Forum
Forumoverzicht » Ajax: Seizoen 2011/12 » De Spelers » Mounir El Hamdaoui
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Mounir El Hamdaoui
Maker: guy_ajaxBekeken: 90350
Status: InactiefBerichten: 1769
+ Nieuw bericht <<<   <   56  |  57  |  58  |  59  |  60  |  61  |  62  |  63  |  64   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Koningtinus


Geregistreerd: 05-11-2010
Forum berichten: 47
Nieuws reacties: 48
Woonplaats: Utrecht
Geplaatst: Ma 14 maa 2011 14:21
Met veel woede heb ik kennisgenomen van de weigering van El Hamdaoui om een gesprek te voeren met Frank de Boer. Die jongen weet mij elke keer weer te verbazen. Dat naar de strot grijpen klopt volgens Jan Vertonghen niet en ik vertrouw op zijn woord dat dan ook niet zo gelopen is.
Dus dat naar de strot grijpen daargelaten was de eerste keer dat hij echt botste met Ajax het moment van de eerste wedstrijd met Frank de Boer als trainer. Frank de Boer liet hem erbuiten met goede redenen, El Hamdaoui was bezig met een slechte reeks en leek niet helemaal lekker in zijn vel te zitten. Bovendien zag Frank de Boer geen rol voor hem in het spelletje dat hij wilde gaan spelen gezien het feit Suarez toen nog voor ons speelde.
Ik denk dat op dat moment iets gebarsten is bij El Hamdaoui omdat hij onder Jol kon doen wat hij wilde, hij zou hoe dan ook wel basisspeler zijn. Zo ging dat nou eenmaal onder Jol, Mounir was ook alleen naar Ajax gekomen om het geld (gezien al die financiële perikelen rondom zijn transfer) en omdat hij Jol al kende en, zoals ik het zie, waarschijnlijk wist dat hij onder Jol in principe standaard een basisplaats zou hebben en weinig kritiek van hem zou hebben. Dit laatste baseer ik op het vuistdiep in El Hamdaoui's reet kruipen van Jol om El Hamlap naar Ajax te halen.
Met een nieuwe trainer, één die wel zijn strepen bij Ajax al verdiend heeft en wel bekend is met de Ajax school, zag El Hamdaoui dat zijn plek als favoriete leerling van de meester in het geding was gekomen. In plaats van hard te werken om te laten zien dat de Boer hem nodig had besloot El Hamdaoui dwars te doen. Ik geloof nog steeds niks van die zogenaamde ziekte, die blessure zou op zich kunnen maar voor mij staat het als een paal boven water dat El Hamdaoui in ieder geval zich heel recalcitrant en ontzettend dwars heeft gedragen.
Dit is uitgepraat en de Boer en ook veel fans, waaronder ik, wilde hem nog wel een kans geven om met een schone lei te beginnen. Voortaan gewoon luisteren naar de trainer, zijn beslissingen accepteren en hard werken om te laten zien dat je het Ajax shirt waardig bent. Naďef als ik soms kan zijn dacht ik dat hij na al het gedoe dit ook wel van plan was te gaan doen.
Hoe ver zat ik er wel niet naast? Die klootzak speelt een ontzettend beroerde wedstrijd tegen RKC en krijgt hier vervolgens commentaar op van Frank de Boer. In plaats van te luisteren naar Frank de Boer en wat te doen met de aanmerkingen op zijn spel gedraagt hij zich als een verwend kind en vertelt hem dat hij het "zelf mag gaan doen als hij het zo goed weet". Wat een ontzettend trieste opmerking, dat is alsof ik mijn professors op de uni ga vertellen dat ze het zelf mogen doen als ze het zo goed weten, wanneer ze mij op het gebied van mijn studie wat bij willen brengen. Of misschien nog een betere vergelijking: alsof een soldaat een commandant vertelt dat hij het lekker zelf mag gaan doen als hij het zo goed weet. Je hebt als speler gewoon te luisteren naar je trainer, iedereen bij Ajax beseft dit behalve El Hamlap.
Dit incident is voor velen de druppel geweest en ik denk dat 99% van de Ajacieden in dit land El Hamdaoui geen kans meer gunt, dat verdient hij mijns inziens ook absoluut niet.
Maar alsof dit allemaal nog niet genoeg was gaat hij ook nog de media opzoeken met onzinverhalen terwijl Frank de Boer netjes alles binnenskamers probeert te houden. Nota bene op de dag dat Frank de Boer een gesprek met hem wil wordt bij het geenszins objectieve programma de Halve Maan zijn eenzijdige en bovendien totaal tegenstrijdige verhaal uitgezonden. Diezelfde dag nog weigert hij in gesprek te gaan met Frank de Boer.
Naar mijn mening is El Hamdaoui gewoon zo een jongen die altijd respect wil hebben maar zo een egocentrisch wereldbeeld heeft dat hij gewoon niet in kan zien dat hij dat respect eerst moet verdienen. Bovendien ziet hij elke vorm van kritiek als een aanval op zijn persoon en vindt hij dat hij geen respect krijgt. Met zo iemand valt gewoon niet te werken in teamverband.
Ik wil niet zeggen dat ik overal het fijne van weet en precies weet hoe de situatie in elkaar steekt maar bij zo een aaneenschakeling van momenten waarbij hij zijn complete minachting voor het team tentoonstelt en blijkbaar vindt dat hij boven het team geplaatst hoort te worden kan ik maar één ding concluderen: El Hamdaoui kan nooit meer voor Ajax spelen, het is gewoon te erg uit de hand gelopen en dat valt maar één persoon te verwijten: El Hamlap.
sincere1983


Geregistreerd: 17-05-2009
Forum berichten: 3150
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 14 maa 2011 14:40
@ Koningtinus: En duidelijker kon je niet zijn haha. Denk dat jou post een mooie afsluiter is voor het 'tijdperk mounir el H.' bij ONS ALLER AJAX!
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 06-06-2009
Forum berichten: 756
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 14 maa 2011 15:56
Hoop dat F. de Boer hem nu ook links laat liggen.
Deze man had zijn handen dicht mogen knijpen mat zijn transfer naar Ajax, maar ipv aan europa te laten zien wat hij kan ligt hij alleen maar dwars.
Hij heeft al meerdere kansen gehad en na zijn ziekte en blessures, heeft het publiek hem nog aardig de hand boven het hoofd gehouden.
Dat zal nu toch wel voorbij zijn, mocht deze man nog in de Arena verschijnen dan zal hem een zware middag te wachten staan, ik denk dat iedere Ajaxfan hem uitkotst.
En terecht ook nog.
Dan maar met verlies de deur uit, deze man moet echt zsm vertrekken.
Koningtinus


Geregistreerd: 05-11-2010
Forum berichten: 47
Nieuws reacties: 48
Woonplaats: Utrecht
Geplaatst: Ma 14 maa 2011 21:49
Citaat:
@ Koningtinus: En duidelijker kon je niet zijn haha. Denk dat jou post een mooie afsluiter is voor het 'tijdperk mounir el H.' bij ONS ALLER AJAX!


Haha ja het leek me toch wel eens mooi om hoe ik het ervaren heb, wat denk ik overeenkomt met de ervaringen van menig Ajacied, uiteen te zetten. Wat een hopeloos geval is die El Hamlap, ik was het weer helemaal eens met Johan Derksen vanavond voor wat betreft zijn mening over El Hamdaoui.
Ad


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Breda
Geplaatst: Ma 14 maa 2011 22:17
Inderdaad......onmiddelijk opzouten die sfeer verzieker. <img src='smilies/icon_evil.gif' />
De Eik van De Dijk


Geregistreerd: 07-05-2009
Forum berichten: 428
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 14 maa 2011 22:26
Die jongen komt er nooit meer in, daar is het al veel te laat voor. Het publiek krijgt echt niet alles te weten, dus moet je nagaan wat er nog meer achter de schermen gebeurd is. Dat hij weigert met De Boer te spreken, omdat zijn zaakwaarnemer er bij moet zijn, is een grove belediging. En dat is niet de eerste.

Ik zeg je, als hij er weer in komt, zeg ik na 20 jaar mijn seizoenskaart op. Ik wordt liever 10e zonder die (vul zelf maar een scheldwoord in), dan 1e met hem.
Koningtinus


Geregistreerd: 05-11-2010
Forum berichten: 47
Nieuws reacties: 48
Woonplaats: Utrecht
Geplaatst: Di 15 maa 2011 01:44
Citaat:
Die jongen komt er nooit meer in, daar is het al veel te laat voor. Het publiek krijgt echt niet alles te weten, dus moet je nagaan wat er nog meer achter de schermen gebeurd is. Dat hij weigert met De Boer te spreken, omdat zijn zaakwaarnemer er bij moet zijn, is een grove belediging. En dat is niet de eerste.

Ik zeg je, als hij er weer in komt, zeg ik na 20 jaar mijn seizoenskaart op. Ik wordt liever 10e zonder die (vul zelf maar een scheldwoord in), dan 1e met hem.


Zo voel ik me ook een beetje. Ik denk zelf dat als hij weer aan spelen toe komt dat hij het team alleen maar naar beneden haalt waardoor we sowieso geen kampioen kunnen worden maar stel dat hij goed zou voetballen dan nog heb ik het waarschijnlijk liever niet, al voelt het heel wrang omdat ik graag die derde ster zie komen. Het probleem zou namelijk zijn dat Mounir met de eer gaat strijken en media misschien zullen zeggen dat het aan Mounir ligt en zo. Dat gun ik hem niet. Maar nogmaals, Mounir kan niet goed voetballen bij Ajax. Heeft hij dit seizoen, op een paar geniale individuele acties na, nog helemaal niet gedaan en in Frank's systeem zal hij nog helemaal niet presteren.
sincere1983


Geregistreerd: 17-05-2009
Forum berichten: 3150
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 15 maa 2011 09:50
Kreeg niet eens minuten bij Jong-Ajax!

edit: En zo te zien heeft deze onruststoker het ook al met anderen aan de stok gehad in de rust met RKC:

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=140456

'Niet alleen ik, wel meer mensen tolereerden het gedrag van Mounir niet'
Dinsdag, 15 maart 2011 om 09:03
Frank de Boer was naar eigen zeggen niet de enige die zich stoorde aan het gedrag van Mounir El Hamdaoui tijdens de rust van het bekerduel tegen RKC Waalwijk, twee weken geleden. De aanvaller werd na het incident teruggezet naar de beloften. "Hij wás heel goed bezig", vertelt de trainer van Ajax aan NUsport. "Alleen zijn gedrag in de rust van het duel tegen RKC tolereerde ik niet."

"Niet alleen ik, wel meer mensen", benadrukt De Boer in gesprek met het weekblad. "Maar op zijn inzet op de trainingen heb ik niets aan te merken. Nog steeds niet. Niemand is belangrijker dan Ajax. Mounir niet, Christian Eriksen niet, Demy de Zeeuw niet en ik ook niet. Mounir kan heel belangrijk voor ons zijn. Vaak is hij beslissend. Op die positie staat hij en die kwaliteiten heeft hij.''

''Maar ik wil ernaartoe dat we niet afhankelijk zijn van één persoon. Soms kan ook Christian of Siem (de Jong) beslissend zijn. Dat besef moet er bij iedereen zijn. Dat er niet één ster is, maar dat er meerderen zijn." De Boer vindt dat de Marokkaans international nog wel degelijk toekomst bij Ajax heeft. "Op het voetbaltechnische vlak zie ik geen grote problemen. Hij kan prima spelen zoals ik het voor ogen heb, doet zijn uiterste best. Maar soms doet hij dingen die ik liever anders zie, speelt hij teveel zijn eigen wedstrijd. Aan de andere kant snap ik hem ook omdat daar zijn kwaliteiten liggen. Ik heb hem nog niet opgegeven."
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 22-01-2009
Forum berichten: 2348
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 19 maa 2011 13:35
Het is dat El Hamdaoui 5 miljoen heeft gekost en een berg salaris, maar het is toch weer van de zotte dat die Sigi Lens moet aanschuiven om een verzoeningspoging van de Boer bij te wonen. Moet Sigi Lens straks ook plaats nemen op de bank naast De Boer en met hem de opstelling doorlichten? Moet Sigi Lens straks ook de training bijwonen en bepalen welke oefeningen er gedaan worden.

Als El Hamdaoui nog een beetje een kerel was ging hij alleen dit gesprek aan met zijn trainer. Die Lens zou er alleen bij mogen zitten bij contractonderhandelingen.
sincere1983


Geregistreerd: 17-05-2009
Forum berichten: 3150
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 19 maa 2011 15:00
@ Ian: Hangt er vanaf wat de mededeling van de Boer wordt.

Als de Boer zegt: "Sorry, meneer el H. voor u is er geen toekomst meer bij Ajax en deze zomer gaan we je verkopen."

Dan is het goed dat de zaakwaarnemer erbij is. <img src='smilies/icon_biggrin.gif' />
Ad


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Breda
Geplaatst: Zo 20 maa 2011 05:24
Citaat:
Het is dat El Hamdaoui 5 miljoen heeft gekost en een berg salaris, maar het is toch weer van de zotte dat die Sigi Lens moet aanschuiven om een verzoeningspoging van de Boer bij te wonen. Moet Sigi Lens straks ook plaats nemen op de bank naast De Boer en met hem de opstelling doorlichten? Moet Sigi Lens straks ook de training bijwonen en bepalen welke oefeningen er gedaan worden.

Als El Hamdaoui nog een beetje een kerel was ging hij alleen dit gesprek aan met zijn trainer. Die Lens zou er alleen bij mogen zitten bij contractonderhandelingen.


Helemaal mee eens Ian.......meneer eist maar en het word allemaal maar ingewilligd. Ze moeten bij Ajax hun poot stijf houden en daar bedoel ik mee dat "meneer" zeker weg mag in de zomer, maar voor een bedrag van 8 miljoen euro en geen cent minder.
Komt er geen club.....vette pech, dan kan hij de tribune op. Komt er wel een club.....perfect......oprotten !!
Dit is de enige manier om deze proleet dwars te zitten, want in elk ander geval wint hij en word hij er beter van, terwijl dit soort gedrag bestraft moet worden.
Als die Jol hem dan zo grag wilt hebben bij zijn nieuwe club, dan moet ie maar schokken ook. Zo simpel ligt het gewoon......je moet je oren nooit laten hangen naar dit soort idioten, want dan geef je de anderen een vrijbrief om hetzelfde te doen onder het mom van "zo kom je makkelijk en goedkoop weg"
Het moet maar eens afgelopen zijn met de kapitaal vernietiging......ok, hij kostte maar 5 miljoen, maar we hebben voor 3 miljoen ellende van hem gehad.
Komt er geen club, dan ook weg bij de a-selectie, want anders verziekt hij daar de sfeer weer.
Wat een vent zeg.
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Ma 21 maa 2011 14:02
Mounir El Hamdaoui trainde maandag weer met de groep mee. In de ochtend had hij met zijn zaakwaarnemer een goed gesprek met Frank de Boer.

Aldus Ajax op twitter.
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 21 maa 2011 14:16
Mooi!
Mars_R


Geregistreerd: 28-07-2010
Forum berichten: 58
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Westland
Geplaatst: Ma 21 maa 2011 14:31
Hoop dat hij zijn lesje heeft geleerd en eens doet wat hij moet doen. Op de AJAX manier meevoetballen dus!

En anders is het alleen voor de show en kan hij in de zomer weg.
De Eik van De Dijk


Geregistreerd: 07-05-2009
Forum berichten: 428
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 21 maa 2011 14:36
Dit is wat mij betreft de grootste nederlaag deze week. Spartak, jammer, ADO, klote, Mounir, ONTOELAATBAAR.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 21 maa 2011 14:36
Ach, tot het einde van het seizoen en dan is die miskoop ook weer weg. Puur voor de show dit.
sincere1983


Geregistreerd: 17-05-2009
Forum berichten: 3150
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 21 maa 2011 14:52
Citaat:
Ach, tot het einde van het seizoen en dan is die miskoop ook weer weg. Puur voor de show dit.


Van mij kan die el Hamdaoui nu al opsodeflikkeren. Of hij nu wel of niet weer traint, opzouten met die lul.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 21 maa 2011 14:54
Ja, van mij ook, maar dan zou AJAX minder sterk staan in de onderhandelingen met een andere club. Nu lijkt het alsof hij niet weg moet.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 06-06-2009
Forum berichten: 756
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 21 maa 2011 15:39
Ook voor mij geldt liever zonder dan met hem spelen.
Ga je maar lekker in de kijker spelen des te eerder ben je weg.
Ad


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Breda
Geplaatst: Ma 21 maa 2011 16:06
Gewoon doodzonde dat deze vent zo`n klote karakter en rot mentaliteit heeft, want het is natuurlijk wel een hele goede spits.
Ik was echt blij toen Ajax hem haalde en had hoge verwachtingen van hem en Luis samen voorin.
Helaas heeft hij het zelf verkloot, maar ergens diep in mij zegt een stemmetje dat Ajax met een El Hamdaoui in vorm wel had gewonnen van die Russen en die Haagse teringbende. Waarmee ik niet wil zeggen dat ik hem graag terug zie......er is teveel gebeurt en Frank heeft volkomen gelijk.
Het seizoen is voorbij, gaat allemaal nergens meer om, dus nu heb je hem niet meer nodig. Wat een klote seizoen zeg.
Lexafca


Geregistreerd: 21-12-2008
Forum berichten: 1627
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 21 maa 2011 16:17
Citaat:
Ik was echt blij toen Ajax hem haalde

Citaat:
Ik snap niet dat jullie deze proleet allemaal nog willen zien komen zeg. Wat een hork is dit. Ik vond hem bij AZ al een irritant ventje, stemmingmakertje en dan ook nog een groot ego, maar hij blijkt nu ook onbetrouwbaar en een ordinaire geldwolf te zijn.
Meneer blijft maar komen met aanvullende eisen en onzin, wie denkt hij wel niet dat hij is?
En dan "afwachten of Ajax vanavond wint"?.......als hij niet heel graag voor onze club wilt spelen moet hij lekker weg blijven.
Ik walg nu al van hem en hij heeft nog geen bal getrapt. Ook al zou ik geen andere geschikte spits weten (Pantelic misschien toch) maar Ajax moet alles afkappen met deze idioot en het hem lekker uit laten zoeken, wat een mafkees zeg.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 21 maa 2011 16:25
Dit is puur om hem aantrekkelijker te maken bij clubs die eventueel geďnteresseerd zijn in hem van de zomer. Zo schroeft Ajax zijn marktwaarde iets op. Ook al zie ik die nietsnut liever niet meer terug, ik denk dat dit toch het beste is. Even door de zure appel heen bijten en van de zomer gelijk verkopen.
ghostwriter


Geregistreerd: 08-02-2008
Forum berichten: 5481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Londen
Geplaatst: Ma 21 maa 2011 16:26
Ik hoop dat Frank de Boer hem als linksbuiten opsteld in een formatie met een hangende spits.

El Hamdaoui ------------------- Sulejmani
--------------- Özbiliz ---------------

Het is belangrijk dat El Hamdaoui en Sulejmani in de diepte aangespeeld worden want anders gaan ze te veel pielen met de bal en wordt het spel alleen maar vertraagd. Daarom zou ik Özbiliz als hangende spits laten spelen want hij heeft een steekbal in zijn arsenaal waarmee hij een speler in de diepte in kan sturen. Stuur je El Hamdaoui of Sulejmani alleen op de keeper al dan zijn ze zeer gevaarlijk.

Hopelijk speelt El Hamdaoui nog een paar goede wedstrijden en kan Ajax hem aan het einde van het seizoen voor een mooi bedrag verkopen.
Castel di Sangro


Geregistreerd: 20-12-2007
Forum berichten: 346
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 21 maa 2011 17:00
Citaat:
Ik hoop dat Frank de Boer hem als linksbuiten opsteld in een formatie met een hangende spits.

El Hamdaoui ------------------- Sulejmani
--------------- Özbiliz ---------------

Het is belangrijk dat El Hamdaoui en Sulejmani in de diepte aangespeeld worden want anders gaan ze te veel pielen met de bal en wordt het spel alleen maar vertraagd. Daarom zou ik Özbiliz als hangende spits laten spelen want hij heeft een steekbal in zijn arsenaal waarmee hij een speler in de diepte in kan sturen. Stuur je El Hamdaoui of Sulejmani alleen op de keeper al dan zijn ze zeer gevaarlijk.

Hopelijk speelt El Hamdaoui nog een paar goede wedstrijden en kan Ajax hem aan het einde van het seizoen voor een mooi bedrag verkopen.

Als je dit systeem gaat spelen, betekent dat wel dat je gaat counteren, en dat lijkt me nou ook weer niet des Ajax.

Ik hou er ook niet van om met een diepe spits en Mickey en Mounir op de flanken te spelen, want dan krijg je ook trechtervoetbal. Dus dan zou je moeten spelen met Mounir in de spits, of met Mounir ipv Mickey op de linkerflank, maar goed, dan vraag ik me af of wel wel een fatsoenlijke rechterspits overhouden..
ghostwriter


Geregistreerd: 08-02-2008
Forum berichten: 5481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Londen
Geplaatst: Ma 21 maa 2011 17:02
Citaat:
Als je dit systeem gaat spelen, betekent dat wel dat je gaat counteren, en dat lijkt me nou ook weer niet des Ajax.
Dat hoeft helemaal niet zo te zijn, als de afstanden tussen middenvelders en aanvallers klein zijn zul je met deze spelers de bal snel rond kunnen laten laten totdat er een gaatje in de verdediging ontstaat.
+ Nieuw bericht <<<   <   56  |  57  |  58  |  59  |  60  |  61  |  62  |  63  |  64   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.884
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: RobertScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.978.921 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Ajax: Seizoen 2011/12 » De Spelers » Mounir El Hamdaoui
Ga
Zoeken: