Forum
Forumoverzicht » Onder De Streep » Kleedkamer 2 » Miralem Sulejmani
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Miralem Sulejmani
Maker: Eto'oBekeken: 46612
Status: InactiefBerichten: 852
+ Nieuw bericht <<<   <   7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  12  |  13  |  14  |  15   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 2 mei 2008 14:34
Natuurlijk heeft Ajax wel interesse. Kom op zeg, hoe ongeloofwaardig wil je het hebben?
Wij zijn Ajax


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2337
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 2 mei 2008 20:04
Juzni die droomt een beetje. <img src='smilies/lol.gif' />
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 3 mei 2008 10:54
Nogmaals ik stel voor om de discussie nu verder te voeren over Sulejmani en niet over wat er hier en daar geschreven staat. Juzni_Front kan gelijk hebben op een aantal punten en ik denk niet dat hij de boel voor de gek houdt, wel dat hij niet alles kan weten. Het is sowieso een beetje dom dingen tot onzin te verklaren als je niet zeker weet waar ze op gebasseerd zijn.
muhaha


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 496
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 3 mei 2008 11:01
Juzni is wel degelijk een betrouwbaar iemand.
Hij is er al een hele tijd van overtuigd dat Sulejmani bij Feyenoord zal belanden.
In feite denk ik zelf dat hij naar Ajax zal gaan maar door het feit dat Juzni toch al een hele poos voet bij stuk houd wat betreft Feyenoord heb ik toch de nodige twijfels.

Maar Ajax zal ongetwijfeld wel interesse hebben.
Zoals Revo ook zegt, Juzni zal absoluut niet alles weten.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 3 mei 2008 11:05
Om het topic weer op Ajax en Sulejmani te betrekken, ik zie Ajax ook niet zo snel afgetroefd worden. De enige complicaties die ik misschien nog zie ontstaan is wanneer een echt grote club zich in het spel gaat melden. Ik noem een Chelsea of Real Madrid en die hem bij een andere club tijdelijk onderbrengt. Ik noem een Psv of Feyenoord, op eigen kracht zie ik het Feyenoord eigenlijk niet winnen van Ajax, al zal Feyenorod misschien al eerder concreet geweest zijn.
Jobo


Geregistreerd: 23-02-2008
Forum berichten: 673
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 3 mei 2008 11:34
Dan over tot het voetballende gedeelte:

Hij is technisch en zeer snel. Wat ik nog niet goed heb kunnen beoordelen is hoe het zit met zijn overzicht en zijn werklust voor de ploeg. Suarez was bijvoorbeeld heel erg lui toen hij net bij Ajax kwam in het meeverdedigen. Gaat nu al een stuk beter.

Ik bedoel, is hij die 11 miljoen euro wel waard. Het is behoorlijk veel geld. Verpest je daar niet je eigen markt mee. Volgende keer vraagt groningen ook weer meer geld denk ik zo.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 3 mei 2008 11:59
Zo ontzettend lui vond ik Suárez eerlijk gezegd niet. Evenals achterin klopt de algehele organisatie van Ajax dit seizoen voor geen meter. Dat Suárez verdedigend werk moet verrichten is prima, maar als je aanvaller tot ver op eigen helft moet meeverdedigen is dat echt op het absurde af. Helemaal aangezien men vervolgens wel verwacht dat diezelfde aanvaller genoeg fut heeft om vanaf eigen helft weer een aanvallende actie in te zetten en bij de goal te komen. Suárez loopt in aanvallend opzicht al op iedere bal, dus ik ben erg blij dat hij nu redelijk functioneel weet te storen. Als Sulejmani positioneel al lekker meeverdedigt dan zijn we helemaal klaar. Die jongen is volgens mij zeker wel een harde werker. Hij heeft veel loopvermogen.

Die 11 miljoen euro is hij in mijn ogen meer dan waard. Ajax kan dat gerust neertellen, want je krijgt er straks 20 miljoen voor terug.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 3 mei 2008 12:07
Citaat:
Dan over tot het voetballende gedeelte:

Hij is technisch en zeer snel. Wat ik nog niet goed heb kunnen beoordelen is hoe het zit met zijn overzicht en zijn werklust voor de ploeg. Suarez was bijvoorbeeld heel erg lui toen hij net bij Ajax kwam in het meeverdedigen. Gata nu al een stuk beter.


Ik vind Sulejmani juist op het vlak van overzicht ook een goede speler. Je hebt verschillende soorten buitenspelers bij Ajax gezien de afgelopen jaren.

Ikedia - veel snelheid, matige techniek en geen overzicht, ondermaatse voorzet
Rommedahl - veel snelheid, slechte techniek en ondermaats overzicht, grillige voorzet
Daniel De Ridder - te weinig startsnelheid, redelijke techniek, gemiddelde voorzet, gemiddeld overzicht
Van der Meyde: gemiddelde snelheid, basistechniek, aardige voorzet, redelijk overzicht
Kennedy te weinig startsnelheid, redelijke techniek, matig overzicht, goede voorzet.

Het schoolvoorbeeld van de buitenspelers bij Ajax is dus dat ze vaak te eenduidig bedeeld waren in hun kwaliteiten. Van der Meyde was opzich nog een van de betere .
Sulejmani si gelukkig ruimer bedeeld, wat hem zo gevaarlijk maakt.



Sulejmani heeft als voornaamste voordeel dat hij erg snel is, daar begint het bij. Maargoed dat zijn Rommedahl en Ikedia ook. De tweede kwaliteit die je bij Sulejmani ziet is dat hij ook goed positie weet te kiezen, slim is met zich aanspeelbaar maken. Dan kom je uit op het moment dat Sulejmani de bal heeft, z'n aaname is goed waardoor je op dat vlak al wienig balverlies hebt. Dan kunnen er vervolgens drie dingen gebeuren: een actie, een voorzet of een schot. Sulejmani is zo'n speler die de bal liefst nog even meneemt, de actie maakt op snelheid en dan of voor zichzelf een doelkans creert of de bal over de grond afschuift naar een medespeler. Waarin ik hem slim vind is dat hij alvorens hij de bal afspeelt naar de medespeler meestal al goed gekeken heeft. Suarez dribbelde nog wel eens met het hoofd naar de grond, liep zich vast of gaf een voorzet die net niet goed getimed was. Sulejmani bewaart nu al meer overzicht en meestal ziet hij vanaf de achterlijn prima wanneer er een vrij man komt inschuiven bij het strafschopgebied, en zijn z'n voorzetten over de grond meestal zijn op maat. Gevolg: z'n medespeler heeft in dat geval altijd kans om een doelpoging te ondernemen. Het grote voordeel is dat Sulejmani dus heel gevaarlijk is omdat er altijd wel iets met de bal gebeurt. Hij durft namelijk ook voor eigen succes gaan en dat maakt hem onvoorspelbaar, als vleugel maakte hij er dit seizoen al 15, dat is meer dan veel Ajaxcentrumspitsen in hun eerste seizoen. Bijkomende bonus is dat hij dus heel makkelijk kan wisselen met Suarez van positie, linksbuiten-rechtsbuiten. De enige punten waar Sulejmani nog echt aan moet werken zijn z'n hoge voorzet na z'n actie en het beter positioneren bij verdedigende stellingen. (en dat laatste zeg ik dus, zonder dat ik Thomas'post had gelezen <img src='smilies/lol.gif' />)


http://www.youtube.com/watch?v=g_Z6gWL6SuM

Wat de snelheid betreft, daardoor brengt hij diepte in het spel omdat hij wel als diepe vleugel aangespeeld kan worden. (mooi voorbeeld is het eerste doelpunt van het filmpje). Het tweede doelpunt laat zien dat hij een goed gevoel voor ruimte heeft, misschien niet heel erg moeilijk tegen Excelsior, maar hij kiets goed de ruimte en werkt op het juiste moment af.. het derde doelpunt vind ik de aanname nog niet eens zo goed, maar hij stelt zich positioneel wel goed op. Het vierde doelpunt laat wat zien van z'n versnellinmg op de eerste meters, die je gebruikt om een actie te maken, ontbreek je die vinnigheid dan ben je als vleugelspeler nergens. Dat is het probleem van Kennedy dus.
Jobo


Geregistreerd: 23-02-2008
Forum berichten: 673
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 3 mei 2008 12:43
Mooie analyses

@thomas: Ik ben ook niet zo een voorstander van buitenspelers die op de back positie terecht komen, Of een huntelaar die veel mee moet verdedigen.

Ik ben er in ieder geval ook van overtuigd dat hij op suarez na beter is dan al die andere vleugelspelers die we hebben. Emanuelson op linksbuiten is eigenlijk armoe. Emanuelson is daar natuutlijk ook neergezet omdat zijn fouten dan minder fataal zijn.

Ik ben het ermee eens dan kennedy de pure snelheid mist. Als nummer 10 is hij beter dan als buitenspeler vind ik. Alleen zelfs zijn traptechniek hapert heb ik hem ergens horen zeggen. Ja dan houdt het wel op voor een speler van wiens kwaliteiten voor 50% bestaan uit een gave traptechniek.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 3 mei 2008 13:15
Jobo

Citaat:
@thomas: Ik ben ook niet zo een voorstander van buitenspelers die op de back positie terecht komen, Of een huntelaar die veel mee moet verdedigen.


Dan delen we die visie, ik denk dat Van Basten het ook wel met je eens. Ajax zal waarschijnlijk met een middenveld met de punt naar achter gaan spelen. Waarbij het middenveld ook deels faciliterend zal spelen voor de aanval.

Citaat:
Ik ben er in ieder geval ook van overtuigd dat hij op suarez na beter is dan al die andere vleugelspelers die we hebben.


Dat lijkt me logisch, Sulejmani kost niet voor niets .>10 Miljoen. Of Suarez zoveel beter s weet ik niet. Suarez is gegroeid, maar in potentie zie ik bij Sulejmani misschien nog wel meer talent. Ik ben benieuwd naar Cvitanich, die kan eventueel ook op de rechtervleugel.

Citaat:
Emanuelson op linksbuiten is eigenlijk armoe. Emanuelson is daar natuurlijk ook neergezet omdat zijn fouten dan minder fataal zijn
.

Ook dat ben ik met je eens, al is Emanuelson daar wel beter dan z'n andere posities. Die jongen heeft een concentratieprobleem, ik hoop dat Van Basten hem daar vanaf helpt.

Citaat:
Ik ben het ermee eens dan kennedy de pure snelheid mist. Als nummer 10 is hij beter dan als buitenspeler vind ik.


Nou Kenney is vooral uit stand erg traag met z'n actie. Z'n techniek kan dan aardig zijn maar wil hij iemand voorbij komen dan moet hij dat eigenlijk twee tot drie keer op techniek doen, want hij schud spelers met snelheid ook niet van zich af. Daardoor is het meer een winger dan een vleugel. Ik had ook gehoopt dat Ajax hem had aangetrokken met een schuin oog op de '10' voor afgelopen seizoen, maar ook op die positie is het niet optimaal bij hem. Daar legt hij het ook af t.o.v. de concurrentie.

Citaat:
Alleen zelfs zijn traptechniek hapert heb ik hem ergens horen zeggen.


dat is volgens mij meer een verhaal van tussen de oren, de punten die hij wel beheerst, redelijke techniek en aanname, zakken nu door onzekerheid ook weg.

Citaat:
Ja dan houdt het wel op voor een speler van wiens kwaliteiten voor 50% bestaan uit een gave traptechniek


Nou wordt hij komend seizoen op rechtsbuiten ook ingehaald door Martina, en heeft hij er met Cvitanich nog een concurrent bijkregen. Terwijl Leonardo in principe ook nog op rechtsbuiten kan. En bij komst van Sulejmani komt ook Suarez daar waarschijnlijk te spelen. Dat je dus verhalen hoorde over deze speler die ''duidelijkheid'' wilde over z'n toekomst is niet vreemd. idem met Leonardo. Sowieso gaat er minimaal een van de twee vertrekken, of Rommedahl of Kennedy.
Khalid Boulahrouz


Geregistreerd: 30-03-2008
Forum berichten: 320
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 3 mei 2008 15:44
Overigens denk ik ook dat hij definitief naar ons vertrekt. Jusni is zojuist door de mand gevallen, met een bewerkt bericht, maar dat is een oplettende Feyenoord-supporter niet ontgaan en heeft het originele bericht gecheckt en blijkt dat hij feyenoord er gewoon heeft bij gezet. Ik denk dat we daar niet meer bang voor hoeven zijn.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 4 mei 2008 08:24
Citaat:
Overigens denk ik ook dat hij definitief naar ons vertrekt. Jusni is zojuist door de mand gevallen, met een bewerkt bericht, maar dat is een oplettende Feyenoord-supporter niet ontgaan en heeft het originele bericht gecheckt en blijkt dat hij feyenoord er gewoon heeft bij gezet. Ik denk dat we daar niet meer bang voor hoeven zijn.


Ik zou nog niet te vroeg juichen, dat Feyenoord het op z'n eigen houtje niet kan financieren lijkt duidelijk. Dat men bij Psv ook geen ruimte heeft voor die hoge sommen is evident. Ik weet 99% zeker dat Ajax en Sulejmani -stiekem- al gesproken hebben, maar daarmee ben je er nog niet. Onderschat de kracht van een club zoals Real madrid niet, Suljemani zal daar niet op de bank willen zitten, maar als Real hem haalt en verhuurt aan bv. Feyenoord heb je best kans dat hij inbindt.
Wij zijn Ajax


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2337
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 4 mei 2008 12:26
Sulejmani gaat hoogstwaarschijnlijk akkoord met Ajax, de vraagprijs lijkt geen obstakel en daarmee bewijst Ajax de vastbereidheid om hem vast te leggen. Ajax heeft €15 miljoen over voor hem, terwijl de vraagprijs op dit moment €11,75 miljoen is. Het wachten is op de medische keuring, die nu geen doorgang kan vinden ivm de operatie. Zijn besluit om nu te laten opereren is er eentje om: 1) een dilemma te ontwijken, 2) te kunnen zijn hersteld voordat het transferseizoen over is. De operatie was niet op dit moment een must, hij kon nog best spelen(hij loopt al een tijdje te spelen met knieklachten). Alles wijst erop dat hij naar Ajax komt, ik hoop ook dat hij inziet dat een overstap naar een buitenlandse topclub niet het verstandigst is ivm het feit dat RM en Chelsea hem idd ook volgen. Jongens: voor 90% is het rond. AFCA CBS!
Khalid Boulahrouz


Geregistreerd: 30-03-2008
Forum berichten: 320
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 4 mei 2008 12:39
15 miljoen <img src='smilies/icon_eek.gif' />hock:
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 4 mei 2008 12:41
Citaat:
Sulejmani gaat hoogstwaarschijnlijk akkoord met Ajax, de vraagprijs lijkt geen obstakel en daarmee bewijst Ajax de vastbereidheid om hem vast te leggen. Ajax heeft €15 miljoen over voor hem, terwijl de vraagprijs op dit moment €11,75 miljoen is. Het wachten is op de medische keuring, die nu geen doorgang kan vinden ivm de operatie. Zijn besluit om nu te laten opereren is er eentje om: 1) een dilemma te ontwijken, 2) te kunnen zijn hersteld voordat het transferseizoen over is. De operatie was niet op dit moment een must, hij kon nog best spelen(hij loopt al een tijdje te spelen met knieklachten). Alles wijst erop dat hij naar Ajax komt, ik hoop ook dat hij inziet dat een overstap naar een buitenlandse topclub niet het verstandigst is ivm het feit dat RM en Chelsea hem idd ook volgen. Jongens: voor 90% is het rond. AFCA CBS!


Het is dat ik je bron ken, dat geeft me wel iets van vertrouwen. Maar in de voetballerij is niks zeker. Mocht het straks trouwens toch nog afspringen dan neem ik aan dat je wel een uitleg kan geven.
<img src='smilies/icon_wink.gif' />

Die 15 Miljoen vind ik een opvallend bedrag, immers in het ADSport stond dat als vraagprijs vermeld voor Sulejmani. Je weet zeker dat de bedragen niet omgekeerd zijn? Ajax dat 11,75 biedt en Heerenveen dat 15 Miljoen vraagt?
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 4 mei 2008 12:41
Als de vraagprijs 11,75 miljoen is gaat Ajax natuurlijk niet 15 miljoen betalen.

15 Miljoen zou wel opeens met afstand het hoogst uitgegeven transferbedrag ooit zijn. Normaal gesproken verdient Ajax dat geld altijd terug aan deze speler, maar hoeveel risico mag je lopen voor zo'n megabedrag?
Wij zijn Ajax


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2337
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 4 mei 2008 13:06
Citaat:
Als de vraagprijs 11,75 miljoen is gaat Ajax natuurlijk niet 15 miljoen betalen.

15 Miljoen zou wel opeens met afstand het hoogst uitgegeven transferbedrag ooit zijn. Normaal gesproken verdient Ajax dat geld altijd terug aan deze speler, maar hoeveel risico mag je lopen voor zo'n megabedrag?


Nee, maar dat bedrag hebben ze wel over voor hem. Ajax(lees: Van Basten) heeft superveel vertrouwen in Sulejmani en is ervan overtuigd dat de investering een gouden is.
Jobo


Geregistreerd: 23-02-2008
Forum berichten: 673
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 4 mei 2008 19:21
MAar als de vraagprijs 11,75 is dan gaat Ajax toch geen 15 miljoen neerlgeggen...
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 4 mei 2008 19:24
Citaat:
MAar als de vraagprijs 11,75 is dan gaat Ajax toch geen 15 miljoen neerlgeggen...
Nee maar het geeft alleen maar aan dat Ajax tot 15 miljoen wil gaan
Jobo


Geregistreerd: 23-02-2008
Forum berichten: 673
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 4 mei 2008 19:46
Dat is dan bijzonder gevoelige informatie. Heerenveen gaat nu meteen naar 15 miljoen jongens <img src='smilies/icon_biggrin.gif' />
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 4 mei 2008 20:59
Volgens Genee is de inmiddels beruchte Lemic betrokken bij de deal die Sulejmani naar Ajax moet brengen. Hij zei er meteen achteraan dat hij Van Basten daar niet mee lastig zou vallen. Daarop zei Derksen dat dat verstandig is, voordat Van Basten Genee ook wegstuurt. <img src='smilies/lol.gif' />
JS


Geregistreerd: 01-05-2008
Forum berichten: 741
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 4 mei 2008 21:13
Mooi, dan (als het rond komt) hebben we echt de beste aanval sinds jaren. En als Huntelaar vertrekt denk ik dat je er met Cvitanich én Sulejmani niet heel erg op achteruit gaat, misschien zelfs wel vooruit.
Wat zei hij precies trouwens? Dat het al bijna rond is ofzo?
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 4 mei 2008 21:26
Ze hadden het over PSV en Lemic en dat zulke contactpersonen heel erg belangrijk kunnen zijn bij het binnenhalen van goede spelers. Toen meldde Genee even tussen neus en lippen door dat Lemic nu betrokken is bij de deal om Sulejmani naar Ajax te brengen. Men was aan tafel echter al uitgepraat over Ajax en dus wilde Van Basten daar niet meer op reageren.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 5 mei 2008 10:12
Ach de mimiek van Van Basten zei wat mij betreft al voldoende. Overgens ook opvallend die presentatie van Van Basten met Van Geel eerder. Als je de non-verbale communicatie daarvan analyseert dan wordt je ook veel duidelijk.


www.rtl.nl -> uitzending gemist. Ik kan iedereen aanraden dit terug te kijken, erg boeiend was het wel.
bugs


Geregistreerd: 03-01-2008
Forum berichten: 405
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Leiden
Geplaatst: Ma 5 mei 2008 10:47
ik vind overigens dat van basten het goed gedaan heeft gister in de uitzending,
hij heeft zich toch niet onder de tafel laten lullen door derksen
+ Nieuw bericht <<<   <   7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  12  |  13  |  14  |  15   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.824
Berichten: 213.618 Onderwerpen: 2.435 Nieuwste lid: Jamesdarin
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 16.480.226 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Onder De Streep » Kleedkamer 2 » Miralem Sulejmani
Ga
Zoeken: