Forum
Forumoverzicht » Ajax: Seizoen 2011/12 » De Technische Staf & Het Bestuur » [Centraal] Het bestuur
Ga
Zoeken:

Onderwerp: [Centraal] Het bestuur
Maker: LucasBekeken: 28875
Status: InactiefBerichten: 239
+ Nieuw bericht <<<   <   2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Rinus


Geregistreerd: 29-12-2008
Forum berichten: 1713
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 2 apr 2011 16:42
Jaja.;)
sincere1983


Geregistreerd: 17-05-2009
Forum berichten: 3150
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 24 mei 2011 09:51
Hoorde zondag trouwens Molenaar zeggen dat ze inderdaad op zoek zijn naar een bestuur.

Toen zei Jack van Gelder, "welke 5 mensen worden het", waarop Molenaar reageerde "Dat is nog niet duidelijk, we hebben een kandidatenlijst waarvan er 4 gekozen worden, naast Cruijff dus".

Kan aan mij liggen, maar die opmerking is toch nieuw? Dat Cruijff daadwerkelijk in het bestuur gaat zitten ook?
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Di 24 mei 2011 10:24
Neen, het is al bekend dat Cruijff in de RvC zou komen..
sincere1983


Geregistreerd: 17-05-2009
Forum berichten: 3150
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 24 mei 2011 10:46
Citaat:
Neen, het is al bekend dat Cruijff in de RvC zou komen..


Ja, RvC, maar RvC en Bestuur is iets anders. Of was dat zondag een soort spraakverwarring.
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 24 mei 2011 10:48
Lees je even in man. <img src='smilies/icon_wink.gif' />

Het bestuur van de vereniging (van drie man) neemt automatisch zitting in de RvC van de NV (van vijf man, waarvan twee externe commissarissen).
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Di 24 mei 2011 10:49
Ik denk het want er gaan 5 man in de RvC en maar 3 in het bestuur. Althans zo is het nu. De 3 van het bestuur zitten ook in de RvC(wat ik dan wel weer vreemd vind, dat ze er alledrie inzitten).
sincere1983


Geregistreerd: 17-05-2009
Forum berichten: 3150
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 24 mei 2011 10:55
@ Bertje: Dat weet ik <img src='smilies/icon_wink.gif' /> . Maar Molenaar zij heel specifiek 'Bestuur' en niet RvC.

Dus, Cruijff zit in de RvC (dat was al duidelijk).
Maar zondag zei Molenaar dat Cruijff in het bestuur zou zitten (en dus logisch gevolg, in de RvC). Dit zei Molenaar dan wel weer in combinatie met '4 personen en Cruijff', dus qua aantal zou je verwachten dat hij de RvC bedoelt.
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 24 mei 2011 11:04
Cruijff kan niet in de RvC van de NV plaatsnemen zonder in het bestuur van de vereniging te zitten, omdat hij geen individueel aandeelhouder is en daarom alleen als bestuurlijke afgevaardigde van de grootaandeelhouder (de vereniging) in aanmerking komt.
sincere1983


Geregistreerd: 17-05-2009
Forum berichten: 3150
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 24 mei 2011 11:09
Citaat:
Cruijff kan niet in de RvC van de NV plaatsnemen zonder in het bestuur van de vereniging te zitten, omdat hij geen individueel aandeelhouder is en daarom alleen als bestuurlijke afgevaardigde van de grootaandeelhouder (de vereniging) in aanmerking komt.


Duidelijk. Met andere woorden, Cruijff moet 1 van de 3 in het bestuur zijn om ook in de RvC van de NV te kunnen.

Leuk! Dat is nieuw voor me! Cruijff in het bestuur dus.
RogerGarcia


Geregistreerd: 18-10-2009
Forum berichten: 1469
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 1 jun 2011 13:40
Citaat:
Als Ajacied is Cruijff door de mand gevallen'

AMSTERDAM - De Ajax-directie had Johan Cruijff in februari de deur moeten wijzen, voordat hij met zijn technische platform een rapport uitbracht dat tot grote onrust leidde bij de Amsterdamse club.


Dat zegt Rik van den Boog, die dinsdag voor het laatst in de Amsterdam Arena werkte als algemeen directeur, in de Volkskrant. “We hadden in februari moeten zeggen: Johan, tot hier en niet verder. Wij gaan door met ons beleid. Dat hebben we niet gedaan.”

Drie jaar geleden leek Cruijff ook in te stappen bij zijn jeugdliefde. Na een verschil van mening met Marco van Basten, die in 2008 aantrad als coach, gaf hij z’n opdracht om het technische beleid tegen het licht te houden echter terug.

“Toen was Van Basten sterk genoeg om meteen de deur dicht te gooien”, meldt Van den Boog, die vindt dat Cruijff het niet netjes heeft gespeeld. “Als Ajacied is hij voor mij door de mand gevallen. En dat doet me pijn, want ik ben ook een Ajacied.”

Ontslaglijst

Een van de meest geruchtmakende punten van de ‘Cruijff-revolutie’ is de ontslaglijst die zou worden afgewerkt zodra de nieuwe raad van commissarissen en directie is geïnstalleerd. In de plannen van de voormalige nummer veertien zou geen ruimte zijn voor assistent-coach Danny Blind, hoofd opleidingen Jan Olde Riekerink en een aantal jeugdtrainers.

“Ik laat mij niet door een buitenstaander zeggen dat er ander personeel moeten komen”, benadrukt Uri Coronel, de vertrokken voorzitter van de raad van commissarissen.

“Wat me ongelooflijk dwars zit, is dat mensen die met ziel en zaligheid hebben gewerkt, zijn afgeserveerd door mensen die geen investering hebben gedaan om uit te vinden wat er echt mis is.”

De Boer

Coronel is benieuwd naar de zienswijze van trainer Frank de Boer, die Ajax ondanks alle hectiek naar de eerste landstitel sinds 2004 loodste. “Hij zei: ik respecteer Cruijff en ik respecteer Van den Boog. Maar het punt komt naderbij dat ook hij kleur moet bekennen.”

Volgens Van den Boog treft zijn opvolger een gezonde club aan. “Met fouten hebben we onze doelstelling bereikt. Het was leuk geweest nog een jaar door te gaan. Ik zie onze opvolgers al weer op het podium staan. Ik vertrek met opgeheven hoofd, hoewel ik graag nog even de vruchten had geplukt.”


nu.nl

Wat een laffe mietjes zijn het toch ook. Nog steeds doorgaan met Cruijff in een kwaad daglicht stellen. Nu durven ze wel....

Als ze nou eens echt ballen hadden gehad, hadden ze Jol niet miskoop na miskoop laten doen.
joskeeper


Geregistreerd: 22-01-2010
Forum berichten: 772
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 2 jun 2011 17:53
Citaat:
Ajax: La Ling of Overmars

UPDATE Tscheu La Ling is bij Ajax de voornaamste kandidaat om de vertrekkende algemeen directeur Rik van den Boog op te volgen. Ook Marc Overmars is in beeld voor die functie.



La Ling
La Ling speelde in van 1975 tot 1982 voor Ajax. Tegenwoordig leidt hij de Slowaakse club Trencin, naar het model van de Amsterdamse club. Dat doet La Ling zeer succesvol. Hij maakte Trencin gezond en werd kampioen in de eerste divisie van Slowakije. De club staat bekend om zijn goede jeugdopleiding. Onder meer Frantisek Kubik (speler van ADO Den Haag) komt er vandaan.

Kritisch
La Ling toonde zich vorig jaar november zeer kritisch over het beleid van Van den Boog. 'De Ajax-cultuur wordt in Amsterdam veelal verloochend; onder meer qua speelstijl en bedrijfsvoering. In tien jaar tijd is honderd miljoen verdampt. In zo'n geval spreek je over mismanagement', sprak de Hagenaar harde woorden in De Telegraaf.

'Op het veld zie je bij Ajax geen aanvallend voetbal met vleugelspelers, door zelf opgeleide voetballers, aangevuld met jonge talentvolle aankopen. Terwijl Ajax met die visie structureel succes boekte en het spelers voor veel geld kon verkopen aan topclubs in andere Europese landen', ging La Ling verder.

'De bestuurders en directeuren door de jaren heen zijn verantwoordelijk. Passanten vaak, zonder voetbalachtergrond. Die wijzen allemaal naar elkaar, maar de huidige directeur Rik van den Boog is ervoor verantwoordelijk dat er niets met de technische aanbevelingen uit het rapport Coronel wordt gedaan. Dat Theo van Duivenbode en Stanley Menzo, samenstellers van de technische paragraaf, afstand nemen van het huidige beleid zegt alles.'

Overmars
Ook Overmars was bij de Amsterdammers actief al buitenspeler. Van 1992 tot 1997 droeg hij het wit-rood-witte shirt. Momenteel is de Gelderlander manager technische zaken bij Go Ahead Eagles.

Daarnaast zit Overmars in de vastgoed. Mede hierdoor haalde de oud-aanvaller van Arsenal en FC Barcelona jarenlang de Quote 500, een lijst van de rijkste Nederlanders. Overmars kreeg in zijn tijd als spelers niet voor niets te bijnaam 'Marc Netto'.

Cruijff en Davids
Van den Boog had op afgelopen dinsdag zijn laatste werkdag in de Amsterdam Arena. De dag erop meldde Johan Cruijff, één van de nieuwe commissarissen van Ajax, zich in de Arena. Ook Steven ten Have (beoogd voorzitter), Marjan Olfers, Paul Römer én Edgar Davids zijn door de ledenraad voorgedragen als nieuwe bestuurders.

Tot er een nieuwe bestuur is aangesteld, zal de demissionaire bestuur onder leiding van voorzitter Uri Coronel aan de leiding blijven. (Redactie)


AD.nl
witte gullit


Geregistreerd: 27-07-2010
Forum berichten: 168
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Alkmaar
Geplaatst: Vr 3 jun 2011 21:59
Citaat:
Tscheu La Ling ziet een functie bij Ajax wel zitten. De succesvolle zakenman, die sinds 2007 ook eigenaar is van de Slowaakse voetbalclub AS Trencín, is één van de belangrijkste kandidaten om de nieuwe algemeen directeur van de Amsterdamse club te worden. De 55-jarige voormalig rechtsbuiten noemt het directeurschap bij Ajax ‘een uitdaging’.

“Ajax heeft altijd een naam gehad en ik heb er gespeeld”, zegt Ling in gesprek met AT5. “Bovendien heb ik een zelfde project als Johan Cruijff nu in Amsterdam voorstaat in- en uitgevoerd bij AS Trencín. Het is een uitdaging voor me om dat ook in Amsterdam te doen.”

Het succes van La Ling bij Trencín heeft ervoor gezorgd dat de landskampioen van Nederland bij de Hagenaar is uitgekomen. Binnen vier jaar schreef Ling bij de club uit Slowakije zwarte cijfers en behaalde hij het kampioenschap. Bovendien staat de club bekend om een uitstekende jeugdopleiding. Naast La Ling, die al in gesprek is met Ajax, is ook Marc Overmars kandidaat om algemeen directeur te worden. Overmars is nu nog werkzaam bij Go Ahead Eagles.


Artikel komt van Voetbalzone.nl en die hebben het weer van een interview van At5
Ad


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Breda
Geplaatst: Vr 3 jun 2011 22:29
Ik ben zeer blij met zowel Ling of Overmars......2 mensen die het hebben gemaakt en die uitermate geschikt zijn als directeur.
witte gullit


Geregistreerd: 27-07-2010
Forum berichten: 168
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Alkmaar
Geplaatst: Vr 3 jun 2011 22:33
Citaat:
Ik ben zeer blij met zowel Ling of Overmars......2 mensen die het hebben gemaakt en die uitermate geschikt zijn als directeur.


En met een rijk verleden bij Ajax! Of bedoelde je daar "het hebben gemaakt" mee?
Ad


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Breda
Geplaatst: Za 4 jun 2011 04:41
Nou ja.....ze hebben beiden natuurlijk ook een rijk verleden bij Ajax, maar hebben het ook maatschappelijk gemaakt.
Dit zijn geen domme jongens en hebben al bewezen dat ze geschikt zijn voor een dergelijke baan. Ik heb er een goed gevoel bij, echt.
Dat heb ik bij de hele Ajax toekomst hoor.....de geweldige goede jeugd die eraan komt.....goede trainerstaf, de juiste sfeer die er dankzij Cruijff weer hangt, het word weer een echte club. De enige rotte appel is die vreselijke Neanderthaler van een Coronel.....die vent moet echt snel oprotten met zijn stomme opmerkingen elke keer in de pers.
Dat natrappen naar Cruijff hangt me de strot uit....en dan roept ie weer dat Frank De Boer moet kiezen.....wat wil die sufferd nou?
Pleur gewoon op.....je hebt genoeg ellende aan gericht
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 4 jun 2011 09:49
Geweldig goede jeugd, goede trainersstaf (die jongens zijn net bezig, heel even afwachten nog)?

Het is wel alles of niets bij jou, hè Ad. <img src='smilies/icon_wink.gif' />
Ad


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Breda
Geplaatst: Zo 5 jun 2011 02:10
Citaat:
Geweldig goede jeugd, goede trainersstaf (die jongens zijn net bezig, heel even afwachten nog)?

Het is wel alles of niets bij jou, hè Ad. <img src='smilies/icon_wink.gif' />


Helemaal niet......als iets negatief is zeg ik het maar ook als iets positief is en dat zijn de huidige ontwikkelingen toch?
In de A1 lopen toch geweldige goede spelers of niet?......die Fisher en Boilesen en Eriksen zijn toch toppers in wording of niet?
Naar mijn mening kan een jonge speler meer leren van Dennis Bergkamp dan van een trainer die nooit op niveau heeft gespeeld. Daarbij kijken jonge ventjes meer op tegen mensen als Bergkamp, Jonk en Ronald De Boer dan tegen een vd Dussen om maar eens wat te noemen.
Ik vind de hele wind die momenteel door Ajax waait positief en dan mag ik dat toch uiten? We zien nu al jaren af.....we klagen steen en been......ben dan blij als er ook eindelijk wat gebeurt. Dan maar alles of niets.
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 5 jun 2011 10:54
Zitten een paar talentvolle jongens tussen, maar we hebben het hier niet over nieuwe broertjes De Boer of zo, hoor.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 22-01-2009
Forum berichten: 2348
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 5 jun 2011 11:43
Citaat:

Naar mijn mening kan een jonge speler meer leren van Dennis Bergkamp dan van een trainer die nooit op niveau heeft gespeeld. Daarbij kijken jonge ventjes meer op tegen mensen als Bergkamp, Jonk en Ronald De Boer dan tegen een vd Dussen om maar eens wat te noemen.


Toch zijn mindere voetballers als van Gaal, Adriaanse en Hiddink betere coaches geworden dan van Basten, Maradona en van Hanegem. Het gaat dus niet alleen om voetbalkennis, maar ook om het zo goed mogelijk kunnen overbrengen van deze kennis. Frank de Boer heeft de kwaliteit dat hij zowel op het hoogste niveau heeft gevoetbald, als ook zijn boodschap weet over te brengen. Ik weet niet precies hoe dat zit met Bergkamp en Jonk, maar ik juich de constructie van Cruijff om een paar redenen toe.

1. De hoofdcoach heeft assistenten die zowel verantwoordelijk zijn voor scouting als opleiding. De hoofdcoach krijgt dus veel informatie om mee te handelen. Bergkamp kan hem wijzen op Ajaxtalentjes en Jonk op talenten op de andere velden.

2. Jonk en Bergkamp zijn al jaren bevriend. Ik verwacht daarom ook geen prestigestrijd tussen Jonk en Bergkamp om zoveel mogelijk hun eigen inbreng binnen het eerste elftal te loodsen ten koste van de inbreng van de ander. In plaats daarvan worden gewoon de beste spelers opgesteld.

3. Jonk, Bergkamp en de Boer denken in het belang van Ajax, niks meer en niks minder. Zij zullen het beste voor de club wensen en niet een kampioenschap en eer willen kopen (Jol), terwijl vooral bevriende spelersmakelaars met de kampioenpremie worden verrijkt.

4. Bergkamp heeft zelf de Ajaxopleiding doorlopen in een erg goede periode. Hij weet dus uit eigen ervaring hoe één en ander hoort te lopen. Met die ervaring kan hij voortbouwen (eventueel geadviseerd door specialist Cruijff).
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 5 jun 2011 12:43
Citaat:
1. De hoofdcoach heeft assistenten die zowel verantwoordelijk zijn voor scouting als opleiding. De hoofdcoach krijgt dus veel informatie om mee te handelen. Bergkamp kan hem wijzen op Ajaxtalentjes en Jonk op talenten op de andere velden.
Dat kon ook in de voorgaande jaren toen er ook gewoon een hoofdjeugdopleiding en een hoofdscout aanwezig waren. De vraag is wat de verantwoordelijke mensen er mee gaan doen. In de afgelopen jaren was dat niet voldoende.

Citaat:
3. Jonk, Bergkamp en de Boer denken in het belang van Ajax, niks meer en niks minder. Zij zullen het beste voor de club wensen en niet een kampioenschap en eer willen kopen (Jol), terwijl vooral bevriende spelersmakelaars met de kampioenpremie worden verrijkt.
De andere trainers die in het verleden hebben gewerkt bij Ajax hadden ook het beste voor met Ajax. Dat ze een andere visie hadden dan De Boer is iets anders. Het grote voordeel is dat het trio De Boer, Bergkamp,Jonk hebben is dat Cruijff achter de plannen hebben. Nu kan die het beleid niet in het openbaar afschieten, waardoor er een behoorlijke rust zal toenemen op Ajax.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 22-01-2009
Forum berichten: 2348
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 5 jun 2011 13:12
Citaat:
1. De hoofdcoach heeft assistenten die zowel verantwoordelijk zijn voor scouting als opleiding. De hoofdcoach krijgt dus veel informatie om mee te handelen. Bergkamp kan hem wijzen op Ajaxtalentjes en Jonk op talenten op de andere velden.


Dat kon ook in de voorgaande jaren toen er ook gewoon een hoofdjeugdopleiding en een hoofdscout aanwezig waren. De vraag is wat de verantwoordelijke mensen er mee gaan doen. In de afgelopen jaren was dat niet voldoende.

De hoofdcoach heeft vast wel eens een gesprek gehad met de hoofdjeugdopleiding, maar het zijn nog te veel twee verschillende eilanden. Als de Boer wekelijks werkt met de beide heren, dan is er een veel directer contact. Als Bergkamp zowel de jeugd ziet in de A1 en jong Ajax en ook het eerste elftal dan heeft hij continu vergelijkingsmateriaal en kan dan in een eerder stadium concluderen of een speler er klaar voor is om te debuteren. Dat zorgt voor een gezondere doorstroom, terwijl onnodige spelers niet hoeven te worden gekocht.

Als Jol eerder wist van Anita was Atouba misschien niet eens gekomen (hoewel ook daar vast een zaakwaarnemer aan vast zat die bevriend is met Jol).

Citaat:
De andere trainers die in het verleden hebben gewerkt bij Ajax hadden ook het beste voor met Ajax. Dat ze een andere visie hadden dan De Boer is iets anders. Het grote voordeel is dat het trio De Boer, Bergkamp,Jonk hebben is dat Cruijff achter de plannen hebben. Nu kan die het beleid niet in het openbaar afschieten, waardoor er een behoorlijke rust zal toenemen op Ajax.


Andere trainers dan Jol... ja.
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 5 jun 2011 13:20
Citaat:
De hoofdcoach heeft vast wel eens een gesprek gehad met de hoofdjeugdopleiding, maar het zijn nog te veel twee verschillende eilanden. Als de Boer wekelijks werkt met de beide heren, dan is er een veel directer contact. Als Bergkamp zowel de jeugd ziet in de A1 en jong Ajax en ook het eerste elftal dan heeft hij continu vergelijkingsmateriaal en kan dan in een eerder stadium concluderen of een speler er klaar voor is om te debuteren. Dat zorgt voor een gezondere doorstroom, terwijl onnodige spelers niet hoeven te worden gekocht.

Als Jol eerder wist van Anita was Atouba misschien niet eens gekomen (hoewel ook daar vast een zaakwaarnemer aan vast zat die bevriend is met Jol).


Het geval Jol laat juist uitstekend zien dat je hoofdcoach en iemand die over de opleiding gaat wel bij elkaar kunt zetten, maar dat als de betrokken mensen niet op dezelfde lijn zitten het alsnog weinig zin heeft. Immers werd Blind ook onderdeel van de technische staf van Jol. Toch hield dit Jols koopwoede niet in bedwang - zie ik niet als een tekortkoming van Jol overigens, want als je Jol haalt dan weet je wat je krijgt. Ik geloof dan ook niet zozeer in geforceerde samenwerking. Meer in samenwerking van eensgezinden. Het is belangrijk dat je hele organisatie een bepaalde visie omarmt. Juist dáárom is het ook belangrijk dat er meer voetbal georiënteerde mensen in de hogere organen (RvC, directie) komen, zodat die visie vanuit die organen kan doorsijpelen naar de lagere niveaus.

Je hebt nu te maken met een RvC (Cruijff) en een technische staf (De Boer) die een bepaalde visie delen. Dus is het van belang dat er een directeur komt die hier ook mee aan de slag kan gaan - Ling zou kunnen - en dat deze visie dan verder uitzaait naar de overige technische afdelingen.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 22-01-2009
Forum berichten: 2348
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 5 jun 2011 15:37
Bertje, jij discussieert nu vooral op het strategische niveau (logisch gezien dit topic), terwijl ik mezelf reagerend op Ad vooral op een tactisch niveau uitlaat. Op strategisch niveau heb je overigens gelijk Bertje dat er één goede en gedeelde visie moet zijn in de gehele organisatie.

Tactisch vind ik de situatie Jol niet te vergelijken met de situatie die nu gecreëerd zal worden. Blind was bijvoorbeeld in de jaren Jol al jaren niet meer dagelijks met de jeugd bezig. Is dat wel ooit geweest, maar dan heb je het over de generatie van der Vaart, Sneijder, Nigel de Jong. Bergkamp daarentegen is nog steeds jeugdtrainer en zal zich in de toekomst (in zijn nieuwe rol) nog steeds met de jeugd bezig houden.
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 5 jun 2011 15:52
Volgens mij was Blind bij de aanstelling van Jol als technisch manager eindverantwoordelijk voor zowel scouting als eerste elftal. Jol heeft later doorgedrukt gekregen dat Blind deze taken moest laten vallen.
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Wo 8 jun 2011 08:11
De "strijd" voor de nieuwe AD gaat dus tussen La Ling en Overmars..
+ Nieuw bericht <<<   <   2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.883
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: Janemub
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.943.028 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Ajax: Seizoen 2011/12 » De Technische Staf & Het Bestuur » [Centraal] Het bestuur
Ga
Zoeken: