Forum
Forumoverzicht » Het Nederlandse voetbal » Oranje & Andere Nationale Teams » 9 juni 20:45 Nederland - Italië (Groep C)
Ga
Zoeken:

Onderwerp: 9 juni 20:45 Nederland - Italië (Groep C)
Maker: Eto'oBekeken: 5160
Status: InactiefBerichten: 104
+ Nieuw bericht <<<   <   1  |  2  |  3  |  4  |  5   > + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
TvP


Geregistreerd: 23-05-2008
Forum berichten: 1370
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Delft
Geplaatst: Wo 11 jun 2008 20:15
De UEFA keurde hem toe, omdat hij theoritisch telde.
Die bondscoaches vonden dat je in praktijk anders moet kunnen handelen.

Ik vind het zelf gewoon een doelpunt, Buffon duwt bewust Panucci over de lijn, het was niet zo dat hij voor het duwen al geblesseerd was en daarom over de lijn stapte.
Oscarito


Geregistreerd: 24-12-2007
Forum berichten: 435
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 11 jun 2008 20:24
Het ging mij om jouw respectloze reacties tegenover onder andere mij en anderen die twijfelden aan de geldigheid van het doelpunt. Of het nu terecht is of onterecht interesseert me geen bal meer.

Ik citeer: "Kan jij ook weer rustig slapen omdat je je geen zorgen hoeft te maken over dit al dan niet terechte doelpunt." <img src='smilies/icon_neutral.gif' /> en "Het was erg aandoenlijk dat sommige mensen op zoek gingen naar drogredenen om de 1-0 af te keuren, want het was natuurlijk gewoon een geldig doelpunt"

Misschien dringt het eens tot je door dat we de situatie op een objectieve manier proberen te beoordelen en dat we niet aan het zoeken om het zoeken zijn. Wat voor een baat hebben die personen er dan bij om te zeggen dat het doelpunt onterecht was goedgekeurd? Zoals ik toen had begrepen was het de vraag of Panucci zich opzettelijk aan het spel had onttrokken, dit was duidelijk niet het geval en dan is het natuurlijk geen buitenspel.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 11 jun 2008 20:30
Die eerste zin heb ik aan je uitgelegd, Oscarito. Dat was een heel normaal en vriendelijk bedoeld grapje (er stond ook een knipoog bij) en had niets te maken met het feit dat je voor PSV bent (een bijzondere conclusie die je trok). Daar moet je je nu maar eens overheen gaan zetten.

Met die tweede zin doelde ik eigenlijk niet eens specifiek op iemand van AF. Ik merkte gewoon bij mensen om me heen en op andere fora dat mensen maar bleven beweren dat de goal niet had moeten tellen.
Giovinco


Geregistreerd: 31-05-2008
Forum berichten: 55
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 12 jun 2008 00:17
Citaat:
Bedankt voor de felicitaties, Giovinco. Klasse van je!

Toen ik las dat Ambrosini bij de selectie zat stond ik al te kijken. Toen ik hem ook nog eens op het wedstrijdformulier zag staan ten koste van Aquilani en met name De Rossi stond ik perplex. Ambrosini is een simpele waterdrager. De Rossi kan alles wat hij kan en nog een stuk meer.

Camoranesi had Donadoni inderdaad niet zo diep moeten posteren, aangezien Camoranesi's aller grootste kracht z'n buitenaardse dynamiek is.

Voor Materazzi vrees ik dat de wedstrijd van gisteravond niet zoveel met vorm te maken had, maar meer met ouderdom. In de Champions League ging het dit seizoen ook al mis tegen Torres en gisteravond werd hij aan alle kanten voorbij gelopen. Materazzi is over the hill. Stoppen, ouwe!

Verwacht je drastische veranderingen voor de komende twee groepswedstrijden, Giovinco?


Ik verwacht zeker drastische wijzingen. Op de bank zullen zeer waarschijnlijk terechtkomen Barzagli, Materazzi, Gattuso, Di Natale en van mij had ook Ambrosini op de bank mogen plaatsnemen de komende wedstrijd. Camoranesi moet gewoon terug op de rm posities. De volgende spelers zullen zeer waarschijnlijk beginnen de komende wedstrijd±
Buffon
Zambrotta-Panucci-Chiellini-Grosso
Camoranesi-Pirlo-De Rossi-Ambrosini
Toni-Del Piero

Ik had graag gezien dat hij ook gewoon Ambrosini wisselde voor Aquilani en dat Gamberini erin kwam voor Panucci. Materazzi is altijd al door veel mensen overschat geweest. Dat komt voornamelijk door het WK2006. Mourinho heeft ook aangegeven dat Materazzi wat hem betreft mag vertrekken bij Internazionale.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 12 jun 2008 03:11
Hoe mentaal onbetrouwbaar ook, ik zou toch opteren voor Cassano in de aanval. Daarnaast hoor ik nu pas voor het eerst dat Gattuso over the hill is. Het afgelopen seizoen vond ik het verschil met de jaren daarvoor niet zo schrijnend, maar gezien het feit dat bejaardenresort Milan ook van hem af wil zal het wel kloppen. De Rossi zou bij mij in ieder geval altijd spelen. Ik ben benieuwd of de aangeslagen Italianen deze donderslag nog kunnen herstellen. Stiekem hoop ik van wel, want ik ben gecharmeerd van het Italiaanse voetbal en dus ook de Azzurri. Voor het Nederlands elftal zou het echter voordelig zijn wanneer we in een situatie terechtkomen waarbij wij Roemenië door kunnen laten gaan in plaats van Frankrijk of Italië.
+ Nieuw bericht <<<   <   1  |  2  |  3  |  4  |  5   > + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 18.001.411 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Het Nederlandse voetbal » Oranje & Andere Nationale Teams » 9 juni 20:45 Nederland - Italië (Groep C)
Ga
Zoeken: