Forum
Forumoverzicht » Het Nederlandse voetbal » Oranje & Andere Nationale Teams » 9 juni 20:45 Nederland - Italiė (Groep C)
Ga
Zoeken:

Onderwerp: 9 juni 20:45 Nederland - Italiė (Groep C)
Maker: Eto'oBekeken: 5164
Status: InactiefBerichten: 104
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3  |  4  |  5   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 13 mei 2008 11:23
De Italianen zijn in mijn ogen de kwalitatief zwaarste tegenstander van Oranje. Gelukkig spelen we meteen de eerste wedstrijd tegen ze, want die spaghettivreters hebben de neiging om nogal wat langzaam op gang te komen tijdens een toernooi. Ik vrees uiteraard wel voor de duels tussen Toni en Mathijsen/Heitinga.
Giovinco


Geregistreerd: 31-05-2008
Forum berichten: 55
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 2 jun 2008 00:30
Bella Italia komt inderdaad traag op gang bij een toernooi, maar bij deze poule weten ze dat ze al meteen punten moeten halen aangezien het 3 loodzware wedstrijden zijn. De defensie van Nederland moet te verschalken zijn door Toni en Di Natale. In de 2e helft zal waarschijnlijk Del Piero invallen.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 2 jun 2008 00:46
Volgens Stevens heeft Mathijsen Toni dit seizoen twee keer uit de wedstrijd gespeeld in de Bundesliga. Toni is in principe natuurlijk ook wel het type spits waar Mathijsen graag tegen speelt. Daarnaast is Mathijsen normaal gesproken vooral van de goal af kwetsbaar, maar sterk in de buurt van de zestien (min of meer het ausputzer-syndroom waar Verlaat en Hofland ook door floreerden in de Bundesliga).

Wat vind jij zelf van de selectie van Donadoni, Giovinco?
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 2 jun 2008 19:41
Citaat:
Cannavaro per brancard van de training bij Italiƫ
02/06/2008 19:33

De Italiaanse aanvoerder Fabio Cannavaro kampt met een enkelblessure. De 34-jarige verdediger moest vroegtijdig afhaken tijdens de eerste training van de Squadra Azzurra in Oostenrijk.

Cannavaro raakte geblesseerd na een duel met Giorgio Chiellini. Er moest een brancard aan te pas komen om Cannavaro naar de kleedkamer te vervoeren. Verder onderzoek moet uitwijzen of EK-deelname in gevaar komt voor de verdediger.

Cannavaro is een vaste waarde in het elftal van bondscoach Roberto Donadoni. De routinier heeft al 115 interlands achter zijn naam staan. Voor Italiƫ begint het EK op maandag 9 juni tegen Nederland.


VI.nl
TvP


Geregistreerd: 23-05-2008
Forum berichten: 1370
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Delft
Geplaatst: Ma 2 jun 2008 20:09
Slecht voor het EK, maar wel heel erg goed voor Nederland, mocht Cannavaro niet mee kunnen doen. Ik hoop dat hij 8 dagen onbeschikbaar is. Want het is natuurlijk wel een geweldige verdediger, hij werd niet voor niks Wereldvoetballer van het jaar.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 2 jun 2008 20:12
Voor het Italiaanse voetbal is het natuurlijk een topper. Heeft er overigens wel twee matige seizoenen bij Real Madrid op zitten, maar ik verwacht niet dat hij die lijn doortrekt bij het Italiaanse elftal.
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 2 jun 2008 21:46
Citaat:
Cannavaro mist EK

Fabio Cannavaro
Fabio Cannavaro is bij de training van Italiƫ geblesseerd geraakt aan zijn linkerenkel en moet het EK aan zich voorbij laten gaan.

De aanvoerder van het Italiaanse elftal kwam in botsing met ploeggenoot Giorgio Chiellini, werd twintig minuten lang op het veld behandeld en vervolgens met een brancard afgevoerd.

Teamarts Paolo Zeppilli hoopte nog dat de blessure mee zou vallen, maar onderzoek in het ziekenhuis bracht snel uitsluitsel. Maandag 9 juni is Italiƫ de eerste tegenstander van het Nederlands elftal op het EK.

studiosport.nl
Oscarito


Geregistreerd: 24-12-2007
Forum berichten: 435
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 4 jun 2008 19:58
Ik heb de laatste 3 wedstrijden van de Italianen bekeken en gezien hun spel zou ik als Marco van Basten zijnde zo'n opstelling overwegen:

---------------Van der Sar---------------
Melchiot---Ooijer---Mathijsen---Bouma
-----------Heitinga----Engelaar----------
Afellay----------Sneijder-----------Robben
---------------------RvN--------------------

Ik heb achterin gekozen voor Bouma en Melchiot omdat die het afgelopen seizoen ook op die positie speelden en het daarbij niet onverdienstelijk deden. Op het verdedigend vlak zijn ze redelijk stabiel, dit is belangrijk aangezien de Italianen met Camoranesi en Di Natale met daarachter de opkomende backs uitstekend de ruimte op de vleugels weten te bespelen. Met Afellay en Robben op de vleugels moet je de garantie hebben dat onze backs niet worden overlopen door al die opkomende Italianen. Ik zie er dus geen heil in om spelers zoals Ooijer en zeker niet de verdedigend kwetsbare Van Bronckhorst op die positie te laten spelen. Centraal staan bij mij Ooijer en Mathijsen, ik ben absoluut geen fan van Mathijsen maar aangezien er geen (goede) alternatieven zijn mag hij laten zien of hij Toni wederom van het scoren kan houden.

Heitinga zet ik net voor de verdediging, ik zet het liefst spelers op hun natuurlijke posities neer maar met Sneijder, Afellay en Robben heb je een paar spelers die aanvallend handelen en daarbij hun verdedigende taken weleens laten lopen. Engelaar verovert verder ook geen ballen. Dan heb je dus een man nodig die dit compenseert, aangezien ik De Zeeuw niet goed genoeg acht kies ik voor Heitinga, een fysiek sterke speler die in staat moet zijn om controlerend te spelen en veel ballen te veroveren. Het is niet optimaal maar opnieuw zijn er niet veel alternatieven in de huidige selectie.

Engelaar heb ik gekozen vanwege zijn spelinzicht, hij mag dan wel niet de dynamiek hebben die ik van een speler op die positie verwacht maar het is wel iemand die over uitstekende kwaliteiten beschikt wanneer hij in balbezit is. Juist dit is zeer belangrijk tegen Italiƫ want zowel op fysieke als op mentale kracht win je het niet van de Italianen.

Op de flanken staan Afellay en Robben, waarom ik voor Robben heb gekozen lijkt me duidelijk dus dat behoeft geen uitleg. Afellay zal voor de meesten echter een verrassing zijn. Maar het is wel zo dat Afellay als een van de weinigen over een individuele actie waar je de tegenstander uitspeelt beschikt, tegen Fiorentina en Tottenham toonde hij al aan geschikt te zijn voor zo'n rol hetzij hij toen wel op de linksbuiten positie speelde.
Ik ben van mening dat je met Afellay en Robben de grootste odds hebben om de Italiaanse backs vast te zetten, wanneer je constant druk zet op de backs van Italiƫ is het voor hun moeilijker om aan voetballen te komen aangezien de backs hierbij een grote rol inspelen. Als Van Persie fit was geweest dan speelde hij ipv Afellay.

Van der Vaart vind ik als verkapte rechtsbuiten ronduit matig dus om hem op die positie te zetten is voor mij geen optie, VdV moet je als aanvallende middenvelder(10) gebruiken of op de bank zetten. Kuijt is ook geen optie. Het is de bedoeling om te scoren tegen de Italianen, Kuijt heeft te weinig technische bagage om het hun moeilijk te maken. Natuurlijk hij heeft een ontzettende drive maar zoals gezegd op fysieke en mentale kracht win je het niet van de Italianen.

Dan komen we bij Sneijder, hier moest ik een keuze maken tussen Sneijder en VdV. Maar Sneijder wint deze close call, hij is imo meer teamspeler. Kan beter vanuit het middenveld spelen en is met zijn afstandschoten gevaarlijker uit de tweede lijn dan VdV. Oftewel ik heb meer vertrouwen in een duel Sneijder-Pirlo dan VdV-Pirlo.

Als team zijn de Italianen veel beter maar hopelijk kunnen we dmv onze aanvallende individuele kwaliteiten de wedstrijd winnen. Gelukkig spelen we dan ook nog de eerste wedstrijd tegen de Italianen, gezien de historie van de Squadra Azzurra is dit het beste moment om hen te treffen.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 4 jun 2008 20:16
Engelaar vind ik persoonlijk de grootste hype in Nederland van dit moment. Waarom speelt die jongen in plaats van De Zeeuw als je recuperatie -en controlerend vermogen zoekt?
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 4 jun 2008 20:37
En Sneijder meer teamspeler dan Van der Vaart?
Oscarito


Geregistreerd: 24-12-2007
Forum berichten: 435
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 4 jun 2008 20:39
Citaat:
Engelaar vind ik persoonlijk de grootste hype in Nederland van dit moment. Waarom speelt die jongen in plaats van De Zeeuw als je recuperatie -en controlerend vermogen zoekt?

Ik heb uitgelegd dat ik die al heb gekozen met Heitinga, Engelaar staat zoals gezegd puur vanwege zijn spelinzicht en kwaliteiten in balbezit in het team. Dat hij niet zoveel ballen verovert neem ik op de koop toe. De Zeeuw heeft daarbij een minder jaar achter de rug wat zich ook doortrok in het Nederlandse Elftal, hij overtuigt nauwelijks in balbezit, verovert niet veel ballen en komt tegen betere tegenstanders in de problemen. Sowieso vind ik hem een overschatte voetballer.

Engelaar speelde uitstekend bij FC Twente en haalt tot zover een acceptabel niveau in het Nederlandse Elftal. Als de alternatieven De Zeeuw, De Jong en Van Bronckhorst(imo 3 overschatte voetballers) zijn dan kies ik voor Engelaar.

edit: om het Bertje duidelijk te maken dat ik ook weet dat Engelaar niet zoveel ballen verovert heb ik het nog even dikgedrukt en onderstreept.

Citaat:
En Sneijder meer teamspeler dan Van der Vaart?

Absoluut, Sneijder is verdedigend beter geworden en is nu beter in de omschakeling dan VdV. Daarnaast trekt hij heel veel ballen naar zich toe en is hij mede door zijn uitstekende traptechniek beter in het positiespel dan VdV. VdV zijn sterkste punten zijn absoluut niet de omschakeling en het spel verdelen maar strooien met creatieve passjes en het spel rondom de 16-meter. Met Sneijder kan je met dit elftal meerdere systemen spelen en zo dus ook in de wedstrijd kan omschakelen, VdV acht ik alleen geschikt om achter de spits te spelen, het is en blijft toch een momentenvoetballer.
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 4 jun 2008 20:40
De Zeeuw verovert natuurlijk veel meer ballen dan Engelaar. Daarnaast brengt hij ook meer diepgang.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 4 jun 2008 21:00
Citaat:
Ik heb uitgelegd dat ik die al heb gekozen met Heitinga, Engelaar staat zoals gezegd puur vanwege zijn spelinzicht en kwaliteiten in balbezit in het team. Dat hij niet zoveel ballen verovert neem ik op de koop toe. De Zeeuw heeft daarbij een minder jaar achter de rug wat zich ook doortrok in het Nederlandse Elftal, hij overtuigt nauwelijks in balbezit, verovert niet veel ballen en komt tegen betere tegenstanders in de problemen. Sowieso vind ik hem een overschatte voetballer.

Engelaar speelde uitstekend bij FC Twente en haalt tot zover een acceptabel niveau in het Nederlandse Elftal. Als de alternatieven De Zeeuw, De Jong en Van Bronckhorst(imo 3 overschatte voetballers) zijn dan kies ik voor Engelaar.


Sowieso denk ik dat je in dit elftal wel twee balafpakkers kan gebruiken. De Zeeuw is tactisch een stuk sterker dan Engelaar en verovert vooral veel afvallende ballen. Ik vond De Zeeuw eigenlijk ook voor de laatste vier wedstrijden een vrij goed niveau halen in Oranje. Engelaar vind ik eigenlijk ook te statisch voor dit niveau. De Zeeuw brengt tenminste nog wat diepgang met zich mee.


Citaat:
En Sneijder meer teamspeler dan Van der Vaart?


Inderdaad. Van der Vaart heeft veel meer oog voor de combinatie. Sneijder zoekt wat eerder naar de verlengde optie wanneer hij nog ver van de goal speelt, maar in de buurt van de goal ziet hij z'n medespelers veel minder staan.
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 4 jun 2008 21:22
Citaat:
Absoluut, Sneijder is verdedigend beter geworden en is nu beter in de omschakeling dan VdV. Daarnaast trekt hij heel veel ballen naar zich toe en is hij mede door zijn uitstekende traptechniek beter in het positiespel dan VdV. VdV zijn sterkste punten zijn absoluut niet de omschakeling en het spel verdelen maar strooien met creatieve passjes en het spel rondom de 16-meter. Met Sneijder kan je met dit elftal meerdere systemen spelen en zo dus ook in de wedstrijd kan omschakelen, VdV acht ik alleen geschikt om achter de spits te spelen, het is en blijft toch een momentenvoetballer.


Sorry, hoor, maar dit is echt onzin. Je kunt Sneijder best beter vinden dan Vaart, maar dit geschetste beeld klopt van geen kant. Sneijder heeft meer loopvermogen en is lichamelijk sterker, maar is natuurlijk positioneel lang niet zo goed als Van der Vaart. Sterker nog: Sneijder is positioneel behoorlijk zwak, terwijl Van der Vaart positioneel juist enorm sterk is.
Oscarito


Geregistreerd: 24-12-2007
Forum berichten: 435
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 4 jun 2008 22:25
Citaat:
Ik heb uitgelegd dat ik die al heb gekozen met Heitinga, Engelaar staat zoals gezegd puur vanwege zijn spelinzicht en kwaliteiten in balbezit in het team. Dat hij niet zoveel ballen verovert neem ik op de koop toe. De Zeeuw heeft daarbij een minder jaar achter de rug wat zich ook doortrok in het Nederlandse Elftal, hij overtuigt nauwelijks in balbezit, verovert niet veel ballen en komt tegen betere tegenstanders in de problemen. Sowieso vind ik hem een overschatte voetballer.

Engelaar speelde uitstekend bij FC Twente en haalt tot zover een acceptabel niveau in het Nederlandse Elftal. Als de alternatieven De Zeeuw, De Jong en Van Bronckhorst(imo 3 overschatte voetballers) zijn dan kies ik voor Engelaar.


Sowieso denk ik dat je in dit elftal wel twee balafpakkers kan gebruiken. De Zeeuw is tactisch een stuk sterker dan Engelaar en verovert vooral veel afvallende ballen. Ik vond De Zeeuw eigenlijk ook voor de laatste vier wedstrijden een vrij goed niveau halen in Oranje. Engelaar vind ik eigenlijk ook te statisch voor dit niveau. De Zeeuw brengt tenminste nog wat diepgang met zich mee.

Dat was inderdaad een optie maar het punt is dat ik De Zeeuw overrated vind in deze. Hij brengt voetballend te weinig op die positie, hij is immers ook alleen balafpakker in Oranje. Voor die positie heb ik nu voor Heitinga gekozen omdat ik van mening ben dat hij beter in deze specifieke rol(balafpakker) zou passen. De andere controlerende middenvelder(op papier) moet vooral in balbezit van waarde zijn, dat zijn juist de kwaliteiten van Engelaar. De Zeeuw brengt normaal gesproken inderdaad meer diepgang maar tegen Italiƫ vrees ik dat hij daar niet eens aan toekomt, in de wedstrijden tegen Oostenrijk en Denemarken heb ik hem ook nauwelijks gezien.

Citaat:
Absoluut, Sneijder is verdedigend beter geworden en is nu beter in de omschakeling dan VdV. Daarnaast trekt hij heel veel ballen naar zich toe en is hij mede door zijn uitstekende traptechniek beter in het positiespel dan VdV. VdV zijn sterkste punten zijn absoluut niet de omschakeling en het spel verdelen maar strooien met creatieve passjes en het spel rondom de 16-meter. Met Sneijder kan je met dit elftal meerdere systemen spelen en zo dus ook in de wedstrijd kan omschakelen, VdV acht ik alleen geschikt om achter de spits te spelen, het is en blijft toch een momentenvoetballer.


Sorry, hoor, maar dit is echt onzin. Je kunt Sneijder best beter vinden dan Vaart, maar dit geschetste beeld klopt van geen kant. Sneijder heeft meer loopvermogen en is lichamelijk sterker, maar is natuurlijk positioneel lang niet zo goed als Van der Vaart. Sterker nog: Sneijder is positioneel behoorlijk zwak, terwijl Van der Vaart positioneel juist enorm sterk is.
Je struikelt over een zin en je noemt het allemaal onzin? Of vind je VdV geen momentenvoetballer, beter in de omschakeling dan Sneijder en een speler die vanuit het middenveld het spel kan verdelen? Ik kan niet inzien dat je hier anders over denkt.

Jij hebt het namelijk alleen over positionering dus ik neem aan dat je deze zin eruit hebt gepikt: "Daarnaast trekt hij heel veel ballen naar zich toe en is hij mede door zijn uitstekende traptechniek beter in het positiespel dan VdV."

Deze zin heb ik verkeerd verwoord, ballen naar zich toe trekken en een uitstekende traptechniek hebben natuurlijk niks te maken met positiespel. Dit gaat om het spelverdelen/bepalen wat je misschien ook al kon afleiden uit de zin die hierop volgde. <img src='smilies/icon_wink.gif' />
Wij zijn Ajax


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2337
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 5 jun 2008 16:48
VD Vaart heeft geen loopvermogen, iets dat je duur kan komen te staan in de omschakeling als je ver van de goal voetbalt. Maar het kan zeker nu 2 controlerende spelers erachter staan. Al zie ik liever Affelay de positie van De Zeeuw invullen hoor.. Net als dat ik liever Seedorf daar zag dan De Zeeuw.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 5 jun 2008 16:49
Van der Vaart is positioneel weer sterker dan Sneijder. En daarnaast kan Sneijder nog zoveel loopvermogen hebben, sterk in de omschakeling is hij natuurlijk allerminst.
Wij zijn Ajax


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2337
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 5 jun 2008 16:54
Citaat:
Van der Vaart is positioneel weer sterker dan Sneijder. En daarnaast kan Sneijder nog zoveel loopvermogen hebben, sterk in de omschakeling is hij natuurlijk allerminst.


VD Vaart is genoodzaakt intelligenter, Sneijder dynamischer. Dus die kan dingen wel dichtlopen. Maar mandekking(en zeker van een goede voetballer) zou ik hem ook niet toevertrouwen, zonedekking daarentegen wel en VDV niet. VDV zou bijvoorbeeld ik durfen te zetten op Pirlo, aangezien die het gebrek aan loopvermogen niet afstraft. Al zie ik liever Engelaar doordekken op Pirlo.
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 5 jun 2008 17:04
Ik zou juist Sneijder in de rug van Pirlo laten spelen.
Wij zijn Ajax


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2337
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 5 jun 2008 17:17
Waarom? VD Vaart is slimmer als vrije man dan Sneijder, onze dominante dirigent.
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 5 jun 2008 17:22
Sneijder is gevaarlijker van afstand en heeft ruimte nodig voor zijn schoten. Juist in de rug van Pirlo ligt ruimte.
Wij zijn Ajax


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2337
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 5 jun 2008 18:11
Citaat:
Sneijder is gevaarlijker van afstand en heeft ruimte nodig voor zijn schoten. Juist in de rug van Pirlo ligt ruimte.


Sneijder is iemand die vaak in de bal komt, dus die zal nooit optimaal de ruimte daar benutten.
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 5 jun 2008 18:16
Uh, Sneijder kan ook prima diep spelen, hoor. Zo speelde hij vorig seizoen het grootste gedeelte van het seizoen onder Ten Cate.
Wij zijn Ajax


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2337
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 5 jun 2008 18:50
Citaat:
Uh, Sneijder kan ook prima diep spelen, hoor. Zo speelde hij vorig seizoen het grootste gedeelte van het seizoen onder Ten Cate.


Dat functioneerde niet ideaal samen met Huntelaar. Met Perez was er veel meer rendement. Al denk ik dat de samenwerking VDV-RVN minder is dan Sneijder-RVN, VDV-KJH is wel weer beter dan Sneijder-KJH. Maar inderdaad, hij moet niet in de weg gelopen worden in de schotbaan. Maar hij moet niet de aansluiter zijn voor de spits, dat moeten de binnenspelers doen.. Hij speelt beter als dominante dirigent van het veldspel.
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 7 jun 2008 16:35
Citaat:
Arjen Robben niet tegen Italiƫ

Arjen Robben heeft op de training van Oranje een liesblesure opgelopen en moet de wedstrijd tegen Italiƫ aan zich voor bij laten gaan.

Bondscoach Marco van Basten:''het is in eerste plaats vooral voor Arjen zelf een enorme tegenvaller. Maar ook voor het team is het een grote Aderlating, zeker na het uitvallen van Ryan Babel.
wie er nu op de plek van Arjen komt te staan is nog niet bekend.

Nosstudiosport.nl
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3  |  4  |  5   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 18.002.259 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Het Nederlandse voetbal » Oranje & Andere Nationale Teams » 9 juni 20:45 Nederland - Italiė (Groep C)
Ga
Zoeken: