Forum
Forumoverzicht » Het Nederlandse voetbal » Nationaal Voetbal - Jupiler League » Jupiler league
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Jupiler league
Maker: LucasBekeken: 44134
Status: InactiefBerichten: 299
+ Nieuw bericht <<<   <   4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  12   > + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Lexafca


Geregistreerd: 21-12-2008
Forum berichten: 1627
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 4 feb 2011 23:24
Oei, Oei, Ricardo jij krijgt Riejuh op je dak :mrgreen:.
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Vr 4 feb 2011 23:38
Citaat:
Oei, Oei, Ricardo jij krijgt Riejuh op je dak :mrgreen:.


Ach, Helliemond doet het helemaal niet slecht. Ben er tevreden over hoe ze spelen.. Verlies bij RKC is natuurlijk mogelijk.. Maar voor de middelen die er beschikbaar zijn gaat het prima daar..
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 5 feb 2011 16:46
Citaat:
Oei, Oei, Ricardo jij krijgt Riejuh op je dak :mrgreen:.


Daarom zei ik het ook, haha.

Verder gaat het inderdaad zeer redelijk met Helmond Sport, en draaien ze zeer goed mee bovenin. <img src='smilies/icon_wink.gif' />
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Za 5 feb 2011 16:47
Citaat:
Oei, Oei, Ricardo jij krijgt Riejuh op je dak :mrgreen:.


Daarom zei ik het ook, haha.

Verder gaat het inderdaad zeer redelijk met Helmond Sport, en draaien ze zeer goed mee bovenin. <img src='smilies/icon_wink.gif' />

Dat had ik ook door.. Tja Streppel heeft het daar goed op de rails, is ook echt een clubman..
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 14 feb 2011 16:04
Vanavond met een klasgenoot naar FC Dordrecht - FC Volendam, dat kan een leuke wedstrijd worden. Eigenlijk ben ik meer voor Volendam maar ik zal toch tussen het Dordrecht publiek moeten gaan zitten. :mrgreen: Maar als Dordrecht wint vind ik dat ook prima, is ook wel een leuke club.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 14 feb 2011 22:56
Leuk cluppie, dat Dordrecht. Ik ben net terug van een 4-1 overwinning, gezellig en vriendelijke sfeer. Maar het is er wel armoe troef zeg, niet normaal. Een fanshop van 2 bij 2 meter en een kantine die het woord kantine niet waard is, zo klein. En zo kleinschalig alles vergeleken met de ArenA, dat was best wel wennen.
Ping


Geregistreerd: 16-06-2009
Forum berichten: 3011
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Madliena, Malta.
Geplaatst: Ma 14 feb 2011 23:29
Ik heb altijd meer met Dordrecht, ik woonde in Nederland altijd in Papendrecht dus vaak geweest daar, is 10 minuutjes fietsen.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 18 feb 2011 23:03
MVV pakt periodetitel, Veendam blijft sterk, Walcott scoort weer

MVV heeft vrijdagavond de derde periodetitel van het seizoen en, volgens L1, zelfs de eerste van dit millennium voor zich opgeëist. De Maastrichtenaren kenden uitstekende maanden, terwijl ze een half jaar geleden nog op instorten stonden. Een remise was voldoende voor de periodeprijs en er kwam ook een 0-0 op de borden tegen FC Eindhoven. Koploper FC Zwolle voegde een nieuwe zege toe, net als RKC. Dean Gorré blijft wachten op een eerste driepunter in dienst van RBC Roosendaal.

FC Eindhoven - MVV Maastricht 0-0
De bezoekers beschikten over drie punten meer dan concurrent BV Veendam én een beter doelsaldo, dus de champagne stond al koud. Aan een gelijkspel zouden De Sterrendragers genoeg hebben en die stand stond bij rust ook op het scorebord, want gescoord werd er niet. Hoewel MVV fel begon, hield de gastheer van Ernest Faber stand. Malcolm Esajas en Tosin Dosunmu stichtten namens MVV gevaar, Jelle van Kruijssen namens de Brabanders. In het tweede bedrijf deelden beide partijen nog speldenprikjes uit, maar MVV trok het punt over de streep. Derhalve schreven de Maastrichtenaren de derde periode op haar naam en heeft men nu al zes opeenvolgende wedstrijden niet verloren.

FC Volendam - FC Zwolle 0-2
FC Volendam en FC Zwolle maakten vrijdagavond geen kans meer op de periodetitel, nadat zij zelf al periode één en twee in de wacht sleepten. De topper in het palingdorp kende een eerste helft zonder goals, maar daarna liet FC Zwolle zien over de langste adem te beschikken. Eerst scoorde Joey van den Berg voor de vijfde keer dit seizoen en drie minuten voor het einde gooide Danny Schreurs de ontmoeting in het slot. De Limburger maakte nummer veertien en maakte zo een einde aan de Volendamse illusies.

RKC Waalwijk - FC Emmen 2-0
De uitslag in Volendam speelde RKC in de kaart. De Waalwijkers, gretig om terug te keren in de Eredivisie, konden verlies van concurrent Volendam wel gebruiken en rekenden bovendien zelf af met FC Emmen. Na tien minuten brak Derk Boerrigter de score open, door geklungel achterin af te straffen met een lage schuiver. Nog voor rust kwam Emmen met tien man te staan, toen Sander Fischer eraf moest met direct rood. Fred Benson benutte de strafschop en vervolgens gaf RKC de leiding niet meer uit handen.

Fortuna Sittard - Helmond Sport 3-1
De gastheer hoopte verder weg te lopen van Almere City en bleef de laatste drie wedstrijden al ongeslagen. Helmond Sport, daarentegen, is aan een wisselvallige periode bezig en ziet de andere subtoppers gestaag dichter bij komen. In de Trendwork Arena waren de bezoekers absoluut de betere, maar de gastheer van Wim Dusseldorp kwam op voorsprong. De enige Sittardse kans werd door Rick Geenen binnengekopt achter doelman Robert van Westerop.

De subtopper uit Brabant was de gevaarlijkste ploeg en vooral Marc Höcher toonde zich met enkele gevaarlijke schoten bedrijvig. De middenvelder bleek een klein kwartier voor tijd gelukkiger in de afwerking. Hij schoot de ploeg van Jurgen Streppel langszij, maar die treffer werd tenietgedaan door twee Sittardse treffers in de slotminuten: Fabio Caracciolo en Randel Shakison bezorgden hun ploeg de broodnodige overwinning.

AGOVV Apeldoorn - BV Veendam 2-4
Veendam had nog een kleine kans op de derde periodetitel. MVV moest verliezen in Eindhoven en de ploeg van Joop Gall moest een zegepraal zien te boeken op Berg en Bos. Veendam deed in ieder geval wat het moest doen en stond bij rust al met 0-3 voor. De gastheer stond te schutteren en via Arco Jansen (stift), Marnix Kolder en Michael de Leeuw stond de ruime marge al vroeg op het scorebord.

Na ruim een uur spelen deed de ploeg van Hans de Koning wat terug: doelman Stefan Postma zag zijn doeltrap aan iedereen voorbijgaan en Michiel Hemmen fabriceerde zijn dertiende seizoensdoelpunt. De aanvaller bracht hierna middels zijn tweede treffer de spanning weer terug in het duel, maar de bezoekers kwamen als overwinnaar uit de strijd. Nadat Arnoud van Toor al een rode kaart had gepakt, besliste De Leeuw het treffen in de slotminuut.

RBC Roosendaal - SC Cambuur-Leeuwarden 2-2

Na vier nederlagen en een gelijkspel mocht men bij RBC opnieuw niet de handen in de lucht steken. Trainer Gorré pakte niet zijn eerste overwinning als coach, nadat Jordy Zuidam zijn team op voorsprong zette tegen Cambuur. Na bijna een halfuur spelen trapte de middenvelder met links de bal in de linkerhoek, toen Cambuur een ingooi niet goed wegwerkte. Tien minuten na rust trok Kevin Diaz de stand weer in evenwicht en de makkelijk scorende Reza Ghoochannejhad zorgde zelfs voor 1-2. Kees Toet maakte evenwel weer gelijk en voorkwam zo een nieuwe nederlaag; op een driepunter moet Gorré nog wel wachten.

Sparta Rotterdam - Telstar 0-2
Net als vorige week verscheen de naam van Jacob Walcott, neefje van Arsenal-speler Theo, op de scoreborden. Was hij tegen Fortuna Sittard nog als enige goed voor een doelpunt; nu nam hij de 0-2 voor zijn rekening. Telstar overrompelde Sparta op Het Kasteel met twee snelle goals. Eerst was het AZ-huurling Wouter de Vogel die scoorde ('5) en vier minuten later voegde Walcott nummer twee al toe. Verder dan die marge kwam Telstar echter niet, maar ook de club uit Spangen wist geen ijzer met handen te breken. Zelfs de complete tweede helft, die Sparta met één man meer speelde na een grove charge van De Vogel, leverde geen treffer meer op. Telstar loopt verder weg bij zowel AGOVV als RBC.

Go Ahead Eagles - FC Den Bosch 1-0
Het treffen begon tien minuten later, doordat de spelersbus van de bezoekers in de file stond. Beide ploegen ontlopen elkaar overigens nauwelijks op de ranglijst. Beide ploegen, vooraf door menigeen gezien als titelkandidaten, kennen een teleurstellend seizoen en bleven bij de thee ook in evenwicht. Tien minuten voor tijd sleepte de gastheer alsnog de overwinning over de streep. Rechtsbuiten Patrick Gerritsen werd het goudhaantje van de Adelaarshorst.

Almere City FC - FC Dordrecht 1-2
De confrontatie tussen de Zwarte Schapen en Dordrecht werd halverwege het eerste bedrijf tijdelijk gestaakt door scheidsrechter Rogier Honig. De arbiter kreeg enkele aanhoudende spreekkoren te verduren, maar het treffen werd wel weer hervat. Het duel begon sowieso al niet goed voor de hekkensluiter, want na een kwartier spelen moest Paul de Lange wegens het neerhalen van een doorgebroken speler al inrukken.

De daaropvolgende strafschop werd binnen geschoten door Cecilio Lopes en nog voor rust werd de marge verdubbeld. Dave Huijmans gaf het laatste zetje en dompelde de troosteloze hekkensluiter in rouw. De ploeg van Henk Wisman kon geen vuist meer maken en derhalve verloor het voor de zestiende keer dit seizoen een confrontatie in de Jupiler League. Zes minuten voor het einde maakte Delano Cohen de verliespartij nog wel iets draaglijker met de 1-2.

Bron: VoetbalZone.nl

De sjappies van Helmond Sport verliezen met 3-1 bij Fortuna Sittard, en Dordrecht wint gewoon lekker met 1-2 bij Almere City! Heerlijke speelronde dus, en bij Sparta zal het nu donderen zijn zeg..
Ad


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Breda
Geplaatst: Za 19 feb 2011 04:55
Ik hoop dat walgelijke Dordrecht toch nooit meer terug te zien in de eredivisie, wat een bagger club......het kleine broertje van "hun in Zuid"
Met Zwolle ben ik ook niet blij, maar ja, dat zal niet meer fout gaan. Mijn hart in de Jupiler League ligt toch bij RKC, Volendam, Sparta en Go Ahead Eagels.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 19 feb 2011 23:53
Ja, Dordrecht zou inderdaad geen toevoeging zijn in de eredivisie. Vind het alleen leuk om Dordrecht een beetje te volgen, meer niet. Verwacht ook niet dat ze zullen promoveren, die kans is zeer klein. Zwolle zal als ze haarzelf goed versterkt wel redelijk kunnen meedoen in de eredivisie verwacht ik. Ze hebben een best aardig team en doen het prima. Van de JL-clubs die ik graag in de eredivisie zie zijn dat vooral: Cambuur, Go Ahead Eagles, Sparta, RKC, Volendam en ook MVV zou wel een mooie club zijn.
YoranAjax


Geregistreerd: 22-07-2010
Forum berichten: 1354
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 20 feb 2011 11:17
RKC heb ik dan weer niets mee.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 22-01-2009
Forum berichten: 2348
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 20 feb 2011 13:24
Ik heb niks met die kunstmatig in stand gehouden club Almere City.

Ten eerste omdat de club uit Almere komt (is dat een stad? Kunnen we het niet beter teruggeven aan de zee?). Ten tweede omdat de club al een keer van naam is veranderd. Ten derde omdat het dan wel een samenwerkingsverband heeft met Ajax, maar de club sportief zo slecht is dat je je kunt afvragen of verhuurde Ajacieden zich daar kunnen ontwikkelen.
Ad


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Breda
Geplaatst: Ma 21 feb 2011 04:40
Sterker nog Ian........of die spelers zich daar willen ontwikkelen, want ze staan geen van allen te springen en als Almere degradeert zal dat helemaal over zijn.
YoranAjax


Geregistreerd: 22-07-2010
Forum berichten: 1354
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 24 feb 2011 18:05
Emmen-fans 'kapen' nieuwe naam BV Veendam
Een ludieke actie van FC Emmen-supporters heeft er toe geleid dat BV Veendam donderdag voor een verrassing kwam te staan. De club is, zo maakte het deze week bekend, van plan de naam te wijzigen.

Directeur Henk Eising maakte afgelopen week de namen waaruit gekozen kan worden bekend. Toen hij de webdomeinen wilde vastleggen, kwam hij tot de conclusie dat deze reeds geregistreerd zijn. Het bleek een ludieke actie van FC Emmen-fans, zo schrijft RTV Noord.

In gesprek met de regio-omroep laat Eising weten zich geen zorgen te maken om de afhandeling. Veel hoeven de domeinnamen niet te kosten, zo verwacht de club. "Met toegangskaartjes voor bijvoorbeeld BV Veendam - FC Emmen moeten we een heel eind komen", aldus Eising.

Bron: VoetbalPrimeur.nl
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-08-2010
Forum berichten: 179
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 27 jul 2011 02:28
Hier even wat nieuw leven in blazen.. want wat een afgang zeg, voor FC Zwolle. Ik had het de club wel gegund, de supporters zijn een stelletje lullo's, maar hoe kun je dit nou nog weggeven?
Peter79


Geregistreerd: 16-05-2008
Forum berichten: 1624
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 27 jul 2011 09:45
Citaat:
Hier even wat nieuw leven in blazen.. want wat een afgang zeg, voor FC Zwolle. Ik had het de club wel gegund, de supporters zijn een stelletje lullo's, maar hoe kun je dit nou nog weggeven?


Wat precies?
Geenidee4


Geregistreerd: 22-12-2010
Forum berichten: 531
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 27 jul 2011 10:45
Misschien zit ie nog met z'n hoofd bij de wedstrijden tegen VVV? :mrgreen:
Ping


Geregistreerd: 16-06-2009
Forum berichten: 3011
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Madliena, Malta.
Geplaatst: Wo 27 jul 2011 10:56
Ik denk de Promotie ? Zoveel punten voor op de 1e plek en dan nog weggeven terwijl ze makkelijk hadden kunnen promoveren, maar laatste wedstrijden gingen ze ineens slecht spelen vanwege zenuwen denk ik?!
hannes


Geregistreerd: 29-11-2008
Forum berichten: 895
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 27 jul 2011 15:42
Ze speelden 2-2 tegen Emmen en dat zag er niet uit.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-08-2010
Forum berichten: 179
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 27 jul 2011 18:44
Ik bedoelde inderdaad het weggegeven kampioenschap. 13 (dacht ik) punten voor mag je never nooit meer weggeven.
joskeeper


Geregistreerd: 22-01-2010
Forum berichten: 772
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 5 aug 2011 20:22
20:00 SC Veendam 0 - 2 Willem II
20:00 FC Den Bosch 0 - 0 FC Zwolle
20:00 FC Dordrecht 0 - 0 FC Volendam
20:00 FC Eindhoven 1 - 0 FC Emmen
20:00 Go Ahead E. 0 - 0 Telstar
20:00 MVV 1 - 0 Almere City FC
20:00 FC Oss 2 - 0 Helmond Sport
joskeeper


Geregistreerd: 22-01-2010
Forum berichten: 772
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 5 aug 2011 21:12
Ruststanden
20:00 SC Veendam 0 - 2 Willem II
20:00 FC Den Bosch 1 - 0 FC Zwolle
20:00 FC Dordrecht 0 - 0 FC Volendam
20:00 FC Eindhoven 1 - 0 FC Emmen
20:00 Go Ahead E. 1 - 0 Telstar
20:00 MVV 3 - 0 Almere City FC
20:00 FC Oss 2 - 1 Helmond Sport
YoranAjax


Geregistreerd: 22-07-2010
Forum berichten: 1354
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 5 aug 2011 22:28
Den Bosch - Zwolle vind ik altijd wel een leuk wedstrijdje.
YoranAjax


Geregistreerd: 22-07-2010
Forum berichten: 1354
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 19 aug 2011 22:52
Bizot keepte weer erg sterk vanavond. Hield Den Bosch toch meerdere malen af van scoren. Vond hem altijd iets te kort komen, maar hij verrast mij de eerste paar wedstrijden van het seizoen positief!
D-D


Geregistreerd: 10-04-2009
Forum berichten: 75
Nieuws reacties: 9
Woonplaats: Twijzerlerheide
Geplaatst: Di 20 sep 2011 19:59
Citaat van YoranAjax:
Bizot keepte weer erg sterk vanavond. Hield Den Bosch toch meerdere malen af van scoren. Vond hem altijd iets te kort komen, maar hij verrast mij de eerste paar wedstrijden van het seizoen positief!


Het is ook een goede keeper hoor;)
+ Nieuw bericht <<<   <   4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  12   > + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.984.578 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Het Nederlandse voetbal » Nationaal Voetbal - Jupiler League » Jupiler league
Ga
Zoeken: