Forum
Forumoverzicht » Het Nederlandse voetbal » Oranje & Andere Nationale Teams » EK-selectie Oranje
Ga
Zoeken:

Onderwerp: EK-selectie Oranje
Maker: muhahaBekeken: 10629
Status: InactiefBerichten: 227
+ Nieuw bericht <<<   <   2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10   > + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Do 19 jun 2008 18:08
Citaat:
Ik hoop dat mocht Nederland winnen zondag, dat ze in plaats van hun eigen kinderen opzoeken, Boulahrouz en zijn vrouw op wat voor manier dan ook eren. Dat zal Boulah goed doen. De kinderen erbij pakken zal hem alleen maar meer pijn doen.
De selectie zal denk ik wel slim genoeg zijn, om dit te doen.


IK denk dat je zaterdag bedoelt <img src='smilies/icon_wink.gif' /> Verder zullen ze onder leiding van van der Sar wel iets extras doen voor boula dat weet ik zeker.
TvP


Geregistreerd: 23-05-2008
Forum berichten: 1370
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Delft
Geplaatst: Do 19 jun 2008 18:14
Ja dat bedoelde ik. Ik verwacht ook niets anders van de selectie. Het zou me ook niks verbazen als Nederland met een rouwband speelt.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 19 jun 2008 18:21
Citaat:
Boulahrouz kan spelen tegen Rusland
19 juni 2008

Khalid Boulahrouz behoort 'gewoon' tot de selectie van Nederland voor de kwartfinale tegen Rusland. De verdediger verloor vandaag zijn te vroeg geboren kind, maar wil desondanks bij de groep blijven. Dat maakte coach Marco van Basten donderdag bekend. "Khalid heeft gezegd, dat ik op hem kan rekenen."

Boulahrouz werd woensdag van het trainingsveld geplukt, omdat er complicaties waren met de zwangerschap van zijn vrouw. In de uren die volgden bleek dat het kind, dat eigenlijk pas over drie maanden uitgerekend was, al ter wereld kwam. Het kind overleefde de vroege geboorte niet. Deze klap kwam niet alleen hard aan bij de familie Boulahrouz, maar ook bij de selectie van het Nederlands elftal.

"Dit is vreselijk", zei bondscoach Marco van Basten. "Iedereen heeft zijn medeleven aan hem betuigd, een aantal spelers hebben hem gisteren ook opgezocht in het ziekenhuis. Zo'n gebeurtenis grijpt iedereen aan."

Edwin van der Sar was één van de spelers die een bezoek bracht aan Khalid en zijn vrouw in het ziekenhuis. "Nigel de Jong en Robin van Persie waren er 's middags al, Ruud van Nistelrooy en ik zijn later op de avond gegaan. We hebben Khalid zo veel mogelijk proberen te steunen", zo liet de aanvoerder weten.

Ondanks alles meldde Boulahrouz zich vanochtend wel op de besloten training van het Nederlands elftal in het Olympisch stadion van Lausanne. "Khalid heeft de groep toen even toegesproken", vertelt Van Basten. Volgens de coach heeft de verdediger daarbij aangegeven dat hij bij de groep blijft en komende zaterdag kan spelen tegen Rusland. "Hij heeft iedereen bedankt voor de steun en gezegd dat hij de dood van zijn kindje inmiddels een plaatsje gegeven heeft. Hij wil zich weer richten op het voetballen en zei dat hij beschikbaar is voor de wedstrijd tegen Rusland."

"Khalid is heel sterk, dat zag ik gisteren in het ziekenhuis al", vulde aanvoerder Van der Sar aan. "Ik weet zeker dat hij, hoe moeilijk het ook is, hier sterker uitkomt."


SBS6.nl

Het lijkt me ook best moeilijk om hier als groep mee om te gaan. Hulde aan de jongens die naar het ziekenhuis zijn gegaan. Boulahrouz lijkt me verder ook een erg sterke jongen. Ik hoop dat hij voldoende rekening houdt met zijn vrouw. Voor hem zelf zal het hoe je het ook wendt of keert verschil maken dat het hier om z'n kindje van slechts een paar uur oud ging. Als hij echt al vader was geweest dan was deze klap nog veel harder aangekomen en denk ik niet dat hij deze beslissing zo snel had genomen. Maar goed, ik kan niet in het hoofd van Boulahrouz kijken.
+ Nieuw bericht <<<   <   2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10   > + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 18.001.780 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Het Nederlandse voetbal » Oranje & Andere Nationale Teams » EK-selectie Oranje
Ga
Zoeken: