Forum
Forumoverzicht » Archief » De Wedstrijden 2008/09 » Ajax - PSV: Wisseling van de wacht
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Ajax - PSV: Wisseling van de wacht
Maker: Eto'oBekeken: 17019
Status: InactiefBerichten: 289
+ Nieuw bericht <<<   <   4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  12   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Bob


Geregistreerd: 13-08-2008
Forum berichten: 983
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 16 nov 2008 18:14
De spreekkoren waren vaak: Alle boeren zijn homo! Dat vond ik wel grappig.
stekelfan


Geregistreerd: 22-05-2008
Forum berichten: 486
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 16 nov 2008 19:55
Jah of wat zijn die boeren still wat zijn die boeren still <img src='smilies/icon_biggrin.gif' />

maar dat ze hun mond niet kunnen houden voor de wedstrijd kan echt niet ! dat is gewoon respectlooos !
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 16 nov 2008 21:29
Ik lig nog steeds te genieten, wat is dit lekker zeg. Wat zijn die boeren stil...
Marnix


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2786
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Zo 16 nov 2008 22:14
Citaat:
Ik lig nog steeds te genieten, wat is dit lekker zeg. Wat zijn die boeren stil...


Echt he zo ziek alles teruglezen! Die samenvatting ''net'' en die beelden terugzien kan het nog steeds niet bevatten allemaal.

4 FOKKING 1

<img src='smilies/343.gif' />
Rooie


Geregistreerd: 19-12-2007
Forum berichten: 264
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 16 nov 2008 22:22
Dik verdiende overwinning.

Dit begint zo langzamerhand het beste Ajax te worden van de afgelopen 11 jaar, in tegenstelling tot de voorgaande jaren zie je dat er nu veel minder onnodig balverlies is, het spel wordt steeds verzorgder, en het allerbelangrijkste is dat we de beste (volgens mij) Ajaxverdediging hebben sinds ook weer die 11 jaar...toch maar goed dat Heitinga weg is want hij is/was toch een verdedigende verzwakking, Oleguer is een betere verdediger als hem en dit is dus ook te zien aan de hoeveelheid tegenkansen die we krijgen evenals de beter verzorgde opbouw die Ajax nu heeft...trouwens ook dat vd Wiel dit jaar blessurevrij is speelt ook een rol voor onze verdediging.

Ik vond vooral de terugkeer van Enoh van groot belang, hij was een echt rustpunt op het middenveld.
Vermeer vond ik niet zo goed omdat hij veel slechte spelhervattingen had.
Alle 4 de verdedigers waren top.
Lindgren vond ik ook alweer minder spelen, ik zie dan ook veel liever Gabri in de basis als Lindgren.
Kennedy was redelijk.
Suarez was weer eens beregoed, en in de 2e helft zag je ook een heel goede Emanuelson.
Dennis Rommedahl was wat minder, alhoewel ik wel overtuigd ben van zijn kunnen, en zeker als we op de counter gaan spelen, maar ook hij zal wel vaker speelminuten moeten krijgen van Marco.
skieto


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 803
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Amsterdam ZuidOost
Geplaatst: Zo 16 nov 2008 22:35
Citaat:
Dik verdiende overwinning.

Klopt.

Citaat:
Dit begint zo langzamerhand het beste Ajax te worden van de afgelopen 11 jaar, in tegenstelling tot de voorgaande jaren zie je dat er nu veel minder onnodig balverlies is, het spel wordt steeds verzorgder, en het allerbelangrijkste is dat we de beste (volgens mij) Ajaxverdediging hebben sinds ook weer die 11 jaar

Ajax gaat de goede kant op <img src='smilies/icon_wink.gif' />

Citaat:
toch maar goed dat Heitinga weg is want hij is/was toch een verdedigende verzwakking, Oleguer is een betere verdediger als hem

Hoe komt je erop? Heitinga was echt een killer achterin. Ik ben nog atijd van mening dat Ajax nog een verdediger moet halen. Als Heitinga er nog was, was Ajax zeker sterker geweest achterin. Nu ook, met Vermaelen, vander Wiel en Oleguer. Maar Heitinga zou een versterking zijn, en absoluut geen verzwakking.

Citaat:
Vermeer vond ik niet zo goed omdat hij veel slechte spelhervattingen had.

Maar kijk nu puur alleen naar het keepen. Dan doet hij het uitstekend. Vermeer heeft Stekelenburg HEEL goed opgevangen. Dat had ik niet verwacht.
michiel23


Geregistreerd: 19-12-2007
Forum berichten: 400
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Valkenswaard ( Noord Brabant )
Geplaatst: Zo 16 nov 2008 23:09
Het gaat de goede kant op, maar we missen achterin wel een echte killer. Een bikkel, ben blij dat we vandaag gewonnen hebben, maar het lijkt wel of dat iedereen vergeten is dat we van Volendam nog hebben verloren. En vandaag waren er ook weer momenten dat ik dacht waar zijn ze toch mee bezig achterin. Salcido kon op een gegeven moment helemaal tot aan de goal lopen zonder dat iemand wat deed. En dit is zeker niet de beste verdediging van de laatste jaren.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 16 nov 2008 23:25
Citaat:
Hoe komt je erop? Heitinga was echt een killer achterin. Ik ben nog atijd van mening dat Ajax nog een verdediger moet halen. Als Heitinga er nog was, was Ajax zeker sterker geweest achterin. Nu ook, met Vermaelen, vander Wiel en Oleguer. Maar Heitinga zou een versterking zijn, en absoluut geen verzwakking.


Heitinga een killer? :mrgreen:


Citaat:
Uitslag met impact op beide ploegen
Door MAARTEN WIJFFELS

AMSTERDAM - Jarenlang hadden de spelers van PSV het gevoel dat ze in een eredivisieseizoen achttien keer thuis speelden. Zeventien keer in het eigen Philips Stadion en één keer in de Amsterdam Arena. In het huis van rivaal Ajax verloor PSV sinds 1996 slechts één competitieduel.

Zondag volgde de tweede nederlaag in die twaalf jaar en juist ook gezien het historische kader is de 4-1 uitslag er één met veel impact. Op beide ploegen. Het werd verwoord door Ajacied Urby Emanuelson.

,,Vandaag is toch een soort ommekeer,’’ zei de man die bij alle goals van zijn team betrokken was. ,,PSV in Amsterdam, dat betekende als Ajacied altijd op z’n minst twee punten inleveren. PSV incasseert ook nooit veel doelpunten, maar vandaag verliezen ze en dan gelijk met vier tegengoals. Het is allemaal niet des-PSV’s, maar daar ga ik verder niet over.’’

Op zes speelronden voor de winterstop staat Ajax al zeven punten voor op de regerend landskampioen. ,,Je kunt niet zeggen dat PSV daarmee al definitief is uitgeschakeld voor een nieuwe titel,’’ vindt Emanuelson.

,,Maar het zijn wel zeven punten én het besef bij hen dat Ajax als team gegroeid is. Wij speelden vandaag in een opstelling die mij en de andere spelers verraste na het bekerverlies in Volendam. Als je dan ziet hoe een man als Gabri invalt en niets laat merken van zijn teleurstelling, dan zet je stappen vooruit als team. Misschien is dat nog wel het grootste verschil met PSV vandaag.’’

Alle spelers op het veld en de 50.000 toeschouwers op de tribunes konden zien hoe Danko Lazovic, invaller aan PSV-zijde, zich schaamteloos liet gaan tegenover zijn trainer Huub Stevens. De Serviër bereidde na 56 minuten op fraaie wijze de gelijkmaker van Afellay voor en begon daarna aan een lange scheldpartij richting de bank.

Het gebeurde tijdens een fase van de wedstrijd waarin PSV voetballend het initiatief had en met Lazovic als extra spits aan het front naast Koevermans Ajax achteruit drukte. In plaats van zelf ook onderling te gaan bekvechten na de gelijkmaker, sloegen de Ajacieden de handen ineen.

De thuisclub werd bij de 2-1, 3-1 en 4-1 weliswaar geholpen door flaters en een eigen doelpunt van PSV’er Erik Pieters. Maar in de moeilijkste fase van de wedstrijd vochten de spelers ook als collectief. ,,Daar ben ik trots op,’’ sprak Marco van Basten.

De Ajax-coach kon op basis van zijn wissels zelf ook een aandeel claimen in de verdiende zege. Bepaald niet voor het eerst dit seizoen scoorde Ajax na een of meer ingrepen.

Het inbrengen van controlerende middenvelder Gabri voor aanvallende middenvelder Kennedy bracht Ajax na zeventig minuten weer controle op het middenrif. Invallers Sulejmani (hij maakte na acht weken zijn rentree) en Leonardo zetten hun honger naar de bal in het slotkwartier om in twee doelpunten.

Het is voorlopig intrigerend te volgen hoe Van Basten als beginnend clubcoach zijn eigen visie heeft op het formeren van een winnend elftal. Elke volgende wedstrijd is voor hem een op zichzelf staand schaakspel. De ene keer heeft Ajax behoefte aan een extra loper in de opstelling, de volgende keer aan een paard. De trainer streeft naar maximale concurrentie en wil met zo veel mogelijk stukken kunnen variëren. Belang en status van het individu zijn te allen tijde ondergeschikt aan het team.

Het is niet alleen door blessures dat Van Basten in elf competitieduels al 24 spelers gebruikte, veruit het meeste van alle eredivisietrainers. Tegen PSV toverde hij in zijn basisopstelling ineens Dennis Rommedahl uit de hoge hoed. De Deense hardloper, die doorgaans op de tribune zit, speelde niet goed maar tekende bij de 1-0 van de weer beslissende Suárez wel voor de assist.

Heel anders is de reactie bij PSV. Daar sleutelt de ervaren Huub Stevens ook voortdurend aan de opstelling. In Eindhoven is het beeld dat spelers er onzeker van worden. En sommigen ook nog eens agressief.


AD.nl

Dat eerste stuk duidt er voor mij vooral op dat Emanuelson waarschijnlijk wel gecharmeerd is van Van Basten. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat Gabri bijzonder tevreden is met Van Basten als trainer. Al vind ik dat eerlijk gezegd bijzaak.

Het tweede stuk geeft mij het idee dat het AD tot nu toe wel onder de indruk is van de trainer Van Basten.


Zie net de situaties met Suárez en de overtreding van Salcido op hem terug. Suárez gooit in die eerste situatie z'n been mijns inziens omhoog ter bescherming, maar daar twijfel ik zeker. Bij die tweede situatie lijkt me geen sprake van opzet. Het blijft een ongeleid projectiel, al is hij gestoord zoals Lazovic.

Salcido had eraf gestuurd moeten worden voor die overtreding van achteren op Suárez. Was zeker een tweede gele kaart.

Goal van Sulejmani was buitenspel, Bakkal maakte de eerste overtreding tegen Oleguer bij de 1-1.
michiel23


Geregistreerd: 19-12-2007
Forum berichten: 400
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Valkenswaard ( Noord Brabant )
Geplaatst: Zo 16 nov 2008 23:37
Mooi stukje, vind het heel knap hoe van Basten het tot nu toe doet. Met zoveel blessures. Alleen jammer dat we uit de beker liggen. Maar als we landskampioen worden hoor je niemand daar over. <img src='smilies/icon_biggrin.gif' />
Ad


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Breda
Geplaatst: Zo 16 nov 2008 23:44
Citaat:
Het gaat de goede kant op, maar we missen achterin wel een echte killer. Een bikkel, ben blij dat we vandaag gewonnen hebben, maar het lijkt wel of dat iedereen vergeten is dat we van Volendam nog hebben verloren. En vandaag waren er ook weer momenten dat ik dacht waar zijn ze toch mee bezig achterin. Salcido kon op een gegeven moment helemaal tot aan de goal lopen zonder dat iemand wat deed. En dit is zeker niet de beste verdediging van de laatste jaren.


Goed gezien Michiel, want we zijn er nog lang niet. Ik betrap er mezelf ook alweer op dat ik te euforisch ben, maar de verdediging van Ajax is natuurlijk verre van goed.
De weg naar het kampioenschap is nog lang, maar ik ben wel verdomd blij dat we deze pot hebben kunnen winnen, deels voor Sjakie en deels omdat we die klote boeren nu op 7 punten zetten. Ik ben ook blij dat Enoh en Mickey weer terug zijn......nu Stekel, Dario, The Hunter en Aisatti nog, maar feit blijft........aan het eind van het zeizoen worden de prijzen uit gereikt en als we dan niet met die schaal staan is ook iedereen deze machtige overwinning op Pisvee alweer vergeten. <img src='smilies/icon_neutral.gif' />
michiel23


Geregistreerd: 19-12-2007
Forum berichten: 400
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Valkenswaard ( Noord Brabant )
Geplaatst: Zo 16 nov 2008 23:51
Inderdaad Ad, ik denk dat PSV zowiezo niet meer gaat meedoen om het kampioenschap. Maar v. Basten moet er voor zorgen dat de spelers nu niet zo iets krijgen van we winnen wel even. Dat hebben we tegen Volendam wel gezien. Dat wonnen we dus niet even. Als alle geblesseerden terug zijn dan gaan we vanzelf nog beter spelen. Maar er moet een verdediger bijkomen. Een type Jaap Stam, en ik hoop dat Ajax nu is een keer aan het eind van het seizoen met de schaal staat.
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 17 nov 2008 01:13
Heerlijk dit en men kriebels tegen die club zijn na vandaag alleen maar vergroot. Wat een akelige club is het ook.
En zo mooi voor Sjakie, heerlijk heerlijk heerlijk. Zal goed slapen vandaag. Vrijdag kwam ik in sportzaak waar ik vaak kom en tot men verbazing hing er in het eerste rek vooraan een shirt van die achterlijke club, kan zeggen dat die sinds dat moment daar niet meer hangt en er ook niet meer komt te hangen.
GertJan020


Geregistreerd: 28-10-2008
Forum berichten: 2175
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Vlakbij 010
Geplaatst: Ma 17 nov 2008 08:51
Ik denk inderdaad dat Pisvee niet meer mee gaat doen voor de titel. Pisvee heeft nu alleen nog maar de relatief "makkelijke" tegenstanders gehad en tegen de "moeilijke" zoals AJAX en AZ hebben ze verloren. In deze vorm verslaat 010 ze zelfs nog makkelijk. Alleen ben ik erg bang voor AZ. Ze speelde tegen Vitesse weer erg goed, maar hadden alleen pech met bijvoorbeeld 2x de bal op de paal. Ze hebben al goede spitsen rondlopen en Dembele komt ook langzaam maar zeker terug. Nac lijkt mij niet echt gevaarlijk. Een beetje hetzelfde als Pisvee, hebben nog niet echt moeilijke tegenstanders gehad.
Maar ik heb er alle vertrouwen in dat wij dit jaar in iedergeval voorronde Champions Leage spelen... Maar we gaan natuurlijk voor het Kampioenschap. <img src='smilies/icon_biggrin.gif' />
Koen_Ajax


Geregistreerd: 11-09-2008
Forum berichten: 3310
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 17 nov 2008 09:11
Wat een wedstrijd, echt schitterend gewoon! Eindelijk weer het Ajax dat een club als PSV met 4 tegendoelpunten naar huis stuurt. Elke club komt nu met knikkende knieen naar de Arena. Volgende week is het echter andere koek, maar AZ mistte gisteren een aantal kansen en dat is een goede zaak. Hopelijk raken ze dan uit die flow die ze de laatste weken hebben. Met Suarez in je team heb je elke wedstrijd een aantal goals en die vallen volgende week ook gewoon weer!
Rooie


Geregistreerd: 19-12-2007
Forum berichten: 264
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 17 nov 2008 11:24
Citaat:


Citaat:
toch maar goed dat Heitinga weg is want hij is/was toch een verdedigende verzwakking, Oleguer is een betere verdediger als hem

Hoe komt je erop? Heitinga was echt een killer achterin. Ik ben nog atijd van mening dat Ajax nog een verdediger moet halen. Als Heitinga er nog was, was Ajax zeker sterker geweest achterin. Nu ook, met Vermaelen, vander Wiel en Oleguer. Maar Heitinga zou een versterking zijn, en absoluut geen verzwakking.

Citaat:
Vermeer vond ik niet zo goed omdat hij veel slechte spelhervattingen had.

Maar kijk nu puur alleen naar het keepen. Dan doet hij het uitstekend. Vermeer heeft Stekelenburg HEEL goed opgevangen. Dat had ik niet verwacht.


Hoe ik erop kom?

Simpel...ik vond en vind Heitinga een waardeloze verdediger, zeg maar dat hij hoorde in een van de Ajaxverdedigingen van de ± 8 jaar die ieder seizoen veel te veel tegengoals kregen.
Alle seizoenen die Heitinga in de verdediging stond hebben we veel tegengoals gekregen, en ik vind ook nog eens dat hij met zijn onverzorgd spel en uitverdedigen en zijn tekortkomende techniek de meeste tijd ook verantwoordelijk was bij veel tegengoals.
En geloof me!!...met Heitinga in deze verdediging was het nog steeds hommeles geweest, ik ben blij dat hij niet meer in onze verdediging staat....Heitinga als verdedigende middenvelder vind ik een ander verhaal omdat hij daar beter uit de voeten komt.
En natuurlijk kon hij er niet voor dat er op links ook nog eens een antiverdediger genaamd Urby Emanuelson stond, Urby is/was de grootste verdedigend onbenul die ik in vele jaren gezien heb, aanvallend zoals gisteren deed hij het goed maar hij is een verdedigende ramp.

En wat betreft over Vermeer en Stekelenburg.
Ik vind Vermeer een betere keeper dan Stekelenburg, voor mij mag Vermeer er ook beslist in blijven staan.
stekelfan


Geregistreerd: 22-05-2008
Forum berichten: 486
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 17 nov 2008 11:40
Het kampioenschap zal uiteindelijk gaan tussen AFC Ajax en Az denk ik

en Vermeer mag Stekelenburg dan op bepaalde momenten goed vervangen hebben maar Stekelenburg is echt de beste van die 2 ! maar geeft wel aan dat je een goede 2de en 3de achter de hand hebt met ook nog Gentenaar !
Lucas


Geregistreerd: 19-08-2007
Forum berichten: 2866
Nieuws reacties: 8
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 17 nov 2008 11:41
Of Vermeer beter is, weet ik niet, maar feit is dat ik Stekelenburg geen moment echt heb gemist
Rooie


Geregistreerd: 19-12-2007
Forum berichten: 264
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 17 nov 2008 12:23
Citaat:
Het kampioenschap zal uiteindelijk gaan tussen AFC Ajax en Az denk ik

en Vermeer mag Stekelenburg dan op bepaalde momenten goed vervangen hebben maar Stekelenburg is echt de beste van die 2 ! maar geeft wel aan dat je een goede 2de en 3de achter de hand hebt met ook nog Gentenaar !


Nou goed dan.

Op welk punt is Stekelenburg dan beter als Vermeer volgens jou?...ik kan er niet een bedenken!

Ik weet wel dat Stekelenburg langer is dan Vermeer, maar ondanks zijn langere lengte is Vermeer beter in de lucht, de bange Stekelenburg durft totaal niet uit te komen als de bal 3 meter bij hem vandaan valt.

Maar goed ik wil wel eens weten of jij iets kan vinden waarin hij beter is als Vermeer.
En vergeet niet dat Stekelenburg de keeper is waarmee Ajax heel veel tegengoals heeft geincasseerd in de jaren dat hij op doel staat bij Ajax.
Marnix


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2786
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Ma 17 nov 2008 13:56
Eindelijk kan ik een ''normale'' reactie geven na deze zoete overwinning!

Allereerst zeer jammer dat de 1minuut stilte niet helemaal lekker verliep. Van tevoren dacht ik wel dat dat ging gebeuren maar het mocht niet zo zijn! Beide supportersgroepen waren hier schuldig aan, helaas. Gelukkig werd het in de tweede helft nog is dunnetjes over gedaan en HOE <img src='smilies/icon_cool.gif' /> .

Dan over de wedstrijd, wat een verschil met afgelopen (woensdag/donderdag?) ik weet niet eens meer wanneer ze tegen Volendam speelde <img src='smilies/icon_rolleyes.gif' /> .

Of het nou te maken heeft met de terugkeer van Enoh dat wil ik niet gelijk stellen maar wat een ontzettend heerlijke voetballer is dat. Het gemakt waarmee hij de bal schiet en spelers uitdolt is echt geweldig om te zien. Ben echt onder de indruk van hem! De eerste helft was duidelijk voor Ajax en we kwamen ook verdient op voorsprong.

We hadden de wedstrijd al kunnen/moeten beslissen maar toen kwam helaas de onverdiende tegengoal uit het niets (zoals altijd). PSV leek toen sterker te worden en we kwamen een minuut of 15 onder druk te staan, gelukkig leidde het niet tot talloze mogelijkheden voor de Eindhovenaren.

Bijzonder fraai was de reactie van het publiek na de 1-1, het leek toen vocaal alleen maar harder te gaan. Ik had eigenlijk het idee na de tegengoal ''dit gaan we niet winnen zal wel weer gelijk worden of we verliezen in de slotfase''. Toen Sulejmani erin kwam kreeg het publiek er toch weer meer vertrouwen in, EN TERECHT.

Wat er toen allemaal gebeurt is weet ik eigenlijk niet meer zo, maar dat laatste kwartiertje wat was dat lekker!!

Zoals vele al aangeven de ziekenboeg lijkt leeg te gaan stromen, dat moet alleen maar in het voordeel werken van ons lijkt me!

Volgende week staat er een nog belangrijkere wedstrijd op het programma. Eerst maar eens deze week genieten van de 4-1!

ZALIG :mrgreen:
Jeroen


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 672
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 17 nov 2008 14:24
Citaat:
Het kampioenschap zal uiteindelijk gaan tussen AFC Ajax en Az denk ik

en Vermeer mag Stekelenburg dan op bepaalde momenten goed vervangen hebben maar Stekelenburg is echt de beste van die 2 ! maar geeft wel aan dat je een goede 2de en 3de achter de hand hebt met ook nog Gentenaar !


Nou goed dan.

Op welk punt is Stekelenburg dan beter als Vermeer volgens jou?...ik kan er niet een bedenken!

Ik weet wel dat Stekelenburg langer is dan Vermeer, maar ondanks zijn langere lengte is Vermeer beter in de lucht, de bange Stekelenburg durft totaal niet uit te komen als de bal 3 meter bij hem vandaan valt.

Maar goed ik wil wel eens weten of jij iets kan vinden waarin hij beter is als Vermeer.
En vergeet niet dat Stekelenburg de keeper is waarmee Ajax heel veel tegengoals heeft geincasseerd in de jaren dat hij op doel staat bij Ajax.

Hoewel ik enorm gecharmeerd ben van Vermeer en hij wat mij betreft de rest van het seizoen onder de lat mag staan, zijn er wel een aantal punten die voor verbetering vatbaar zijn. Zo stompt hij nog teveel ballen weg, iets wat je Gomes in zijn PSV periode ook regelmatig zag doen. Het is in mijn ogen toch een vorm van onzekerheid, al moet ik meteen aangeven dat Vermeer zijn geringe lengte uitstekend weet te compenseren met zijn atletisch vermogen. Daarnaast is de uittrap van Stekelenburg op dit moment veel beter en wordt het regelmatig zelfs als vehikel gebruikt bij spelhervattingen. Ik hoop dat ook Vermeer dit weet te ontwikkelen tot een wapen, maar voorlopig schiet hij nog tekort op dit aspect.

Ook mag Vermeer wel wat meer ballen 'klemmen', zodat de tegenstander niet kan anticiperen bij rebounds. Al moet gezegd worden dat hier de laatste wedstrijden ontegenzeggelijk vooruitgang in zit. Al met al genoeg redenen voor Vermeer om te werken aan zijn zwakke punten en nog niet tevreden achterover te leunen. De keuze tussen Stekelenburg en Vermeer is een die ik niet graag zou willen nemen, maar voor beide valt wel wat te zeggen. Stekelenburg is momenteel (nog) iets verder, geen schande natuurlijk gezien het gat in ervaring tussen de twee, al acht ik Vermeer potentieel gezien tot grotere dingen in staat. En dat zullen de Stekelenburg fans niet leuk vinden maar na Vermeer een tijdje in actie gezien te hebben kan ik niet anders dan tot die constatering komen.
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 17 nov 2008 19:30
Wat mij enorm steekt is dat ze vanuit PSV niet openlijk hun afschuw uitspreken over het walgelijke gedrag van hun eigen fans.
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Ma 17 nov 2008 21:15
Ik zat vandaag in de bus en heb de spits gelezen. Wat me schokkeerde was dat de zogenaamde psv-supporters op het: oh wat zijn die boeren stil, reageerde met oh wat is die Sjakie stil. Nou als ze op 1 manier het bloed niet onder mn nagels vandaan halen dan is het zo wel. Verder wat ik ook echt diep en diep triest vind en dat hoorde ik van Johan Derksen: Dat ze tijdens PSV-Ajax regelmatig sissende geluiden maken.

Walgelijk gedrag... Deze mensen verdienen een stadionverbod voor hun leven....
michiel23


Geregistreerd: 19-12-2007
Forum berichten: 400
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Valkenswaard ( Noord Brabant )
Geplaatst: Ma 17 nov 2008 21:32
Ik heb het ook gelezen Riejuh, en het is inderdaad echt schandalig. De clubleiding van PSV moet hier toch op reageren en zijn excuses aanbieden aan Ajax.
Ad


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Breda
Geplaatst: Ma 17 nov 2008 21:39
Riejuh.....El Lute.......Er is maar een manier om dit soort gasten uit de stadions te krijgen en dat is door ze kei en kei hard aan te pakken.....het kwaad met wortel en al uitroeien. <img src='smilies/icon_evil.gif' />
Als er daarbij dan klappen vallen, dan is dat jammer. Er is geen irritanter supportersvolk dan Pisvee`ers en ik kan het weten, want ik ik ben er dik 20 jaar lang met Ajax op visite geweest.
Het is uiteindelijk allemaal terug te voeren op frustratie.....afgunst t.o.v. de grote clubs van boven de rivieren waar ze zich never nooit aan kunnen meten. Feijenoord wint al vele jaren niks meer, maar is nog steeds een grotere club dan Pisvee en heeft ook nog steeds een grotere aanhang, om over Ajax maar helemaal te zwijgen.
Ze lopen daar niet voor niks met shirtjes met "110% anti-Ajax" rond. <img src='smilies/icon_evil.gif' /> Dwazen zijn het, waar ik totaal geen symphatie voor op kan brengen en daarom is elke nederlaag van die club een zege, dat er nog vele mogen volgen !! <img src='smilies/icon_twisted.gif' />
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Ma 17 nov 2008 21:47
Citaat:
Ik heb het ook gelezen Riejuh, en het is inderdaad echt schandalig. De clubleiding van PSV moet hier toch op reageren en zijn excuses aanbieden aan Ajax.


Anders gewoon geen boeren in dat uitvak en het gewoon voor de wedstrijd ajax-psv een ajax-vak maken (ok ik zou er dan niet graag zitten) maar beter dan niets (gewoon een kindervak dan ofzo, voor de jongste leden gratis naar die wedstrijd)

@ AD, wat waren ze toch stil vandaag op school die :Calimero:.
+ Nieuw bericht <<<   <   4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  12   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 18.003.437 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Archief » De Wedstrijden 2008/09 » Ajax - PSV: Wisseling van de wacht
Ga
Zoeken: