent wat een overwicht had. Na ruim een uur spelen resulteerde dat in de aansluitingstreffer. Bernd Thijs zorgde voor 3-2. In het resterende half uur gingen de bezoekers op jacht naar de gelijkmaker. Club Brugge hield echter stand en boekte zijn vijfde competitiezege.

Door de overwinning stijgt Club Brugge naar de zesde plaats in de Jupiler League. AA Gent blijft de nummer drie van België.

Standard Luik - Anderlecht 5-1

Op bezoek in Luik had Anderlecht geen schijn van kans tegen Standard. Binnen vier minuten keek Paars/Wit al tegen een achterstand aan door een treffer van M'Baye Leye.

Na de thee maakte Mohammed Tchité in een tijdsbestek van vijf minuten de tweede en de derde treffer namens de thuisploeg. Mbark Boussoufa bracht de spanning terug maar Eric Bokanga en Mehdi Gonzales profiteerden van de ruimte die de bezoekers achter lieten: 5-1.


Bron: VoetbalPrimeur.nl
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 3 okt 2010 23:14
Standaard Luik - Anderlecht 5-1, ook een mooie. Heb wel een zwak voor Standaard Luik al hoop ik dat het nog wat wordt met Antwerp. Vaak geweest en onbegrijpelijk dat daar geen havenknuppel geld wil insteken.

De Bosuil, als het klote weer was dan moesten zelfs de madammekes door de drek bij de ere tribune.
Mooiste herinnering was dat ik al meer dan 1 jaar de vrouw van 1 van de grote meneren poepte zoals ze in België zeggen. Was mijn bazin, heerlijk ding en 2 jaar jonger dan ikzelf. Hij was levensgevaarlijk en deed zaken vanuit Rusland, via Antwerpen richting Zuid-Amerika. En dan weet je het wel.
Op een dag had die gruwelijk pijn aan zijn rug en mocht ik zijn buissness tickets hebben, kneep hem erg moet ik zeggen. Woonde in het bos vlakbij Schilde dus als er wat zou gebeuren zou ik geen schijn van kans hebben.
Loop daar naar binnen en hij lag op de bank en je zag dat die gruwelijk pijn had, gaat die rechtop zitten en kreeg er ook gewoon pijn van omdat te zien zegt die, volgens mij heb jij iets te vertellen of niet soms.
Zeg als er iemand wat te vertellen moet hebben is het dat vrouwke van jou, geef mij nu maar die kaarten en laat me met rust.

Geeft die me de kaarten en dacht snel wegwezen nu, bijna de kamer uit zegt die wacht even, denk nu gaat het gebeuren.
Moet je niet de consumptie bonnen hebben zegt de mafkees. Nou doe dan maar, kreeg ik 20 consumptie bonnen mee.

1 Van me dierbaarste voetbalervaringen.
Rinus


Geregistreerd: 29-12-2008
Forum berichten: 1713
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 29 dec 2010 16:23
Citaat:
'Anderlecht doet Boussoufa miljoenenbod'
Er is Anderlecht veel aan gelegen om Mbark Boussoufa langer aan zich te binden. De Belgische club heeft de aanvallende middenvelder een sterk verbeterde aanbieding gedaan.

Boussoufa is met 1,3 miljoen euro per jaar momenteel de best betaalde speler van Anderlecht. Als het aan de club ligt tekent de oud-speler van Ajax binnenkort een nieuw contract. Daarmee zal Boussoufa twee miljoen euro op jaarbasis gaan verdienen.

Het contract van Boussoufa loopt af in 2012. Tot op heden weigerde Boussoufa een transfer aan het einde van het seizoen uit te sluiten. De landskampioen hoopt Boussoufa door middel van een nieuw contract te kunnen overtuigen van een langer verblijf, meldt De Morgen.

Anderlecht en Boussoufa praten al langere tijd over een nieuwe verbintenis, een akkoord werd nog niet bereikt. Volgens Belgische media wil de club eind januari duidelijkheid van Boussoufa over zijn toekomst.

Voetbal Primeur
DIMC85


Geregistreerd: 27-03-2009
Forum berichten: 1585
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Za 1 jan 2011 12:58
Volgens mij is deze hier nog niet geplaatst maar wat een schitterend doelpunt van ex-Ajacied Wesley Sonck!

Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 23 feb 2011 22:49
'Club geeft Stijnen twee jaarsalarissen mee'

Stijn Stijnen hoeft de komende jaren niet te vrezen voor zijn bankrekening nu zijn contract bij Club Brugge per direct is ontbonden. Zijn oud-club zal zijn salaris nog circa twee jaar doorbetalen, meldt Het Laatste Nieuws.

Stijnen stond nog tot de zomer van 2015 onder contract bij Club Brugge. Bij de werkgever van trainer Adrie Koster zou de goalie (29) nog circa twee miljoen euro opstrijken aan salaris. Bij de ontbinding van het contract hebben beide partijen tot een compromis gekomen. Stijnen zal nog voor twee jaar salaris opstrijken, wat neerkomt op ongeveer een miljoen euro.

Afgelopen maandag besloot Club Brugge met onmiddelijke ingang afscheid te nemen van Stijnen. Aanleiding daarvoor was vermeend wangedrag van de doelman op het internet. Daar zou hij zowel de clubleiding als concurrenten hebben afgekraakt, terwijl hij zichzelf juist positieve reacties toebedeelde. Zijn vriendin en broer hebben hiervoor de schuld op zich genomen, maar een vertrek kon daarmee niet worden voorkomen.

Het is nog onduidelijk waar Stijnen zijn loopbaan zal vervolgen. Enkele Belgische clubs hebben al aangegeven de doelman nog best een nieuwe kans te willen geven.

Bron: VoetbalPrimeur.nl
YoranAjax


Geregistreerd: 22-07-2010
Forum berichten: 1354
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 24 feb 2011 17:11
Kluivert: "Lukaku heeft alles om te slagen"
Anderlecht-aanvaller Romelu Lukaku heeft een goede indruk gemaakt op Patrick Kluivert. Hoewel de Belg de laatste tijd maar niet tot scoren komt voorspelt de oud-spits hem een grootse toekomst.


"In de heenmatch tegen Ajax heeft hij me lichtjes ontgoocheld, maar hij moet niet wanhopen", zegt Kluivert in La Dernière Heure. "Hij is nog maar zeventien jaar! Zelfs op je achttiende zal je nog geen Europese top zijn, Romelu. Die beste jaren komen later, maar je hebt alles om te slagen. Alleen mogen we geen mirakels van je verwachten."

Kluivert dicht Lukaku veel kwaliteit en potentie toe. "Hij is snel, sterk en heeft een goede techniek. Ik zou hem aanraden om in de zone van de waarheid nog meer op zoek te gaan naar doelpunten. En regelmatiger worden, maar dat komt wel met de leeftijd. Als ik hem was, zou ik via een tussenstop naar de echte top gaan."

Vanuit Amsterdam werd er al diverse malen positief gereageerd op Lukaku. De huidig spitsentrainer van NEC ziet de jongeling echter niet van Anderlecht naar Ajax verkassen. "Waarom Ajax niet? Ik vrees dat hij voor mijn ex-club al onbetaalbaar is geworden. Als hij meteen naar Chelsea of Manchester City trekt, mogen we in het begin de lat niet te hoog leggen."

In het Europa League-toernooi staan Ajax en Anderlecht donderdagavond opnieuw tegenover elkaar

Bron: VoetbalPrimeur.nl
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 3 maa 2011 13:20
Sonck laakt 'amateuristische' ploegmaten

Wesley Sonck haalt na de bekeruitschakeling van zijn club Lierse SK hard uit naar zijn medespelers. "Op zo'n manier verdien je kwalificatie niet."

Westerlo was over twee duels te sterk voor Lierse, maar volgens Sonck lag dat vooral aan de instelling van zijn ploegmaten. "Voor de eerste keer in mijn leven weet ik niet wat ik moet zeggen. Dit is echt amateuristisch, een echte schande", zegt hij tegen Sporza.

"Op zo'n manier verdien je de kwalificatie niet. Dat is de harde realiteit. Maar kan het veranderen? Het duurt al een heel seizoen. Als ik iets wil
zeggen, moet ik me rustig houden. Bepaalde spelers beseffen niet dat ze
in eerste klasse spelen", vervolgt de boze Sonck.

Trainer Trond Sollied ziet weinig kwaads in de harde uitlatingen van zijn spits: "Sonck is misschien streng, maar dat is normaal. Hij wil winnen en
speelde zelf een goede wedstrijd. Bovendien is hij maar gedurende tien
minuten zo kwaad.."

Bron: VoetbalPrimeur.nl
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Ma 7 maa 2011 18:46
Boussoufa rond met Terek

Kan van de zomer el hamdoei ook daar na toe..
Ping


Geregistreerd: 16-06-2009
Forum berichten: 3011
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Madliena, Malta.
Geplaatst: Ma 7 maa 2011 19:07
Hoeveel krijgtie betaald ? Ga je toch niet voor de gein heen...
AFCAKatwijk


Geregistreerd: 01-04-2009
Forum berichten: 1903
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Gestopt
Geplaatst: Ma 7 maa 2011 19:09
Zonde van zo'n jongen...
Gestopt
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 7 maa 2011 19:18
Citaat:
Zonde van zo'n jongen...


3 Miljoen per jaar gaat die verdienen. Het is maar wat je zonde vind.
+ Nieuw bericht <<<   <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.982.920 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Europa » Belgisch voetbal
Ga
Zoeken: