Forum
Forumoverzicht » Ajax: Seizoen 2011/12 » De Technische Staf & Het Bestuur » Johan Cruijff
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Johan Cruijff
Maker: Eto'oBekeken: 64436
Status: InactiefBerichten: 1087
+ Nieuw bericht <<<   <   36  |  37  |  38  |  39  |  40  |  41  |  42  |  43  |  44   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 31 maa 2011 21:28
En ik wil zelf ook nog duidelijk stellen dat Cruijff ook zijn minpunten heeft. Hij is rancuneus. Hij beschermt zijn vrienden ook al hebben ze ongelijk. Hij gaat voorbij aan hoe de voetbalwereld veranderd is sinds het bosmanarrest. Ook het aantal doorgebroken jeugdspelers verschilt niet of amper in vergelijking met 10, 20, 30 jaar geleden.

Maar....wat Coronel en Van den Boog de laatste maanden presteren en heulen met een zeer onfrisse organisatie en die gladjakker die zogenaamd wat mails mag lezen, Blind die bespeeld wordt om Cruijff in een kwaad daglicht te stellen....tsjonge, jonge....wat een niveau.

23 jaar bij AJAX in allerlei functies werkzaam....who cares. <img src='smilies/icon_evil.gif' />
Pannie


Geregistreerd: 07-07-2010
Forum berichten: 413
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 31 maa 2011 21:43
Ter aanvulling! Publiek geheim: Blind is een meeluller. Scholletje werd hij vroeger al genoemd als speler. Hij zwemt met alle stromen mee. (Hij zou mede de reden zijn voor de onrust in de Oranje-selectie in aanloop naar en tijdens het EK96.) Dat maakt hem niet echt betrouwbaar. Zonder twijfel een Ajacied in hart en nieren, maar dat maakt hem niet heilig.
Niet dat Cruijff heilig is, maar hij benaderd deze status op voetbalgebied wel. Daarin is Cruijff virtuoos. Niet van wereldklasse, maar net een trede hoger. Cruijff is zeer hoog begaafd...op het gebied van het edele voetbalspel.
jamesgf


Geregistreerd: 29-05-2008
Forum berichten: 420
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 31 maa 2011 23:05
Citaat:
Kom op man, Ricardo is/was dertien jaar oud.

Oh, maar dertien jaar is dan wel genoeg om beheerder te zijn? Maak dan lekker een kinderforum, dit soort strapatsen zouden niet getolereerd mogen worden. Dit was zo ongehoord laag, kan het van een bedenkelijker niveau? Coronel is hier niets bij. Vind het overigens ook bijzonder hypocriet dat men hier nu iedereen oproept om toch vooral die petitie te ondertekenen. Bijzonder nobel hoor en het is het ondersteunen waard, daar niet van, maar waarom is er eerder, bijv na de Madrid-column van Cruijff, geen enkel initiatief getoond om Cruijff te ondersteunen? Er werd destijds en daarvoor al met genoeg deskundigheid over de problematiek gesproken. Maar goed, beter laat dan nooit, prima.

Citaat:
En ik wil zelf ook nog duidelijk stellen dat Cruijff ook zijn minpunten heeft. Hij is rancuneus. Hij beschermt zijn vrienden ook al hebben ze ongelijk. Hij gaat voorbij aan hoe de voetbalwereld veranderd is sinds het bosmanarrest.

Hmm… 343, wij hebben al een aantal discussies over Cruijff en hierbij deze onderwerpen gehad. Nog een keer dan. Jij zegt dat Cruijff voorbij gaat aan het bosmanarrest. In werkelijkheid pakt hij het beter aan dan wie dan ook. Weet je nog hoe hij met Milla van Barca omging? Weet je nog, toen Barcelona zoals elk jaar in Nederland met hun voorbereid afwerkte? In 1990 kwam naar buiten dat Real Madrid de nummer 4 wilde aantrekken. Een tijd daarvoor had de jonge Milla kenbaar gemaakt dat hij veel meer wilde verdienen, meer dan bepaalde spelers die qua status en kwaliteiten hoger in de rang stonden. Cruijff was het daar niet mee eens, waarop Milla dreigde met een transfervrij vertrek en Cruijff vervolgens met een plek op de bank voor twee jaar, waarna volgens Cruijff hij pas transfervrij zou zijn. Uiteindelijk vertrok de speler naar de aartsrivaal, maar geen probleem, want Cruijff had Guardiola vanuit de jeugd op de juiste positie gezet en naar het eerste gehaald. Cruijff heeft geweldige principes. Heeft bij Barcelona en Ajax nooit spelers contracten langer dan drie jaar laten ondertekenen. En als een speler voldeed, werd hem na een jaar weer een nieuw jaar gegeven en had men dus telkens een driejarig contract. En als dan dat jaar werd geweigerd en de speler, bijv. Milla had gezegd; ik teken dat niet en wacht tot ik over twee jaar transfervrij ben, dan had Cruijff hem al die tijd op de bank gezet. Onder het mom, niemand is groter dan de club. “Moet ik een speler opleiden, opstellen en vervolgens gratis naar de concurrent laten gaan?“ Heeft altijd gewezen op prestatiecontracten, laag basisloon maar bij goede prestaties hoge premies. Liet het niet aankomen tot een eenjarig contract, dan was het bijtekenen of wegwezen. Niet beseffen dat de voetbalwereld is veranderd? Misschien jij niet. Het blijft een spelletje waar er maar 11 mogen worden opgesteld, hoeveel geld je ook hebt. Cruijff zorgde ervoor dat hij altijd wat achter de hand had, zoals hij eerder bij Ajax met de debuterende Roy, Witschge, De Boer, Bergkamp, Winter enz. had gedaan en Seedorf, Oulida, Kluivert, Reiziger, Davids enz. op jonge leeftijd binnenhaalden, de jonge schriele Guardiola in dit geval. Ging kijken bij de jeugd, zag hem ergens op het veld verloren rondlopen, zei tegen de jeugdtrainer, zet hem eens op ‘4’ en zijn subliemheid kwam gelijk naar boven. Onder de bezielende leiding van Cruijff stond Guardiola twee jaar later met de Europa Cup in de handen.

Citaat:
Ook het aantal doorgebroken jeugdspelers verschilt niet of amper in vergelijking met 10, 20, 30 jaar geleden

Blijf je nog steeds in dit soort ongein geloven? Maar okee, laten we er vanuit gaan dat het aantal in vergelijking met vroeger niet verschilt, prima. Maar de kwaliteit? Is Ebecillio van het niveau Bryan Roy? Jozefzoon van het niveau Dennis Bergkamp? De Jong van Ronald de Boer? Anita van het niveau Winter? Donald van het niveau Richard Witschge? En in welk tijdsbestek debuteerde al die spelers? Kom op… Vind je het gek dat er zoveel jeugdspelers in het eerste staan als je Oleguer, Wielaert, Kuffour, Stam, Silva, Juanfran, Colin, Ooijer in korte tijd voor de verdediging haalt? En noem ook maar al die andere miskopen, allemaal Ajax-onwaardig. En daar er 11 moeten spelen, spelers uit de Ajax-jeugd doorgaans geen faalangst kennen en tegenwoordig van redelijk maar niet veel meer niveau zijn, staan er wel eens meer dan de helft in het eerste. Nou, fijn. Wat een prestatie. Maar dan win je dan ook 7 jaar achter elkaar het kampioenschap niet, stel je Europees geen reet voor. Willem II kan men voetballend niet domineren en wordt het op een onmenselijke wijze afgedroogd door Real Madrid. Nee, het niveau van de jeugdopleiding moet drastisch, maar dan ook verschrikkelijk drastisch omhoog. Laat me dit niet meer horen 343. <img src='smilies/icon_wink.gif' />
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Do 31 maa 2011 23:20
Kwantiteit mag dan hetzelfde zijn, dat zal 343 eerder bedoelen.. De kwaliteit is echter ver weg.. Dat be-amen we allemaal.. Er moeten gewoon weer top-spelers doorheen komen..
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 31 maa 2011 23:34
Citaat:
Oh, maar dertien jaar is dan wel genoeg om beheerder te zijn? Maak dan lekker een kinderforum, dit soort strapatsen zouden niet getolereerd mogen worden.

Hij leert snel. Zeer snel.

James....je praat het toch niet uit mijn hoofd.
Enkele punten echter.
-Milla ging in 1990 naar Real Madrid. Het Bosman arrest kwam er pas in 1996.
- Richard Witschge kreeg een 7(!) jarig contract bij Barcelona.

Toen kon je spelers achter de hand houden en rustig op laten komen omdat het basisteam er voor jaren stond. Bergkamp had ook jaren nodig om een stamspeler te worden. Dat werd hij pas na 4 jaar. Ik weet zeker dat spelers als De Jong, Anita, Ebecillio etc. zich veel beter en sneller zouden ontwikkelen in een elftal dat staat.

Maar natuurlijk kan de jeugdopleiding en jeugdscouting nog beter.

Verder is Cruijff niet brandschoon, maar dit was een gewoon een smerig politiek spelletje van de bestuurders. Ze hadden ook gewoon kunnen zeggen: "Cruijff, hou je erbuiten! We doen geen zaken met jou zolang we er zitten" Maar dat hebben ze niet gedaan. Hun verhaal rammelt aan alle kanten.
AFCA Niels


Geregistreerd: 31-03-2009
Forum berichten: 2138
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 31 maa 2011 23:45
Ik ben blij dat er veranderingen gaan komen met Cruijff aan het roer, maar ik weet eigenlijk niet of ik wel zo blij ben met de personen die het technisch beleid moeten gaan regelen. Alle drie erg onervaren. Dan kun je daar wel hele wijze adviseurs boven zetten, maar toch blijven het die drie die het moeten gaan doen en de consequenties moeten ondergaan.
D_skilled


Geregistreerd: 15-11-2007
Forum berichten: 5208
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 31 maa 2011 23:56
Het is aannemelijk, maar nog zeker geen vaststaand gegeven. Er moeten eerst een aantal mensen geliquideerd worden voordat de baan voor Cruijff vrij is. Alles valt of staat met het benoemen van Cruijff gezinde bestuursleden en RvC. Zo niet, dan ben je misschien nog verder van huis.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 1 apr 2011 00:00
Citaat:

O ja? Toch wel?

Citaat:
Nee. En ik zal het eruit gooien, al mijn opgekropte woede over hem! :

Het is een grote schijnheilige blaaskaak. Gadverdamme, wat een smerig ventje is het die ouwe zeikerd. En dan maar heel lief overal van die Cruijff Courts aanleggen, om te kotsen is het. Je bent pas een Ajax-held, een ICOON als je clubliefde kent. Zoals Johnnie, Bobby, Joark Sjaak Swarts, maar zeker niet zoals hem! Dat kent hij duidelijk niet, oké het is om te huilen wat Ajax de laatste tijd presteert maar om je club dan zó af te zagen in de media. Schandalig gewoon ze zouden hem gewoon nooit meer de ArenA binnen moeten laten, wat een vieze, vuile, smerige, achterbakse, ouwe verrader. :Angryfinger:


De man waar Ajax alles aan te danken heeft, de reden waarom jij daar fan van de anders doorsnee Amsterdamse club hebt kunnen worden, wordt hier neergezet alsof het een of andere pedofiel is die fout in de oorlog was. En het blijft er gewoon staan.

Oké, eigenlijk zou ik hier niet op moeten reageren. Maar toch:

Ik heb nadat ik die opmerking heb geplaatst meermaals gezegd dat lang niet alles er goed van was, dat ik hem met die beschrijving te kort deed, en dat ik reageerde in emotie. In meerdere topics zelfs.

Ook was toen ik die kritiek op Cruijff uitte net het seizoen geëindigd waarin we 85 punten haalden, een ongekend hoog aantal waar je normaal gesproken kampioen mee wordt. Jol had het toen gewoon hartstikke goed gedaan en ik vond het gewoon zeer onterecht hoe daar door Cruijff op werd gereageerd. Ik bedoel, het ging hartstikke goed met Ajax, er werd 14 keer op een rij gewonnen, 156 keer gescoord alle competities en in de eredivisie kregen we voor het eerst in jaren slechts 20 tegengoals.

Pas toen het slecht ging lopen onder Jol, toen zag ik in dat het met Ajax verslechterde. Daarna ook nog andere zaken zoals die van Van der Zee etc. waarna ik de kant van Cruijff koos.

En dat ik het zo verwoordde is natuurlijk niet goed, valt ook niet goed te praten. Maar ik heb nooit gezegd of gedacht dat hij ''een of andere pedofiel'' is die fout was in de oorlog. Dat slaat nergens op.

Tegenwoordig ben ik 14 trouwens, dat even ter zijde.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 22-01-2009
Forum berichten: 2348
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 1 apr 2011 00:31
Citaat:
Vind het overigens ook bijzonder hypocriet dat men hier nu iedereen oproept om toch vooral die petitie te ondertekenen. Bijzonder nobel hoor en het is het ondersteunen waard, daar niet van, maar waarom is er eerder, bijv na de Madrid-column van Cruijff, geen enkel initiatief getoond om Cruijff te ondersteunen? Er werd destijds en daarvoor al met genoeg deskundigheid over de problematiek gesproken. Maar goed, beter laat dan nooit, prima.


Het is ook niet zo dat we over één nacht ijs moeten gaan en bij de eerste de beste misstap van een elftal van Ajax een petitie voor Cruijff moeten opstellen. Jij hebt veel dingen al vroeg waargenomen en was het al vroeg eens met Cruijff, maar dat wil niet zeggen dat iedereen dat heeft gedaan.

Verder waren er dit seizoen een aantal aanzienlijke veranderingen opgetreden.
- Het seizoen daarvoor was vanwege een fantastische Suarez en Pantelic voorin nog behoorlijk het aanzien waard. Hoewel ik vanaf het begin dat hij werd aangekocht al kanttekeningen had gezet bij Mounir El Hamdaoui, denk ik dat anderen daar nog wel hun vertrouwen op hadden gevestigd en daarmee het vertrouwen op Jol.
- De Zeeuw, Enoh, van der Wiel en Suarez presteerden vorig seizoen 20% or meer beter.
- De forumbezoekers waren zich nog niet allemaal bewust van de opkomende talenten als Ebecilio en Ozbiliz (of de kwaliteiten van deze spelers). Ook Eriksen speelt onder de Boer een stuk beter. Wij als leken wisten niet wat het niveau was dat deze spelers konden halen voor de periode De Boer. "Als je de top van deze talenten niet kent, weet je niet wat je van hen kan verwachten".

Verder zijn er nog twee belangrijke punten wat forumbezoekers er toe drijft nu petities te ondertekenen die destijds nog niet eens bestonden. Ten eerste was Cruijff destijds nog niet actief met Ajax bezig. Het was duidelijk dat hij het opleidingsbeleid van Ajax bekritiseerde, maar er was weinig beeld van de stappen die hij wilde nemen om de verbetering te realiseren.
Ten tweede kun je een makkelijk column schrijven over de misstappen en het wangedrag van Coronel en van den Boog in de periode tussen de desbetreffende wedstrijd in Madrid en de dag van vandaag. Gek is het dan helemaal niet dat een opinie wordt bijgesteld.
AFCA Tyke


Geregistreerd: 28-01-2011
Forum berichten: 82
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 1 apr 2011 02:03
Danny (wie kent de selectie / club beter dan hem?) en Frank (eindelijk weer 4-3-3, met jong talent) moeten gewoon beide het eerste elftal blijven doen. Frank geeft zelf ook aan dat hij geen problemen heeft met Danny, dus wat is dan het probleem? Is het de schuld van Danny dat Ajax al jaren ondermaats presteerd? Dacht het niet.

Het is een bestuurlijke kwestie, een kwestie die Cruijff niet kan oplossen. Een kwestie die al jaren speelt dus een kwestie die nu opgelost moet gaan worden. Maar door wie in godsnaam? Door Molenaar, de man die al jaren geilt op de positie van algemeen directeur? De ledenraad zal er nog een grote klus aan hebben om competente vervangers bij elkaar te krijgen. En dan het tweede deel. Kiest de nieuwe RvC en directie de kant van Cruijff.. zo ja, wat gaat er veranderen? Moet de medische staf weg, omdat ze met van Gaal hebben samengewerkt bij AZ? Moet Blind weg omdat hij 'in alle functies gefaald heeft?' dus 'moet opdonderen?'. Ik vind deze maatregelen een beetje overtrokken. Nee, ik vind ze belachelijk. Ik vraag me daarbij ook af of Jonk en Bergkamp wel geschikt zijn voor hun functies die ze zouden moeten gaan bekleden, beiden hebben ze nog amper ervaring. Tuurlijk worden ze geadviseerd door andere clubiconen, maar die adviseren van een afstand zonder feitelijk goed te weten wat er speelt. Lijkt me niet ideaal, verre van zelfs.

Bestuurlijk rommelt het flink maar ook bij Cruijffs plannen zet ik grote vraagtekens, ik weiger al een week lang een kant te kiezen. Hoe Ajax een speelbal is geworden van de media en hoe beiden kampen onvoldoende denken in het belang van Ajax en met modder gooien doet me zeer en hangt me men keel uit. Tot dusverre kent deze strijd alleen nog maar verliezers. Een middenweg lijkt niet gevonden te kunnen worden, een toekomstperspectief is nog ver weg.. <img src='smilies/icon_sad.gif' />

Ps. Danny Blind is mijn ghostwriter.. ([size=50">1 April[/size"> :mrgreen:)
Ad


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Breda
Geplaatst: Vr 1 apr 2011 05:53
Johan Cruijff is mijn man.....dat is hij altijd geweest en zal hij altijd blijven. Als voetballer magistraal, als trainer geweldig......deze man heeft Ajax als wereldclub op de kaart gezet.
Ik begrijp al het gezannik ineens niet.....Johan heeft de club gered, dit was het beste wat Ajax kon overkomen. Laat Johan en consorten de club opnieuw opbouwen en dan garandeer ik jullie een winnend elftal wat ook nog Ajax voetbal speelt.
Schei toch uit man......onze club is toch geen club voor luiszakken als Jaakkee, kales, Coronel, vd Boog......kom op man......Ajax = Johan !!
Coronel heeft nog even snel na willen trappen en is naar mijn mening als een losgeslagen debiel tekeer gegaan in die pers conferentie. Het is totaal niet ter zake doende hoe Cruijff het allemaal heeft gezegd.......voor tere zieltjes is hier geen plaats. Er waren harde woorden nodig om die verotte ouwe meuk weg te krijgen en ik vind het prima zoals het nu is gegaan.
Mijn vertrouwen in Cruijff is groot en ik ben ervan overtuigd dat hij en zijn achterban onze club weer op de rails krijgen. Woensdag 30 Maart 2011 was een geweldige dag voor Ajax.
thyza


Geregistreerd: 09-02-2009
Forum berichten: 696
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 1 apr 2011 08:26
Blijft je "." op je toetsenbord hangen Ad? Of moeten we het invullen :)

Voor de rest ben ik het volkomen met je eens. De rotzooi komt nu naar boven om daarna met schone lei verder te gaan. Is ook niet raar na 7/8 jaar wanbeleid dat het nu zo escaleert.

Coronel is de reden waarom het Nederlands voetbal zo naar de klote gaat. Geld verdienen met verkoop van voetballers, maar investeren in een toekomst in het Nederlands voetbal , ho maar. Liever goede beurscijfers dan prestaties. Dit is zo Ajax onwaardig... Ajax is geen bedrijf! Ajax is een levensstijl en dat begrijpt Cruijff, maar maak dat maar is wijs aan een stropdas met 3 dure auto's op zijn oprit...
Lexafca


Geregistreerd: 21-12-2008
Forum berichten: 1627
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 1 apr 2011 09:56
Citaat:
Uiteindelijk gaat het maar om 1 vraag: wat/wie geeft de grootste kans op succes?

Succes voor Ajax is simpelweg: Ajax 1 wordt kampioen en strijdt mee om de Champions League te winnen.

Antwoord gevend op mijn eigen vraag: JC.

Het wachten is op de ledenraad.

P.S. Ad, goede tekst!

Ben het met je eens op een klein stukje na, het winnen van de CL, sorry hoor, misschien kunnen we hem nog ooit eens winnen, maar op dit moment zijn de begrotingen in vergelijking met de grote clubs als Barca te groot, daar kan Cruijff ook geen verandering in brengen, misschien dat we de poulefase kunnen overleven en dan in de 2e ronde nog een 'makkelijke' krijgen maar verder gaan we echt niet komen de komende jaren.
AFCAlub


Geregistreerd: 18-11-2010
Forum berichten: 10
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 1 apr 2011 10:23
Ik blijf met stijgende verbazing kijken naar alle media, en de randdebielen die ze om hun mening over EL SALVADOR vragen.

Als er 1 persoon het goed voor heeft met AJAX dan is het Johan wel, maar nee toch zijn er mensen binnen AJAX die dit niet (willen?) zien.

De ratten Rik en Uri spannen wat mij betreft de kroon met smerige verhalen naar buiten brengen, hoe paranoide moet je wel niet zijn om zo de media te bespelen ? EN het ergste is dat ze hun kontmaatjes hebben geregeld om mee te gaan doen die ook nog eens een podium krijgen om die onzin te gaan verkondigen

Dan zie je ineens laffe hond Daniel Dekker en publiciteitsgeile Peter R verschijnen met de grootst mogelijke onzin.

Voor mij spande Daniel Dekker wat dat betreft gisteren de kroon , hoe kun je als AJAX supporter zo in een uitzending van P&W gaan zitten en zitten verkondigen dat het allemaal niet zo slecht gaat, want kijk nou eens naar het Nederlands elftal... Wat heeft dat met AJAX te maken, die spelers zijn weg, en we zijn al 7 jaar geen kampioen geweest!!

Hij zat er werkelijk alsof hij de voorzitter van de kakkerlakkenfanclub was , deze man moet echt heeel snel wegwezen!

Daarintegen kwam Jaap de Groot zeer goed over, en vertelde wat er nou echt was gebeurt in de besprekingen en dat zet alles in een heel ander daglicht.

Maar dat ik vandaag de metro in de trein lees en dat er nu ene Ebru nogwat een column schrijft over wat een bangeling Cruijff is heeft mij echt zo ontzettend kwaad gemaakt, want nu krijg je mensen die nog nooit iets van de legende die Cruijff is hebben gelezen of gezien hun debiele mening denken te verkondigen ben ik er echt helemaal klaar mee!!

Dit krijg je dus als je zo een ratten binnenhaalt die onzin gaan lopen verkondigen en alle stront over de grootste JOOD ( lees je mee Uri, we zijn en blijven JODEN !!!) uit mogen gooien.

Wij moeten als 1 man achter Cruijff , Jonk, Bergkamp en De Boer gaan staan, te beginnen zondag, en zorgen dat iedereen die deze revolutie in de weg wil staan de arena uit te flikkeren!!

( PS, en El Hamlap erachteraan!)
Ajaxzitinjebloed


Geregistreerd: 03-01-2011
Forum berichten: 26
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 1 apr 2011 10:25
Zondag als 1 blok achter Cruijff! En het voor de directie tot een hel maken! <img src='smilies/icon_twisted.gif' />
VLJ


Geregistreerd: 01-04-2011
Forum berichten: 4
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 1 apr 2011 10:57
Citaat:
Danny (wie kent de selectie / club beter dan hem?) en Frank (eindelijk weer 4-3-3, met jong talent) moeten gewoon beide het eerste elftal blijven doen. Frank geeft zelf ook aan dat hij geen problemen heeft met Danny, dus wat is dan het probleem? Is het de schuld van Danny dat Ajax al jaren ondermaats presteerd? Dacht het niet.

Het is een bestuurlijke kwestie, een kwestie die Cruijff niet kan oplossen. Een kwestie die al jaren speelt dus een kwestie die nu opgelost moet gaan worden. Maar door wie in godsnaam? Door Molenaar, de man die al jaren geilt op de positie van algemeen directeur? De ledenraad zal er nog een grote klus aan hebben om competente vervangers bij elkaar te krijgen. En dan het tweede deel. Kiest de nieuwe RvC en directie de kant van Cruijff.. zo ja, wat gaat er veranderen? Moet de medische staf weg, omdat ze met van Gaal hebben samengewerkt bij AZ? Moet Blind weg omdat hij 'in alle functies gefaald heeft?' dus 'moet opdonderen?'. Ik vind deze maatregelen een beetje overtrokken. Nee, ik vind ze belachelijk. Ik vraag me daarbij ook af of Jonk en Bergkamp wel geschikt zijn voor hun functies die ze zouden moeten gaan bekleden, beiden hebben ze nog amper ervaring. Tuurlijk worden ze geadviseerd door andere clubiconen, maar die adviseren van een afstand zonder feitelijk goed te weten wat er speelt. Lijkt me niet ideaal, verre van zelfs.

Bestuurlijk rommelt het flink maar ook bij Cruijffs plannen zet ik grote vraagtekens, ik weiger al een week lang een kant te kiezen. Hoe Ajax een speelbal is geworden van de media en hoe beiden kampen onvoldoende denken in het belang van Ajax en met modder gooien doet me zeer en hangt me men keel uit. Tot dusverre kent deze strijd alleen nog maar verliezers. Een middenweg lijkt niet gevonden te kunnen worden, een toekomstperspectief is nog ver weg.. <img src='smilies/icon_sad.gif' />

Ps. Danny Blind is mijn ghostwriter.. ([size=50">1 April[/size"> :mrgreen:)



Samenwerken is de boodschap! De 2 C's : Cruijff en Coronel!


<img src='smilies/ajaxsjaal.gif' />
AFCAlub


Geregistreerd: 18-11-2010
Forum berichten: 10
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 1 apr 2011 11:08
Citaat:
Danny (wie kent de selectie / club beter dan hem?) en Frank (eindelijk weer 4-3-3, met jong talent) moeten gewoon beide het eerste elftal blijven doen. Frank geeft zelf ook aan dat hij geen problemen heeft met Danny, dus wat is dan het probleem? Is het de schuld van Danny dat Ajax al jaren ondermaats presteerd? Dacht het niet.

Het is een bestuurlijke kwestie, een kwestie die Cruijff niet kan oplossen. Een kwestie die al jaren speelt dus een kwestie die nu opgelost moet gaan worden. Maar door wie in godsnaam? Door Molenaar, de man die al jaren geilt op de positie van algemeen directeur? De ledenraad zal er nog een grote klus aan hebben om competente vervangers bij elkaar te krijgen. En dan het tweede deel. Kiest de nieuwe RvC en directie de kant van Cruijff.. zo ja, wat gaat er veranderen? Moet de medische staf weg, omdat ze met van Gaal hebben samengewerkt bij AZ? Moet Blind weg omdat hij 'in alle functies gefaald heeft?' dus 'moet opdonderen?'. Ik vind deze maatregelen een beetje overtrokken. Nee, ik vind ze belachelijk. Ik vraag me daarbij ook af of Jonk en Bergkamp wel geschikt zijn voor hun functies die ze zouden moeten gaan bekleden, beiden hebben ze nog amper ervaring. Tuurlijk worden ze geadviseerd door andere clubiconen, maar die adviseren van een afstand zonder feitelijk goed te weten wat er speelt. Lijkt me niet ideaal, verre van zelfs.

Bestuurlijk rommelt het flink maar ook bij Cruijffs plannen zet ik grote vraagtekens, ik weiger al een week lang een kant te kiezen. Hoe Ajax een speelbal is geworden van de media en hoe beiden kampen onvoldoende denken in het belang van Ajax en met modder gooien doet me zeer en hangt me men keel uit. Tot dusverre kent deze strijd alleen nog maar verliezers. Een middenweg lijkt niet gevonden te kunnen worden, een toekomstperspectief is nog ver weg.. <img src='smilies/icon_sad.gif' />

Ps. Danny Blind is mijn ghostwriter.. ([size=50">1 April[/size"> :mrgreen:)



Samenwerken is de boodschap! De 2 C's : Cruijff en Coronel!



Sorry???

De man die een bak stront heeft uitgegegooit op Cruijff die moet met hem gaan samenwerken ???

Gisteren Pauw en Witteman gezien, dat Blind wegmoest is door iemand gezegd in het rapport maar niet door Cruijff ..

Blind mag van mij tot in de lengte van dagen bij AJAX blijven horen, want hij is een echte! En ik betwijfel wanneer F. de Boer zegt goed met hem samen te werken en graag hiermee door wil gaan dat Cruijff dan zegt, niks mee te maken , hij moet weg...

Kom op mensen ! Laat je geen zand in de ogen strooien door het bestuur en blijf als 1 blok achter kamp Cruijff staan!!
Peter79


Geregistreerd: 16-05-2008
Forum berichten: 1624
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 1 apr 2011 11:20
Citaat:
Zondag als 1 blok achter Cruijff! En het voor de directie tot een hel maken! <img src='smilies/icon_twisted.gif' />


Weet niet of ik het gemist heb maar kan me niet heugen dat er een vergadering van de directie/ ledenraad/ bestuur etc gepland is in de Arena, volgens mij is er namelijk een voetbalwedstrijd.........

Ik zal in ieder geval al mijn energie besteden aan de jongens op het veld (zoals het hoort) die kunnen dat namelijk al goed genoeg gebruiken. Bovendien zijn zij er totaal niet bij gebaat dat de onrust vergroot wordt. De nadruk moet weer op het voetbal komen te liggen en niet op alle rompslomp eromheen. Laat de vuile was van alle partijen nou lekker binnen de muren blijven daar is iedereen bij gebaat ipv een supportersopstand. De bal die de colonne Cruijff heeft laten rollen is toch niet te stoppen door de directie, kwestie van tijd.
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Vr 1 apr 2011 11:34
Optie: Bij volgende bijeenkomst van de directie of wat dan ook dat we als supporters dit gaan verstoren met de tekst: "Voetballen", hetgene wat ook klinkt als er een dramatische wedstrijd wordt afgewerkt.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 1 apr 2011 12:08
Citaat:
Johan Cruijff is mijn man.....dat is hij altijd geweest en zal hij altijd blijven. Als voetballer magistraal, als trainer geweldig......deze man heeft Ajax als wereldclub op de kaart gezet.
Ik begrijp al het gezannik ineens niet.....Johan heeft de club gered, dit was het beste wat Ajax kon overkomen. Laat Johan en consorten de club opnieuw opbouwen en dan garandeer ik jullie een winnend elftal wat ook nog Ajax voetbal speelt.
Schei toch uit man......onze club is toch geen club voor luiszakken als Jaakkee, kales, Coronel, vd Boog......kom op man......Ajax = Johan !!
Coronel heeft nog even snel na willen trappen en is naar mijn mening als een losgeslagen debiel tekeer gegaan in die pers conferentie. Het is totaal niet ter zake doende hoe Cruijff het allemaal heeft gezegd.......voor tere zieltjes is hier geen plaats. Er waren harde woorden nodig om die verotte ouwe meuk weg te krijgen en ik vind het prima zoals het nu is gegaan.
Mijn vertrouwen in Cruijff is groot en ik ben ervan overtuigd dat hij en zijn achterban onze club weer op de rails krijgen. Woensdag 30 Maart 2011 was een geweldige dag voor Ajax.

Precies, Ad. <img src='smilies/icon_cool.gif' />
Ajaxzitinjebloed


Geregistreerd: 03-01-2011
Forum berichten: 26
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 1 apr 2011 13:21
Citaat:
Zondag als 1 blok achter Cruijff! En het voor de directie tot een hel maken! <img src='smilies/icon_twisted.gif' />


Weet niet of ik het gemist heb maar kan me niet heugen dat er een vergadering van de directie/ ledenraad/ bestuur etc gepland is in de Arena, volgens mij is er namelijk een voetbalwedstrijd.........

Ik zal in ieder geval al mijn energie besteden aan de jongens op het veld (zoals het hoort) die kunnen dat namelijk al goed genoeg gebruiken. Bovendien zijn zij er totaal niet bij gebaat dat de onrust vergroot wordt. De nadruk moet weer op het voetbal komen te liggen en niet op alle rompslomp eromheen. Laat de vuile was van alle partijen nou lekker binnen de muren blijven daar is iedereen bij gebaat ipv een supportersopstand. De bal die de colonne Cruijff heeft laten rollen is toch niet te stoppen door de directie, kwestie van tijd.

Voor mij is dat niet het belangrijkst. Het seizoen is toch al verloren voor mij. Het is nu zaak dat we onze club de komende jaren weer groot gaan maken. Aan de hand van El Salvador!
Sigtyr


Geregistreerd: 07-08-2010
Forum berichten: 139
Nieuws reacties: 4
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 1 apr 2011 20:01
Bij de wereld draait door zit weer zo´n kakkerlak te doen alsof er ramp is gebeurd terwijl zijn eigen club moet strijden voor lijfsbehoud. Kansloos weer.
Dario


Geregistreerd: 30-12-2008
Forum berichten: 36
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 1 apr 2011 20:05
Rapport Cruijff ligt op straat.http://www.bnr.nl/topic/sport/2011/04/0 ... ajax-leaks

1 april of niet?
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 1 apr 2011 20:15
Als ik het zo snel doorlees lijkt het me het een prima rapport. Alleen daar was iedereen het over eens, maar er staat niks in over het personeelsbeleid waar een groot probleem van word gemaakt.
jamesgf


Geregistreerd: 29-05-2008
Forum berichten: 420
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 1 apr 2011 20:27
Ik word hier pislink van. Na de gelekte telefoongesprekken, voice en e-mails nu dus een deel van het rapport. Totaal van god los, Van den Boog en al die andere ratten spugen met behulp van dat PR-bureau, betaalt door Ajax en dus voor een deel de seizoenskaarthouders, op niet alleen al onze grootheden, maar dus ook nog eens de hondstrouwe supporter die elk jaar minstens honderden euro‘s neertikt. Ze proberen beetje bij beetje Ajax kapot te maken, het is echt ongehoord wat hier gebeurd. Maar Ajax is niet kapot te maken. Want Ajax heeft Cruijff. En Cruijff gaat er nu vol op. Heeft ze bij de strot en laat niet meer los. We kunnen niets anders doen dan hem ondersteunen. Hij bekleedt de voortrekkersrol en is ook de enige die Ajax écht weer naar succes kan leiden. Het zou me sinds lange tijd weer zo trots als een hond met zeven lullen maken om Ajacied te zijn als zondag iedereen weer achter Johan gaat staan. Spandoeken, liederen en massaal opstaan, niets is teveel. Zondag kan het werkelijke statement getoond worden.
+ Nieuw bericht <<<   <   36  |  37  |  38  |  39  |  40  |  41  |  42  |  43  |  44   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.884
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: RobertScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.978.328 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Ajax: Seizoen 2011/12 » De Technische Staf & Het Bestuur » Johan Cruijff
Ga
Zoeken: